Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ewet cnm hitabı ne bilim anlatım şekli uslübü insana güven verio ve bıkmadan usanmadan anlatıoo... Bana dedikii bak sakın ümidini yitirmee 4 de olmaz 5de olmaz dedi ama bana çok güven verdi vallahi... inşallah bizim için hayırlısı olur canım vallahii

Öle ama işde patronla pıt pıtlanmaya başladım canım artık

Ay ne çok yakınız yaaaa bende sancaktepedeyim vallahi görüşelim yaaa ben sizlerle tanışmayı çok istiyorumm..İncinın doğumuna hayırlısıyla hepimiz gideriz :)

Ay hiç gülecegim yoktuu yaa ben öle dedimm hatta dedim bir arkadaşım yarın test yapıck sizlerden övgüyle bahsedio dedimm:) sonra adı ne dedi vallahi söledimm aaa ewet biliorum dedii saolsunlar dediii inşallah pozitif sonuç alır dedii aminnnnn dedimm :)
Onların dedii 1 olmamıştı dondurmuşlarmıydı neydi dedii tam hatırlamıorum farklı bişey vardı dedii sonrada dedii neyse hastamla ilgili yeterince bilgi verdim felan dedii kendi kendini frenledi :)9:

Sancaktepede benim akraba var. Arada geliyorum. Ama her seferinde yolları karıştırıyorum. :1: Çok karşıık geliyor bana. Görüşürüz tabii canım. Sen iyi ol önce de.. Bak ne demiştik.. Ümit her zaman var. Sen ümidini yitirme. Biraz toparlan Memorial'da denersin. Senin sağlıklı bulundu. Yumurtan çok. Bence şansın çok fazla. Bir de tutunma konusunu Memorialda ayrıntılı incelerler. 24 sure de yaptın mı oldu bu iş :34: Belki bu sefer benimle denk gelirsin. :16:

Ewet cnm hitabı ne bilim anlatım şekli uslübü insana güven verio ve bıkmadan usanmadan anlatıoo... Bana dedikii bak sakın ümidini yitirmee 4 de olmaz 5de olmaz dedi ama bana çok güven verdi vallahi... inşallah bizim için hayırlısı olur canım vallahii

Öle ama işde patronla pıt pıtlanmaya başladım canım artık

Ay ne çok yakınız yaaaa bende sancaktepedeyim vallahi görüşelim yaaa ben sizlerle tanışmayı çok istiyorumm..İncinın doğumuna hayırlısıyla hepimiz gideriz :)

Ay hiç gülecegim yoktuu yaa ben öle dedimm hatta dedim bir arkadaşım yarın test yapıck sizlerden övgüyle bahsedio dedimm:) sonra adı ne dedi vallahi söledimm aaa ewet biliorum dedii saolsunlar dediii inşallah pozitif sonuç alır dedii aminnnnn dedimm :)
Onların dedii 1 olmamıştı dondurmuşlarmıydı neydi dedii tam hatırlamıorum farklı bişey vardı dedii sonrada dedii neyse hastamla ilgili yeterince bilgi verdim felan dedii kendi kendini frenledi :)9:

Hahahaha süpermiş :9: chnb de bahsetmişti gittiğinde. Topik meşhur oldu :1: Farklı durumumu nasip olur da yüz yüze görüşürsek anlatırım inşaallah :) Evet canım en önemlisi o, doktorun insana güven vermesi... Allah razı olsun kendisinden.

Bu patronlar adamı hasta eder zaten :52: Çok konuşmasın asabımızı bozmasın :36:

Kızlar merhaba ,

bır sure ıse daldım gırmedım yıne sayfalar almıs basını gıtmıs :)

ıncıcıgım senın de az kaldı testıne. Hazade sormus ama , durum nedır??? Merak edıyorum.
Hıc tahmın ettıgım gıbı tss olmadı sende, ya da caktırmıyor musun??:34:

Hazadecım kafan dagıldı bıraz dı mı? Cumhur bey ıle konusmakla ıyı etmıssın. Evet artık kesınlıkle fısh onermıyor kendısı.
Bıze de gıttıgımızde uzun uzadıya anlatmıstı. E mantıklı da soyledıklerı bence. Senın embryolar saglıklıydı belkı ama belkı de degıldı aslında. Belkı de hamıle kalmadıgın ıcın sukrtemelısın cunku saglıksız ıse sonradan kaybedecektın ve allahım sana bu acıyı bır daha yasatmasın dıye bastan vermedı.
24 sure da butun kromozmlara bakılıyor canım bu cok guzel bır sey ve cumhur bey gercekten dogru bır ınsan , adam gıbı adam .

Bu arada memorıala uzak deme ne olur alınıtyorum:30:ben taaa ızmırlerden kalkıp geldım 2 kere. 1 hafta kaldım yaban ellerde , otel odalarında ve sonucta elım bos dondum. ıstanbulun her neresınde olursanız olun bence cok sanslısınız . En azından aksam evınızde uyuyorsunuz , normal hayatınıza devam edıyorsunuz tedavı sırasındayken. Ben su an ıstanbulda olsa ıdım 3. Tedavıye baslamıstım ama benım bavulumu, pılımı pırtımı toplayıp tasınmam gerek gene ve gozumde cooook buyuyor.

Bu arada kromozom kopuklugu ıle alakalı demıssın ama burada bır cogumuzun kromozomu transloke olmus zaten . Senın 3 17 ıdı sanırım , benım 2-15 . Sonucta kopukluklarda 24 sure yontemıne gerek yok mantıgı bana cok mantıklı gelmıyor. Senın genetıgını yapan yerde 24 sure teknıgı mevcut mu???

Aydancım ne guzel valla hayırlısı olsun tedavın. Darısı basımıza.sen ben ve maıumut en kıdemlıyız burada:1:sen 39 maıumut 41 ben de 37.

Chnbden guzel haberler aldım , sevındım. ınsallah daha guzel haberler de alacagız .

Delıkız guzelım folık asıt almaya basla tabı. Normalde bıle hergun alsan bır zararı yok bence , nıhayetınde vıtamın bu.

lavequecim bu aralar çenemiz düştü :1:
Tss azaldı gibi başlarda daha fazlaydı gün geçtikçe azaldı sanki :) Şu an inanılmaz nötrüm.

kızlar merhaba...
geçmişe bakamadım sayfalar almış başını gitmiş yine :(
hazade canım akşam okudum yazdıklaırnı üzüldüm ama hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimizden.ama bugün daha iyi gördüm seni.
drun test sonucu hakkında bişey söyledimi?
benim tutunmadığında 0.01 çıkmıştı.senin yanlış hatırlamıyorsam 3,7 çıkmış.
kimyasak gebelik olabilir ve test tekrarı yaptırman gerebilir canım.

lavequecim bu aralar çenemiz düştü :1:
Tss azaldı gibi başlarda daha fazlaydı gün geçtikçe azaldı sanki :) Şu an inanılmaz nötrüm.

beni sasirttin valla:) ben transfer sonrasi fena TSS yasiyordum.
tebrik ederim seni arkadasim :46:
kızlar merhaba...
geçmişe bakamadım sayfalar almış başını gitmiş yine :(
hazade canım akşam okudum yazdıklaırnı üzüldüm ama hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimizden.ama bugün daha iyi gördüm seni.
drun test sonucu hakkında bişey söyledimi?
benim tutunmadığında 0.01 çıkmıştı.senin yanlış hatırlamıyorsam 3,7 çıkmış.
kimyasak gebelik olabilir ve test tekrarı yaptırman gerebilir canım.

Hitucim hosgeldin ,

sayfalari okuyamadin sen ama ben senin giyabinda konusmus olmayayim :14:Htuci beni kandirmis dedim :5:esimde morfoloji sorunu var diye sen bana dogal hamile kalamadin demistim ama Hazade 3 kere kalmıs :9: ( saka bir yana hamile kalıp kaybetmek istemem tabi .ama hic kalamamıs olmak da bana cok garıp geldıgı ıcın bu konuya taktım sanırım . cooook uzun yıllardan bahsedıyorum cunku )

beni sasirttin valla:) ben transfer sonrasi fena TSS yasiyordum.
tebrik ederim seni arkadasim :46:

Hitucim hosgeldin ,

sayfalari okuyamadin sen ama ben senin giyabinda konusmus olmayayim :14:Htuci beni kandirmis dedim :5:esimde morfoloji sorunu var diye sen bana dogal hamile kalamadin demistim ama Hazade 3 kere kalmıs :9: ( saka bir yana hamile kalıp kaybetmek istemem tabi .ama hic kalamamıs olmak da bana cok garıp geldıgı ıcın bu konuya taktım sanırım . cooook uzun yıllardan bahsedıyorum cunku )

kendinde bir sorun olduğu içinmi hamile kalamadığını düşüyorsun yani.
ben yine tezimi savunuyorum.sende bi sorun olsa dondurulmuş tranferin tutmazdı.:23:
yine söylüyorum bu yüzden kalamadın ama hiç hamile kalamazsın demiyorum.oladabilir :)

hazadecim bu gün daha iyisin canım çok şükür,çivi çiviyi söker bizim tedavimiz yeni bir tedavi.rabbim maddi manevi güç versin.sizin sayenizde bende 24 surede ısrar edeceğim.

inci canım sanırım sendin bir kaç sayfa önce yazan.değer düşükse yükselmez diyen.lütfen o ın üstündeyse testi tekaralayınçbakın başka başlıkta bir arkadaşımız tüp denedi pzitifti ikinci testi tam ikiye katlanmadı diye dr bir daha yaptırmıştı yine tam ikiye katlanmadı.bir hafta bekleyelim kalp atışı olmazsa kürtaj yaparız demiş.bir hafta sonra kalp atışı alınmadı.dr u kese boş demiş ama değeri düşmüyordu arkadaşın.hepimiz lütfen kürtaj kararından önce başka dr a gir dedik.arkadaş yine kendi dr una gitti son bir kez karar vermek için dr yok demiş ilaçları bırak bu arkadaşta dr bey sanki kese büyümüş en azından kan sulandırıcıya devam edeyim bir süre daha bakalım demiş dr da he he bak büyümüş okula gidiyor deyip dalga geçmiş.en nihayetinde başka dr a gidip bir ultrasyona giriyor ki bebeğin kalbi gümbür gümbür atıyor.meğer iki kesymiş biri boşmuş. oyüzden lütfen bu gibi durumlarda bir dr la kalmayın.ve sakın inşaAllah kimse yaşamaz da boş gebelik denildiğin de de bekleyin.çünkü başka arkadaşın da o nun doğal olmuş bebeğin kalp atışı 2.5 aylıkken duyulmu.ben diyorum acaba aslında boş gebelik diye bişey yokmu acaba.

hazadecim sende lütfen testini tekrarla çünkü senin test tarihin ayın onu idi.ama sen yedisinde yaptın.inşaAllah süprizle karşılaşırız.

hazadecim bu gün daha iyisin canım çok şükür,çivi çiviyi söker bizim tedavimiz yeni bir tedavi.rabbim maddi manevi güç versin.sizin sayenizde bende 24 surede ısrar edeceğim.

inci canım sanırım sendin bir kaç sayfa önce yazan.değer düşükse yükselmez diyen.lütfen o ın üstündeyse testi tekaralayınçbakın başka başlıkta bir arkadaşımız tüp denedi pzitifti ikinci testi tam ikiye katlanmadı diye dr bir daha yaptırmıştı yine tam ikiye katlanmadı.bir hafta bekleyelim kalp atışı olmazsa kürtaj yaparız demiş.bir hafta sonra kalp atışı alınmadı.dr u kese boş demiş ama değeri düşmüyordu arkadaşın.hepimiz lütfen kürtaj kararından önce başka dr a gir dedik.arkadaş yine kendi dr una gitti son bir kez karar vermek için dr yok demiş ilaçları bırak bu arkadaşta dr bey sanki kese büyümüş en azından kan sulandırıcıya devam edeyim bir süre daha bakalım demiş dr da he he bak büyümüş okula gidiyor deyip dalga geçmiş.en nihayetinde başka dr a gidip bir ultrasyona giriyor ki bebeğin kalbi gümbür gümbür atıyor.meğer iki kesymiş biri boşmuş. oyüzden lütfen bu gibi durumlarda bir dr la kalmayın.ve sakın inşaAllah kimse yaşamaz da boş gebelik denildiğin de de bekleyin.çünkü başka arkadaşın da o nun doğal olmuş bebeğin kalp atışı 2.5 aylıkken duyulmu.ben diyorum acaba aslında boş gebelik diye bişey yokmu acaba.

hazadecim sende lütfen testini tekrarla çünkü senin test tarihin ayın onu idi.ama sen yedisinde yaptın.inşaAllah süprizle karşılaşırız.

Yok canım ben öyle bir şey yazmadım. Hatta çoğumuz testi mutlaka tekrarla değer yükselebilir dedik hazade'ye. Başka bir topikle karıştırmış olabilir misin acaba :26: Evet maalesef yanılmalar oluyor. Umarım hazade'nin de öyle olur. Arkadaşının gittiği doktora pes diyorum gerçekten. Vicdanları nasıl rahat ediyor :20: Peki o arkadaş kalp atışlarını duyduktan sonra öteki rezil doktora gidip demiş mi sizin yüzünüzden bebeğimden oluyordum diye. Ben olsam gözüm kararırdı herhalde.

Kızlar merhaba ,

hatasonu gıremedım nete ama sızlerı cok merak ettım.
Oncelıkle ıncı ve hazade , nasılsınız???
Cok az kaldı tahlıle , nasıl , neler hıssedıyorsunuz?

Chnmbcım senın bulantıların ne durumda?

Arkadaslr sayalar pek bır hızlı ılerlemıs ve ben hıc bır seyı takıp edemez duruma geldım ,kusura bakmayın.
Dıger arkadaslarla ılgılı de yazmak , sormak ıstıyorum ama ne olup bıttıgını anlamadıgım ıcın sacma sorular da sormak ıstemıyorum.

Mesela merka edıyorum maıumut senın durumun ne? Sanırım kromozom translokasyonu var sende de.
Petuntyacım dogal denıyor onu bılıyorum.
Mattıkacım zaten hamıle.
Akasyacımı da bılıyorum , beklemede.

Taybur var mesela, hıc bılmıyorum sorununu.
Merve sanırım cok genc daha ama onun da tam olarak ne sorunu var bılmıyorum.

Evet gencim daha 18 yaşındayım:)yok 24 yaşındayım o kadar da küçük değilim yani
Kromozom translokasyonu var bende 2 ve 7 numaralarda

Hazade hemen ümitsiliğe kapılma ben hep test yaptırtığımda 0.1 çıkıyodu
SENİN rakam yüksek.ve gününü beklemedne yaptırmışsın
Çok okudum valla bu sitede önce düşük çıkıp sonra hamile olanı umudunu kaybetne

Ya ben pgt yöntemine hikaye felan demedim arkadaşım
Sadece genetik danışmanım dedi
Doğal denersen ihtimal daha yüksek dedi
Eğer sağlıksızsada kürtaj yaparız alırız dedi sanki alalade bir durummuş gibi
Düzgün oku yazdıklarımı hey Allah'ım valla Bu topikte sinirleneceğim aklıma gelmezdi hee tövbe
Zaten sinirliyim

Kızlar chnb'yle konuştum. Dün çok kanaması olmuş. Doktor hemen yatış vermiş hastaneye. Şu an hastanede. İnşaallah yavrusuna bir şey olmaz. Size çok selamı var.

Bunu yeni gördüm yaa Canım Nesrin Ablacığım inşallah kendisi ve bebeği çok iyidir bir problem yoktur
Yüreğim pare pare oldu Rabbim ikisinide korusun.

Back
X