Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ya ben pgt yöntemine hikaye felan demedim arkadaşım
Sadece genetik danışmanım dedi
Doğal denersen ihtimal daha yüksek dedi
Eğer sağlıksızsada kürtaj yaparız alırız dedi sanki alalade bir durummuş gibi
Düzgün oku yazdıklarımı hey Allah'ım valla Bu topikte sinirleneceğim aklıma gelmezdi hee tövbe
Zaten sinirliyim
canım ya geçmiş okumadan direkt olarak daldım ne oldu ki :26: aaa hazade test mi yapmış :52: ayy heyecan tavan yaptı gene

canım ya geçmiş okumadan direkt olarak daldım ne oldu ki :26: aaa hazade test mi yapmış :52: ayy heyecan tavan yaptı gene
Evt canım gününü beklemeden yaptırmış ama 3.7 çıkmış bence erken yaptırmış
Ben hamilelik testi yaptırdığımda 0.1 çıkar bir iki kere hamile sanıp yaptırmıştım

Evt canım gününü beklemeden yaptırmış ama 3.7 çıkmış bence erken yaptırmış
Ben hamilelik testi yaptırdığımda 0.1 çıkar bir iki kere hamile sanıp yaptırmıştım
aaa bence süper yaaaa erken yaptığı için düşük çıkmış sadece :52::52::52::52: yaaa

Merveciğim bende de hep 1.20 çıkıyoo yaaaa :ssz: inşallah okkalı değerleri hepimiz göreceğiz :46::49::16:

Valla sinirliyim:19::19::19::19::19:
şişştt şşşttt sakin ol sinirlerine hakim ol :23: :29::16: g:16:çmiş okumadım ama yanlış anlaşılmışsındır muhtemelen :34:

Sen nasılsın canım benim ya
Rabbim daim etsin tatlım hamdolsun bende iyiyim kociş bu hafta full izinli işte bazen evdeyiz bazen değiliz :40: genelde pc kocişin elinde oluyoo kapabildikçe burdayım :32::16:

şişştt şşşttt sakin ol sinirlerine hakim ol :23: :29::16: g:16:çmiş okumadım ama yanlış anlaşılmışsındır muhtemelen :34:

Rabbim daim etsin tatlım hamdolsun bende iyiyim kociş bu hafta full izinli işte bazen evdeyiz bazen değiliz :40: genelde pc kocişin elinde oluyoo kapabildikçe burdayım :32::16:

Daha çok gencim ya yanlış anlaşılmışımdır muhtemelen:9:
Ya herkes bi alem ya çevremdekilere bakıyorumda uff herkess herkess bazen herkesten o kadar soğuyorumki

Neysee karışığım bugün.
Ohh ne ala kız eşinle vakit geçir
Sorma bende kaç günden beri giremiyordum
Bizimkide Batak oynuyo deli ediyo beni:1:

aaa bence süper yaaaa erken yaptığı için düşük çıkmış sadece :52::52::52::52: yaaa

Merveciğim bende de hep 1.20 çıkıyoo yaaaa :ssz: inşallah okkalı değerleri hepimiz göreceğiz :46::49::16:

Kimyasal gebelikte olabilir ve takip edilmesi lazım bence bu değerin kan testni yinelemesi lazım
Ama inşallah hamiledir

Ya valla Hani Fikret Kızılokun bi şarkısı varya Çektiğim acıların demindeyim bu akşam
Bir Harmanım bu akşam diye bi şarkısı varya tam o durumdayım

Daha çok gencim ya yanlış anlaşılmışımdır muhtemelen:9:
Ya herkes bi alem ya çevremdekilere bakıyorumda uff herkess herkess bazen herkesten o kadar soğuyorumki

Neysee karışığım bugün.
Ohh ne ala kız eşinle vakit geçir
Sorma bende kaç günden beri giremiyordum
Bizimkide Batak oynuyo deli ediyo beni:1:
evet tatlım hepimiz yeri geliyo gözümüzün önündeki göremiyoruz bile mesajın da bunun gibi olmuş bakmak var görmek var misali :34: evet ruh halimiz sık sık değişiyoo :19: evet tatlım iyi de oldu kociş evde oldukça her günü hafta sonu zannediyorum günleri karıştırıyorum :9::9::9:

Kimyasal gebelikte olabilir ve takip edilmesi lazım bence bu değerin kan testni yinelemesi lazım
Ama inşallah hamiledir

aaa evet ama ben Hazade de bebek yükleniyor diye umut ederek dualar ediyorum inşallah inci ve hazade aynı gün müjdelerini patlatırlar ohh bizde halaylar çekeriz kurbanlar keseriz inşşşş :46::52::52::52::16:

Son düzenleme:
evet tatlım hepimiz yeri geliyo gözümüzün önündeki göremiyoruz bile mesajın da bunun gibi olmuş bakmak var görmek var misali :34: evet ruh halimiz sık sık değişiyoo :19: evet tatlım iyi de oldu kociş evde oldukça her günü hafta sonu zannediyorum günleri karıştırıyorum :9::9::9:

aaa evet ama ben Hazade de bebek yükleniyor diye umut ederek dualar ediyorum inşallah inci ve hazade aynı gün müjdelerini patlatırlar ohh bizde halaylar çekeriz kurbanlar keseriz inşşşş :46::52::52::52::16:
Kız bide herkes yorum yapmış ben inanıyorum şahsen pgt ye diye
Ben inanmazsam eğer ki bu topikte ne işim var Hey Yarabbim
Neyse ay ya hazade ile inciye çok dua ettik ama du bakalım
Daha hiçbir şey bitmiş değil bence
Hiç sorma eşim 7 tane kurban adamış zaten:9:
zavallım canım benim biriciğim:16::69::69:

Kız bide herkes yorum yapmış ben inanıyorum şahsen pgt ye diye
Ben inanmazsam eğer ki bu topikte ne işim var Hey Yarabbim
Neyse ay ya hazade ile inciye çok dua ettik ama du bakalım
Daha hiçbir şey bitmiş değil bence
Hiç sorma eşim 7 tane kurban adamış zaten:9:
zavallım canım benim biriciğim:16::69::69:
ALLAH ım meraktan çatladım yaa bi ara geçmişi kurcalamalıyım :27: demi yani sen sadece misafirmisinki burda ne işin var acep Merviş kız :9::9::9::9::9::9: evet tabiki bitmiş değil inşallah bebişleri bir güzel yükleniyor vee perşembe kutlamalar yapıcazz :49::46:

ahh tatlım benim ayrı kocişin ayrı adaklarımız var :28: Rabbim adağımızı uygulamayı nasip etsin inşallahhhhhh :49::emir_bebek::nazar::16:

nurcan30601-10-2010, 15:14
idrardda 6-8-9 uncu gün negatif 11, gün bugün kanda pozitif arkadaşlar Allah herkeze nasip etsin birsüre giremicem nete inşallah girdiğimde hepinizin iyi haberlerini alırım hepinize dua edicem

Bu arkadaşın negatifmiş ama sonra pozitife dönmüş inşallah beniimde pozitif olur kızlarrr:43::43::43::43::43:
Hazade inşallah kan değerlerin yükselecek ve bize o mutlu haberi vereceksin
ALLAH ım meraktan çatladım yaa bi ara geçmişi kurcalamalıyım :27: demi yani sen sadece misafirmisinki burda ne işin var acep Merviş kız :9::9::9::9::9::9: evet tabiki bitmiş değil inşallah bebişleri bir güzel yükleniyor vee perşembe kutlamalar yapıcazz :49::46:

ahh tatlım benim ayrı kocişin ayrı adaklarımız var :28: Rabbim adağımızı uygulamayı nasip etsin inşallahhhhhh :49::emir_bebek::nazar::16:

He ya benim ne işim varsa yaşımda tutmaz bu topiğe girmeye zateb:9::9:
Tövbe ya neyse herkesin yaşadığı kendine aĞIR Gelir
her neyse ya valla ben onlar için çok umutluyum gerçkten
Ay canım inşallah ya Canım Eşim benim
Rabbim iyiki onu karşıma çıkarmış:16:

Son düzenleme:
He ya benim ne işim varsa yaşımda tutmaz bu topiğe girmeye zateb:9::9:
Tövbe ya neyse herkesin yaşadığı kendine aĞIR Gelir
her neyse ya valla ben onlar için çok umutluyum gerçkten
Ay canım inşallah ya Canım Eşim benim
Rabbim iyiki onu karşıma çıkarmış:16:
Rabbim hepimizin hanesine başta sağlık sonra huzur nasip etsin ömür boyu tabi inşallah bebişlice :emir_bebek::nazar::31: bende canım eşimle çok mutluyum çok Rabbim daim etsin inşallah :69:

Hazade eşinden boşanmak mı bunuda nereden çıkardın
Bu sadece bizim yükümüz bizim imtihanımız değilki
Onlarında imtihanı onlarda sınanıyor
Eğer böyle ollmasaydı Rabbim daha farklı insanları karşılarına çıkarırdı:16:

Back
X