- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #10.301
malesef hayır diyemiyorum benSigaraya Hayır ama Bu hüzünlü karanlık VE umutsuz gecede EVET![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef hayır diyemiyorum benSigaraya Hayır ama Bu hüzünlü karanlık VE umutsuz gecede EVET![]()
aaaaaHazade eşinden boşanmak mı bunuda nereden çıkardın
Bu sadece bizim yükümüz bizim imtihanımız değilki
Onlarında imtihanı onlarda sınanıyor
Eğer böyle ollmasaydı Rabbim daha farklı insanları karşılarına çıkarırdı![]()
malesef sigara kullanıcısıyımhadi içelim şöyle karşılıklı
![]()
aaaaaALLAH korusun o anlık ruh haliyle sadece dilde söylediği bişidir
Rabbim aynen dediğin gibi sadece bu imtihan bizlere ait değil , kocişlerimizle beraber yürüyeceğiz bu zorlu süreçte her daim inşallah tek destekçilerimiz kocişlerimiz Rabbim razı olsun onlardan inşallah
![]()
12 yıldır tatlımKaç yıldır içiyorsunki canım benim ahh keşke bırakabilsen
evet o ruh hali kolay değil negatif insanın kalbine bıçak gibi saplanıyorEvet eminim üzüntüsünden böyle söylemiş canım yaa
Bakalım Bizim kayınvalidenin yerin dibine sokmalarına hakaretlerine
Erkek bu bir gün bekler iki gün bekler baktı olmuyo yol verir demelerine
Yuvam kaç yıl ayakta kalacak![]()
ahh tatlım yaaaaBugün gezmeye gittim iki tane bebek vardı misafirlikte 5 aylık bide 2 aylık kucağımdan indirmedim ikisinide
Evlat hasreti öyle sarmışki yüreğimi bırakmak istemedim onları
Eve geldiğimde öyle bir boşluk hissettim ki bebek ağlaması yok bebek cıvıltısı yok
Sanki bomboş...
evet yaa ne çabuk geçti zamanEvet uyku vakti Saat 02.00 olmuş yahu![]()
bened öptüm tatlım iyi geceler o yürekten amin dediğin dualara bende kocamann amin diyorum Rabbim kabul buyursun inşallah dualarımzıHadi öptüm şifam seni Bu gece hepimiz için dua edeceğim her zamankinden daha fazla
Nergis ablacığım için canım ablam inşallah bi sıkıntı yoktur
Sonra inci hazade mattika için sonra hepimiz için yani kısacası
Bu arkadaşlarımız hamile ve hamile olma olasılığı yüksek olduğu için iltimas geçtim![]()
12 yıldır tatlım
evet o ruh hali kolay değil negatif insanın kalbine bıçak gibi saplanıyoracısı çok ama çok farklı
ama zaman herşeyin ilacı gerçekten sonra bi bakıyosun yeni umut yeniden yeni bi tedavi hazırlığı heyecanı
kız ALLAH korusun eminim hepimiizin kocişlerimizle kurulmuş öyle büyük bi bağ var ki
kimse koparamaz
inşallah yuvalarımız bebiş sesleriyle ayrı şenlenecek inşallah
ahh tatlım yaaaaben toplumdan çevreden koptum özellikle bebişli olanlarla
ben artık dayanamıyorummm ben bi başkasının bebişini kucağıma ladığımda acıyan gözlerle bakılması içimi eritiyoo
zor çok zor inşallah hepimizin çok az zamanı kaldı bebişlerimizin o cennet kokularını koklamaya
geçmişe gözatarken hamet6774 arkadaşımızın mesajı gözüme takıldıartık dualarıma hamet içinde yer vereceğim Yüce Rabbim onca düşük kaybından sonra
bu kez inşş tez zamanda nasip etsin evladını kucağına almayı
![]()
Hadi sen kilitle canım ben kaçtımevet yaa ne çabuk geçti zamanbenimde uykum geldi
hadi gidelim kapıyı da bi güzel kilitleyelim topiğimiz çalınmasın
![]()
evet hamet ablamız inşallah o kadar büyük imtihanın karşılığını en kısa zamanda görecekAminn canım benim amin İnşallah
Hamet ablamıza bende çok üzüldüm ve çok etkisinde kaldım çok şaşırdım bide
Bende ilk bebeğimi kendim düşürmüştüm çok tuhaftı zarın içindeydi yine kürtaj olmuştum ama
Aman bazılarıda görgüsüz oluyor ya kucağına aldığın zaman içi gidiyo gönlü olmuyo gözü sende takipte oluyo
Sanki yiyecezde bebeleriniNeyse Rabbim çıkarmasın öyle insanlar karşımız
Hadi sen kilitle canım ben kaçtım![]()
Hadi Hadii sen bulursun kirli çıkı senikızzz anahtarı bulamadımneyse yedeği olacaktı biyerlerde
![]()
hehehe buldum buldumHadi Hadii sen bulursun kirli çıkı seni
Eminim Sabah ilk gelen arkideşimiz İnci olur o açar artık kapıyı
Canım pencereleri felanda kapat sabah gelenler üşümesin![]()
Ya ben pgt yöntemine hikaye felan demedim arkadaşım
Sadece genetik danışmanım dedi
Doğal denersen ihtimal daha yüksek dedi
Eğer sağlıksızsada kürtaj yaparız alırız dedi sanki alalade bir durummuş gibi
Düzgün oku yazdıklarımı hey Allah'ım valla Bu topikte sinirleneceğim aklıma gelmezdi hee tövbe
Zaten sinirliyim
merve bende yanlış terim kullanmış olabirim diye yazdım.ve mesajını tekrar bulup yanlış yorum yapılmasın diye alıntı yaptım.kandırmaca demiş genetikçin.hem genetikçi demiş sen değil.eğer böyle çabuk sinirleneceksen bende yorum yapmam yani.ama bişeyler öğrenmek bura.acaba gerçekten dr lapgt yaparak bize iyiylikmi yapıyorlar yoksa bu da sömürülmemenin başka yolumu diye insan düşünüyor.
EWET BİRAZ KARIŞIK BENDE EVLENDİGİMDEN BU YANA BU YAKADAYIM DAHA ÖNCE KARŞIDA BAHÇELİEVLERDEYDİM.TEDAVİ KONUSUNDADA CANIM ARTIK HAYIRLISI PSİKOLOJİM HAKİKATEN BOZULDU ARTIK KENDİME TAM ANLAMIYLA GÜVENMEM LAZIM ŞUAN İYİ DEİLİMMSancaktepede benim akraba var. Arada geliyorum. Ama her seferinde yolları karıştırıyorum.Çok karşıık geliyor bana. Görüşürüz tabii canım. Sen iyi ol önce de.. Bak ne demiştik.. Ümit her zaman var. Sen ümidini yitirme. Biraz toparlan Memorial'da denersin. Senin sağlıklı bulundu. Yumurtan çok. Bence şansın çok fazla. Bir de tutunma konusunu Memorialda ayrıntılı incelerler. 24 sure de yaptın mı oldu bu iş
Belki bu sefer benimle denk gelirsin.
![]()
Ay hiç sormaaaa deli edio bazen benii özünde iyiler ama arada geliolar işde aman hangimize gelmiokiiHahahaha süpermişchnb de bahsetmişti gittiğinde. Topik meşhur oldu
Farklı durumumu nasip olur da yüz yüze görüşürsek anlatırım inşaallah :) Evet canım en önemlisi o, doktorun insana güven vermesi... Allah razı olsun kendisinden.
Vallahi canım Cumhur beyde öle söledi biliorum o klubu dedi :))) İnşallah canım görüşürüz konuşuruz...
Bu patronlar adamı hasta eder zatenÇok konuşmasın asabımızı bozmasın
![]()
Canım benim haklısın ama işde hem çalışıp hem gitmek zor oluo mesefa benim için hiç dert deil giderim ama geç kalınca sıkıntı alıoo bak yemin ederim canı gönülden sölüorummm çok ciddiyim gel bende kalll tedavin boyuncaa bunulaf olsun die sölemiorum inan bak canımmm herzaman sizlere kapım açıkkKızlar merhaba ,
bır sure ıse daldım gırmedım yıne sayfalar almıs basını gıtmıs :)
ıncıcıgım senın de az kaldı testıne. Hazade sormus ama , durum nedır??? Merak edıyorum.
Hıc tahmın ettıgım gıbı tss olmadı sende, ya da caktırmıyor musun??
Hazadecım kafan dagıldı bıraz dı mı? Cumhur bey ıle konusmakla ıyı etmıssın. Evet artık kesınlıkle fısh onermıyor kendısı.
Bıze de gıttıgımızde uzun uzadıya anlatmıstı. E mantıklı da soyledıklerı bence. Senın embryolar saglıklıydı belkı ama belkı de degıldı aslında. Belkı de hamıle kalmadıgın ıcın sukrtemelısın cunku saglıksız ıse sonradan kaybedecektın ve allahım sana bu acıyı bır daha yasatmasın dıye bastan vermedı.
24 sure da butun kromozmlara bakılıyor canım bu cok guzel bır sey ve cumhur bey gercekten dogru bır ınsan , adam gıbı adam .
Bu arada memorıala uzak deme ne olur alınıtyorumben taaa ızmırlerden kalkıp geldım 2 kere. 1 hafta kaldım yaban ellerde , otel odalarında ve sonucta elım bos dondum. ıstanbulun her neresınde olursanız olun bence cok sanslısınız . En azından aksam evınızde uyuyorsunuz , normal hayatınıza devam edıyorsunuz tedavı sırasındayken. Ben su an ıstanbulda olsa ıdım 3. Tedavıye baslamıstım ama benım bavulumu, pılımı pırtımı toplayıp tasınmam gerek gene ve gozumde cooook buyuyor.
Bu arada kromozom kopuklugu ıle alakalı demıssın ama burada bır cogumuzun kromozomu transloke olmus zaten . Senın 3 17 ıdı sanırım , benım 2-15 . Sonucta kopukluklarda 24 sure yontemıne gerek yok mantıgı bana cok mantıklı gelmıyor. Senın genetıgını yapan yerde 24 sure teknıgı mevcut mu???
Aydancım ne guzel valla hayırlısı olsun tedavın. Darısı basımıza.sen ben ve maıumut en kıdemlıyız buradasen 39 maıumut 41 ben de 37.
Chnbden guzel haberler aldım , sevındım. ınsallah daha guzel haberler de alacagız .
Delıkız guzelım folık asıt almaya basla tabı. Normalde bıle hergun alsan bır zararı yok bence , nıhayetınde vıtamın bu.
Canım sem öle diyince şimdi hastaneyi aradım 2 tüp bebekdede 0,01 miş değerim sanırım kimyasal gebelik olabilir...kızlar merhaba...
geçmişe bakamadım sayfalar almış başını gitmiş yine
hazade canım akşam okudum yazdıklaırnı üzüldüm ama hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimizden.ama bugün daha iyi gördüm seni.
drun test sonucu hakkında bişey söyledimi?
benim tutunmadığında 0.01 çıkmıştı.senin yanlış hatırlamıyorsam 3,7 çıkmış.
kimyasak gebelik olabilir ve test tekrarı yaptırman gerebilir canım.
Bugün yapıcam canım zaten bakalım 3,71 oluşu benide sanki umutlandırdı ama ya birde kimyasal gebelik olursa die çok korkuorumhazadecim bu gün daha iyisin canım çok şükür,çivi çiviyi söker bizim tedavimiz yeni bir tedavi.rabbim maddi manevi güç versin.sizin sayenizde bende 24 surede ısrar edeceğim.
inci canım sanırım sendin bir kaç sayfa önce yazan.değer düşükse yükselmez diyen.lütfen o ın üstündeyse testi tekaralayınçbakın başka başlıkta bir arkadaşımız tüp denedi pzitifti ikinci testi tam ikiye katlanmadı diye dr bir daha yaptırmıştı yine tam ikiye katlanmadı.bir hafta bekleyelim kalp atışı olmazsa kürtaj yaparız demiş.bir hafta sonra kalp atışı alınmadı.dr u kese boş demiş ama değeri düşmüyordu arkadaşın.hepimiz lütfen kürtaj kararından önce başka dr a gir dedik.arkadaş yine kendi dr una gitti son bir kez karar vermek için dr yok demiş ilaçları bırak bu arkadaşta dr bey sanki kese büyümüş en azından kan sulandırıcıya devam edeyim bir süre daha bakalım demiş dr da he he bak büyümüş okula gidiyor deyip dalga geçmiş.en nihayetinde başka dr a gidip bir ultrasyona giriyor ki bebeğin kalbi gümbür gümbür atıyor.meğer iki kesymiş biri boşmuş. oyüzden lütfen bu gibi durumlarda bir dr la kalmayın.ve sakın inşaAllah kimse yaşamaz da boş gebelik denildiğin de de bekleyin.çünkü başka arkadaşın da o nun doğal olmuş bebeğin kalp atışı 2.5 aylıkken duyulmu.ben diyorum acaba aslında boş gebelik diye bişey yokmu acaba.
hazadecim sende lütfen testini tekrarla çünkü senin test tarihin ayın onu idi.ama sen yedisinde yaptın.inşaAllah süprizle karşılaşırız.
selam pgt nin çevirimiçi ve dışı kızlarınasılsınız ne var ne yok
![]()
Ewet cnm aradım şimdii hastaneyi 2 tüp bebekdede 0,01 çıkmış benimdee bakalım bugün büyük günnHazade hemen ümitsiliğe kapılma ben hep test yaptırtığımda 0.1 çıkıyodu
SENİN rakam yüksek.ve gününü beklemedne yaptırmışsın
Çok okudum valla bu sitede önce düşük çıkıp sonra hamile olanı umudunu kaybetne
Evt canım gününü beklemeden yaptırmış ama 3.7 çıkmış bence erken yaptırmış
Ben hamilelik testi yaptırdığımda 0.1 çıkar bir iki kere hamile sanıp yaptırmıştım
Hayırlısı artık canım benim bakalım bugün belli olucakk:18::18::18:Kimyasal gebelikte olabilir ve takip edilmesi lazım bence bu değerin kan testni yinelemesi lazım
Ama inşallah hamiledir
Allah razı olsun canım vallahiii bizimde adagımız var benim annemin kaynanamın toplu kesim yapar bir güzelcene yeriz :))evet tatlım hepimiz yeri geliyo gözümüzün önündeki göremiyoruz bile mesajın da bunun gibi olmuş bakmak var görmek var misalievet ruh halimiz sık sık değişiyoo
evet tatlım iyi de oldu kociş evde oldukça her günü hafta sonu zannediyorum günleri karıştırıyorum
aaa evet ama ben Hazade de bebek yükleniyor diye umut ederek dualar ediyorum inşallah inci ve hazade aynı gün müjdelerini patlatırlar ohh bizde halaylar çekeriz kurbanlar keseriz inşşşş![]()
Allahım gönlünüze göre versin canım benim inşallahhhh dilerim kurbanlarınızı kesmek nasip olurrKız bide herkes yorum yapmış ben inanıyorum şahsen pgt ye diye
Ben inanmazsam eğer ki bu topikte ne işim var Hey Yarabbim
Neyse ay ya hazade ile inciye çok dua ettik ama du bakalım
Daha hiçbir şey bitmiş değil bence
Hiç sorma eşim 7 tane kurban adamış zaten
zavallım canım benim biriciğim![]()
Aminnnnnnn canımm aminnnnnn vallahi sizler hamile kalın bende sadaka vericem kurban biraz aşar napimALLAH ım meraktan çatladım yaa bi ara geçmişi kurcalamalıyımdemi yani sen sadece misafirmisinki burda ne işin var acep Merviş kız
evet tabiki bitmiş değil inşallah bebişleri bir güzel yükleniyor vee perşembe kutlamalar yapıcazz
![]()
ahh tatlım benim ayrı kocişin ayrı adaklarımız varRabbim adağımızı uygulamayı nasip etsin inşallahhhhhh
![]()
Ama cnm ne bilim onun marfoloji sorunu var belk başka biriyle sağlıklı bebege kavuşabilir benim görevim teklif etmek tercih onun olurHazade eşinden boşanmak mı bunuda nereden çıkardın
Bu sadece bizim yükümüz bizim imtihanımız değilki
Onlarında imtihanı onlarda sınanıyor
Eğer böyle ollmasaydı Rabbim daha farklı insanları karşılarına çıkarırdı![]()
İnşallah herzaman eşlerimizle el elee oluruz canım ne bilim ama ona haksızlık yapıorum gibimi gelio üzülüorum onu öle durgun görünceaaaaaALLAH korusun o anlık ruh haliyle sadece dilde söylediği bişidir
Rabbim aynen dediğin gibi sadece bu imtihan bizlere ait değil , kocişlerimizle beraber yürüyeceğiz bu zorlu süreçte her daim inşallah tek destekçilerimiz kocişlerimiz Rabbim razı olsun onlardan inşallah
![]()
Ciddimisin canım kayınvalidenmi öle diooo allah onu ıslah etsin ne diyim ben ona yaa ay çok sinirlendimmmmEvet eminim üzüntüsünden böyle söylemiş canım yaa
Bakalım Bizim kayınvalidenin yerin dibine sokmalarına hakaretlerine
Erkek bu bir gün bekler iki gün bekler baktı olmuyo yol verir demelerine
Yuvam kaç yıl ayakta kalacak![]()
Canım içimi parçaladın yaaBugün gezmeye gittim iki tane bebek vardı misafirlikte 5 aylık bide 2 aylık kucağımdan indirmedim ikisinide
Evlat hasreti öyle sarmışki yüreğimi bırakmak istemedim onları
Eve geldiğimde öyle bir boşluk hissettim ki bebek ağlaması yok bebek cıvıltısı yok
Sanki bomboş...
12 yıldır tatlım
evet o ruh hali kolay değil negatif insanın kalbine bıçak gibi saplanıyoracısı çok ama çok farklı
ama zaman herşeyin ilacı gerçekten sonra bi bakıyosun yeni umut yeniden yeni bi tedavi hazırlığı heyecanı
kız ALLAH korusun eminim hepimiizin kocişlerimizle kurulmuş öyle büyük bi bağ var ki
kimse koparamaz
inşallah yuvalarımız bebiş sesleriyle ayrı şenlenecek inşallah
Amin canım benim aminnn inşallahhhh
ahh tatlım yaaaaben toplumdan çevreden koptum özellikle bebişli olanlarla
ben artık dayanamıyorummm ben bi başkasının bebişini kucağıma aldığımda acıyan gözlerle bakılması içimi eritiyoo
zor çok zor inşallah hepimizin çok az zamanı kaldı bebişlerimizin o cennet kokularını koklamaya
geçmişe gözatarken hamet6774 arkadaşımızın mesajı gözüme takıldıartık dualarıma hamet içinde yer vereceğim Yüce Rabbim onca düşük kaybından sonra
bu kez inşş tez zamanda nasip etsin evladını kucağına almayı
![]()
Hadi öptüm şifam seni Bu gece hepimiz için dua edeceğim her zamankinden daha fazla
Nergis ablacığım için canım ablam inşallah bi sıkıntı yoktur
Sonra inci hazade mattika için sonra hepimiz için yani kısacası
Bu arkadaşlarımız hamile ve hamile olma olasılığı yüksek olduğu için iltimas geçtim![]()