Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İyiyim canım ztn bekliodum bu degeri üzülmedim

Vardır bir hayır işte hepimiz aynıyız canım
Çok umutlanmıştık hepimiz snein için ama olmadı
Üzülme demek acını hafifletmez
Sakın eşine deme ha yine
Boşanalım felan diye asla bu konuyu açma bence

canım
bunda da bir hayır vardır muhakkak
ne desek boş
senin yaşadıklarını hissettiklerni hafifletmez ama
ümidini yitirme
daha yolun başındayız hepimiz
bize de nasip olucak inşallah o hissi tatmak

UMidim elbetteki var canım uZulmedim Biliodum Cunku. Şimdi inciye odaklandım yarın inşallah iyi habelerle gelicek

UMidim elbetteki var canım uZulmedim Biliodum Cunku. Şimdi inciye odaklandım yarın inşallah iyi habelerle gelicek

sana 2 tane transfer yapıldığından inciye göre daha şanslı görüyordum ama
bu işler kısmet işi
ne yazıldıysa onu yaşıycaz
inşallah inciden iyi haberler gelirde hepimiz havalara uçarız
eve geldim öyle umutla açtım ki forumu
senin iyi haberlerini almak için
sen iyi ol ama olurmu
bugünler geçicek elbet
yarın yepyeni bir gün yepyeni umutlarla

Kızlar hamileyim demeyi cok isterdim ama degerim 2,2 ye düşmüş hepinizi sewiyorummm
canım benim yaaa inanki çok üzüldümm çok :14::14::14::14: Yüce Rabbimin takdiri işte vakti saati gelmemiş demek ki :5: ama varya bebişin sana tutunmak için çırpınmış uğraşmış bence :31: çünkü değerlerin 0 dan yüksek olunca yerini aradı bulamadı ya da beğenmedi ama dilerim en kısa zamanda hüsrandan kurtulacaksın bebişini kucağına aldığının haberlerini duymak nasip olsun inşallah :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::16:

hazade tatlım randevuya 15 dk geç kaldın :20: sonuç çıktı mı çıkmadı mı :18::28: meraktan öldümmm :40::31::16:

Hazadeee heyecanla seni bekliyoruzzz:31::52:

Vardır bir hayır işte hepimiz aynıyız canım
Çok umutlanmıştık hepimiz snein için ama olmadı
Üzülme demek acını hafifletmez
Sakın eşine deme ha yine
Boşanalım felan diye asla bu konuyu açma bence
hayır canım eşimle konuştuk sorun yok üzülmedim inanın benim için üzülmeyin gerçekten ben iyiyim biliodum çünküü
sana 2 tane transfer yapıldığından inciye göre daha şanslı görüyordum ama
bu işler kısmet işi
ne yazıldıysa onu yaşıycaz
inşallah inciden iyi haberler gelirde hepimiz havalara uçarız
eve geldim öyle umutla açtım ki forumu
senin iyi haberlerini almak için
sen iyi ol ama olurmu
bugünler geçicek elbet
yarın yepyeni bir gün yepyeni umutlarla
Sizleride çok üzdüm canım ne olur sizler umudunuzu yitirmeyinn bizler güçlü kadınlarız herşeyin üstesinden geliriz
canım benim yaaa inanki çok üzüldümm çok :14::14::14::14: Yüce Rabbimin takdiri işte vakti saati gelmemiş demek ki :5: ama varya bebişin sana tutunmak için çırpınmış uğraşmış bence :31: çünkü değerlerin 0 dan yüksek olunca yerini aradı bulamadı ya da beğenmedi ama dilerim en kısa zamanda hüsrandan kurtulacaksın bebişini kucağına aldığının haberlerini duymak nasip olsun inşallah :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::16:

Hayırlısı artık canım begenmediyse yapcaj bişeey yok:9:
Ne olur sizlerde üzülmeyin hersey iyi olucak hepimiz çok mutlu olucazz

Kaç haftadan beri neşeliydi hep topiğimiz
Keşke hamile olsaydın hazade ama yapacak bir şey yok malesef canım benim ya

hazadem kader arkadaşım bu kez olmadı ama bir dahaki sefer olacak inşaallah. Biraz klasik olacak ama bunda da var bir hayır elbet. Aşağıda bir sürü isim görüyorum, hepsi senin için burada... Şimdi bedenen ve ruhen toparlanmaya odaklanacaksın daha sonra yepyeni bir tedaviyle umutlarımız yeşerecek yeniden. Ben bu topikteki herkesin Allah'ın izniyle bir gün anne olacağına yürekten inanıyorum. laveque'nin dediği gibi anne olduğumuzda da tadından yenmeyecek :31: Seni çok seviyorum güzel yürekli arkadaşım benim :16:

:16:
hayır canım eşimle konuştuk sorun yok üzülmedim inanın benim için üzülmeyin gerçekten ben iyiyim biliodum çünküü

Sizleride çok üzdüm canım ne olur sizler umudunuzu yitirmeyinn bizler güçlü kadınlarız herşeyin üstesinden geliriz

Hayırlısı artık canım begenmediyse yapcaj bişeey yok:9:
Ne olur sizlerde üzülmeyin hersey iyi olucak hepimiz çok mutlu olucazz
önemli olan bizlerin sağlığı ve hanelerimizdeki huzur :31::nazar:bebişlerimizde inşallah çok bekletmezler :emir_bebek::nazar::31: bu ay beğenmedi ama çok yakında yemeyip göbişinde yatacak bebişin annesi :46::46::46::49::16:

hazadem kader arkadaşım bu kez olmadı ama bir dahaki sefer olacak inşaallah. Biraz klasik olacak ama bunda da var bir hayır elbet. Aşağıda bir sürü isim görüyorum, hepsi senin için burada... Şimdi bedenen ve ruhen toparlanmaya odaklanacaksın daha sonra yepyeni bir tedaviyle umutlarımız yeşerecek yeniden. Ben bu topikteki herkesin Allah'ın izniyle bir gün anne olacağına yürekten inanıyorum. laveque'nin dediği gibi anne olduğumuzda da tadından yenmeyecek :31: Seni çok seviyorum güzel yürekli arkadaşım benim :16:
aynen öyle sırf hazadem için burdayımm ve burdayız :3::29::29::29::29::29::16: metanetli olmaktan başka çare yok bol bol tevekkül ve dua inşş bizlerde en şaşalı hamişler anneler olacağız :49::emir_bebek::nazar::29:

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

sifaa*, hazade, merve02, suskunada, moon_sunn, MaiUmut, delikiz1982, nil1971, hituci :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Kaç haftadan beri neşeliydi hep topiğimiz
Keşke hamile olsaydın hazade ama yapacak bir şey yok malesef canım benim ya
SİZLERİ ÜZDÜM CANIM ÖZÜR DİLERİMM :43::43::43::43::43::43:
Biliyorum canım kızlar Allah hepinizden razı olsunnn hepininumudunu kırdıgım için özür dilerimm... Canım ben zaten pozitif beklemiodum inankii hiç umudum yoktu ama inanıorumki burdaki herkes bir gün herkes ANNE olucak ... Sende yarın Allahın izniyle anne olucaksın bunu bütün kalbimle diliyorum canım artkadalşımm
:16:önemli olan bizlerin sağlığı ve hanelerimizdeki huzur :31::nazar:bebişlerimizde inşallah çok bekletmezler :emir_bebek::nazar::31: bu ay beğenmedi ama çok yakında yemeyip göbişinde yatacak bebişin annesi :46::46::46::49::16:

İnşallah canımm ama yakkın zamanda düşünmüorum kalçam göbegim kollarım mos morr gördükçe ağlayasım gelio zaten ::((((

SİZLERİ ÜZDÜM CANIM ÖZÜR DİLERİMM :43::43::43::43::43::43:

Biliyorum canım kızlar Allah hepinizden razı olsunnn hepininumudunu kırdıgım için özür dilerimm... Canım ben zaten pozitif beklemiodum inankii hiç umudum yoktu ama inanıorumki burdaki herkes bir gün herkes ANNE olucak ... Sende yarın Allahın izniyle anne olucaksın bunu bütün kalbimle diliyorum canım artkadalşımm

İnşallah canımm ama yakkın zamanda düşünmüorum kalçam göbegim kollarım mos morr gördükçe ağlayasım gelio zaten ::((((

Canım ne özür dilemesi
Bencede ara ver hem bedenin hem ruhun dinlensin biraz:54:

aynen öyle sırf hazadem için burdayımm ve burdayız :3::29::29::29::29::29::16: metanetli olmaktan başka çare yok bol bol tevekkül ve dua inşş bizlerde en şaşalı hamişler anneler olacağız :49::emir_bebek::nazar::29:
Kuzummm benimmm çok saol hepinizden Allah razı olsunnn iyikki varsın iyikki varsınızzz
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

sifaa*, hazade, merve02, suskunada, moon_sunn, MaiUmut, delikiz1982, nil1971, hituci :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Evet hepimiz Seni çok iyi anlıyoruz ve acını paylaşıyoruz:38:

Kader arkadaşlarımmm,Kardeşlerim beniimmm beni ağlattınız benim ablam kardeşim yok tek çocugum sölemiştim sizee ama sizler bana yoldaş oldunuz Allah hepinizden razı olsunnn hepinizi çok sewiyorummm

kızlar bende ayın sonunda tüp bebeğe başlıyorum benimde pgt olcak kısaca okudum geçmişi inş hepimiz için hayırlı olur bu arada 5.tüp bebeğim olcak:((

kızlar bende ayın sonunda tüp bebeğe başlıyorum benimde pgt olcak kısaca okudum geçmişi inş hepimiz için hayırlı olur bu arada 5.tüp bebeğim olcak:((

Merhaba ranacım hoşgeldin. Alalh yardımcın olsun. Sorununuz ne? Nerede tedavi olacaksın? Kendinden bahsetsene bize.

Hoşgeldin canımm hayırlı olur tedavın cnm inşallah sizde sorun nedir canım? nerede tedavi gördün biraz tedavini anlatırmısın

Back
X