Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selam herkese ..
bugn işyerinde nette sorun oldu giremedim ..
şimdi soruma geçiyorum:1:
puregon kaç ünite kullandınız ,kaç gün kullandınız ve kaç yumurtanız oldu ..
haydi bakayım pamuk eller klavyeye:1:

kızlar ben Konyada yım ve malasef 9yıllık evliyim hala anne olamadım sizlerin arkadaşlıgı çok hoşuma gitti doğrusu..
geçen yıl 4.tüpümü yaptırdım veeee hamile kaldım ne mucizeydi anlatamam ama erken su boşalması nedeniyle veda etmek zorunda kaldım bebegimi:((
bir umut olur diye bekledim olmayınca tekrar tüp bebeğe kalkıştım inş hayırlı olur yine anne olurum ve kucagıma alabilirim bebegimi .

kızlar ben Konyada yım ve malasef 9yıllık evliyim hala anne olamadım sizlerin arkadaşlıgı çok hoşuma gitti doğrusu..
geçen yıl 4.tüpümü yaptırdım veeee hamile kaldım ne mucizeydi anlatamam ama erken su boşalması nedeniyle veda etmek zorunda kaldım bebegimi:((
bir umut olur diye bekledim olmayınca tekrar tüp bebeğe kalkıştım inş hayırlı olur yine anne olurum ve kucagıma alabilirim bebegimi .

Allah yardımcın olsun. Peki bu pgt'li ilk denemen mi olacak? Sorun ne tam olarak?

netim ara sıra gidip geliyorda anca yazabiliyorum birde yazdıgım cevaplarda bu cevaplarım gözükmüyor 2saat ana sayfadan arıyorum hayırdır inş..
kızlar sorunum yok yani bilinmiyor hafif pıhtılaşma sorunum kanda okadar pgt yöntemiyle hamile kaldım geçen sefer iyiki yaptırmışım çünkü sadece 2tanesi yaşayabildi ve biri tutmuştu bukezde aynı işlem olcak inş çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki lucrine başlıycam ayın 24gibi aksilik çıkmazsa haziran da işlemim yapılcak.

Kızlar hamileyim demeyi cok isterdim ama degerim 2,2 ye düşmüş hepinizi sewiyorummm
Hazadecim gecmis olsun...

Simdi bence degerinin dusmus olmasina sevinmelisin. Cunku eger hamile degil isen degerinin dusmesi onemli dis gebelik gecirmiyor olmanin belirlenmesi acisindan. Ben dondurulmuslarla hamile kaldigimda degerim 250 gibi bir seydi ve 3 gun icinde sifirlandi. O zaman cok dua etmistim insallah sifirlansin diye. Simdi olmadi , uzulme demekten ote SEVIN arkadasim. Olan oldu cunku , onemli olan senin sagligin simdi.

kızlar bende ayın sonunda tüp bebeğe başlıyorum benimde pgt olcak kısaca okudum geçmişi inş hepimiz için hayırlı olur bu arada 5.tüp bebeğim olcak:((
Hayirlisi olsun ranacim, hosgeldin aramiza da. Uzulme , ben de 12 yillik evliyim ve hala anne olamadim. :(( yasin kac?
selam herkese ..
bugn işyerinde nette sorun oldu giremedim ..
şimdi soruma geçiyorum:1:
puregon kaç ünite kullandınız ,kaç gün kullandınız ve kaç yumurtanız oldu ..
haydi bakayım pamuk eller klavyeye:1:
Delikiz ben son tedavimde gnalf 262.50 kullandim( ondan once hep 200 veya 225 kullaniyordum) ve 9 yumurtam olustu. Bunlarin 5 tanesi dollendi. Saglikli bulunamadi.

Son düzenleme:
Canım 24 şure benim görüştügüm doktorlarda kötüledi yani kötüledi derken ; yani gerek olmadıgını vee meselaa cem bey bana senin gibi bir bebek istermisin dedii yani translokasyonlu bende isterim dedim yani 20 sene sonra tıp daha çok ilerler onlarda çözüm ararlar dedimm..Ama bu 24 şure tekniğinde taşıyıcı embriyoda translokasyonlu denip transfer edilmiomuş okumuştum bir yerde sanırım veee 24 şure da embriyodan 2 parça alınıomuş buda embriyonun gelişimini etkiliomuş yani bunlar hep okuduklarım ama ne kdr dogru bilemiorumm sanırım bugün çok okudum kafa bir milyon olduuu :18::18::18::18:

kızlar merhaba ,

isler yogun , yazdıklarınızı ancak okuyabılıyorum , cevap yazamıyorum ama 2 kelam etmek ısterım.

benım sahsı fıkrım şu ki bunu daha önce de beyan etmiştim ;

eger bir teknik bir hastanede veya bir birimde yok ise , henüz gelmemiş ise , ben görmedim ki ellerinde olmayan bir tekniğin arkasında durup savunsunlar .
yani şöyle denebileceğini düşünüyor musunuz hi. '' evet bizde IMSI yok veya array - CGH yok , ama bu teknikler aslında bizde olanlardan daha iyi ve güvenilir, ama biz henuz
getirmedik'' böyle bir cevap hic bir kimse vermez diye düşünüyorum ben .
Kendi mantığıma göre şöyle düşünüyorum '' ne zararı olabilir ki bütün kromozmlara bakmanın??? zararı olmaz ama olsa olsa yararı olur''. ama kısıtlı kromozmlara bakmanın bir yararı yok olsa olsa zararı olabilir. belki zararı da olmaz sanslıysak o embryoda tahmın edılenın dısında bır kromozomda sorun yok ıse , ama ya var ıse???
24 sure ve fish tekniği ile ilgili kızlar ikisi de taşıyıcıyı bilemiyor. en son 24 sure ile hamile kalan seçginin ikizlerinden biri taşıyıcıydı ya..
ben 24 sure yapan bi genetikçiyle konuştum, teknik çok iyi ama her embriyodan cevap alamama gibi bi durum oluyor demişti. yani test edememe.
fish e göre yeni bi yöntem, zaman geçtikçe daha da gelişicek.
kesinlikle %100 güvenilir bi yöntemdir diyenden de şüphelenmek lazım, kendilerinde olmadığı için kötüleyenden de.

Kızlar hamileyim demeyi cok isterdim ama degerim 2,2 ye düşmüş hepinizi sewiyorummm
hayırlısı be hazadecim...

hoşgeldin canım, konyada nerde denedin tüp bebeği?

selam kızlar..
okul baya yoğun, malum sene sonu yaklaşıyo, yorulmaya da başladım artık. bilgisayara bakmadan uyuyorum bazen.
sayfalar ne kadar çok da olsa okuyorum ama..

hazade ye nasip değilmiş bu defa, inş inci yarın pozitifi getircek bize..

lavague canım benim yaşım 26
mattika eurofertilde denedim ben tüpü
kızlar birinden habermi bekliyosunuz hamile olan varmı aramızda bir umut olsa bize..

mesajlara baktım ama göremedim.
chnb'nin son durumu hakkında blgi sahibi olan var mı??
inci yazmış canım hastanedeymiş hala. ama durumları iyiymiş.

kızlar birinden habermi bekliyosunuz hamile olan varmı aramızda bir umut olsa bize..
yarın incinin test günü, inş sevinicez.

hayırlı geceler kızlar...
yarın büyük gün.herhalde sabah herkez gözünü açar açmaz incinin haberine bakacak burdan.
incii senin tel yok bende özelden yazarmısın.bulunsun sence bi sakıncası yoksa.
rana hoşgeldin canım aramıza...
hamile olan da var çocuk sahibi olanda var...benim pgtli iki kızım var (ikiz) şükürler olsun rabbime.
darısı isteyen herkese inşallah.

hayırlı geceler kızlar...
yarın büyük gün.herhalde sabah herkez gözünü açar açmaz incinin haberine bakacak burdan.
incii senin tel yok bende özelden yazarmısın.bulunsun sence bi sakıncası yoksa.
rana hoşgeldin canım aramıza...
hamile olan da var çocuk sahibi olanda var...benim pgtli iki kızım var (ikiz) şükürler olsun rabbime.
darısı isteyen herkese inşallah.

hoşbulduk canım aaa öylemi çok sevndim darsı başımıza inş kaçıncı denemendi canım?

hoşbulduk canım aa ikizlerin vard emek çok sevindim darısı bizim başımıza inş kaçıncı denemeydi canım?

4. denememde nasip etti Allah canım.ilkinde hiç sağlıklı embiyo bulunmadı.ikincide sağlıklı embriyo bulundu ama tutmadı.üçüncüde yine sağlıklı embriyo bulunmadı.dördüncüde iki tane sağlıklı embriyo bulundu ve tutundular çok şükür rabbime.umudunuzu kaybetmeyin ve elinizden geleni yapın mutlaka maddi manevi.
benim maddi manevi son denememdi ve oldu çok şükür.darısı sizlere inşallah.

Back
X