- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #10.521
İnci kuzummmmmmmmm mendil elimde bekliorummmmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar kanimi verdim. 2,5-3 saate cikarmis. Ogleni bulacak sanirim. Dua edin. Opuyorum hepinizi. Hitucim ozelden atiyorum numarami.
Kizlar kanimi verdim. 2,5-3 saate cikarmis. Ogleni bulacak sanirim. Dua edin. Opuyorum hepinizi. Hitucim ozelden atiyorum numarami.
275 kullandım cnm 7 gün 14 yumurtam olduselam herkese ..
bugn işyerinde nette sorun oldu giremedim ..
şimdi soruma geçiyorum
puregon kaç ünite kullandınız ,kaç gün kullandınız ve kaç yumurtanız oldu ..
haydi bakayım pamuk eller klavyeye![]()
Çok geçmiş olsun canım inşallah zamanı gelince evladını alırsın kucagınakızlar ben Konyada yım ve malasef 9yıllık evliyim hala anne olamadım sizlerin arkadaşlıgı çok hoşuma gitti doğrusu..
geçen yıl 4.tüpümü yaptırdım veeee hamile kaldım ne mucizeydi anlatamam ama erken su boşalması nedeniyle veda etmek zorunda kaldım bebegimi(
bir umut olur diye bekledim olmayınca tekrar tüp bebeğe kalkıştım inş hayırlı olur yine anne olurum ve kucagıma alabilirim bebegimi .
Ewet cnm zaten kimyasal gebelik die çok korkuodum şükürler olsunki olmadı ....
Hazadecim gecmis olsun...
Simdi bence degerinin dusmus olmasina sevinmelisin. Cunku eger hamile degil isen degerinin dusmesi onemli dis gebelik gecirmiyor olmanin belirlenmesi acisindan. Ben dondurulmuslarla hamile kaldigimda degerim 250 gibi bir seydi ve 3 gun icinde sifirlandi. O zaman cok dua etmistim insallah sifirlansin diye. Simdi olmadi , uzulme demekten ote SEVIN arkadasim. Olan oldu cunku , onemli olan senin sagligin simdi.
Hayirlisi olsun ranacim, hosgeldin aramiza da. Uzulme , ben de 12 yillik evliyim ve hala anne olamadim.( yasin kac?
Delikiz ben son tedavimde gnalf 262.50 kullandim( ondan once hep 200 veya 225 kullaniyordum) ve 9 yumurtam olustu. Bunlarin 5 tanesi dollendi. Saglikli bulunamadi.
selam kızlar..
okul baya yoğun, malum sene sonu yaklaşıyo, yorulmaya da başladım artık. bilgisayara bakmadan uyuyorum bazen.
sayfalar ne kadar çok da olsa okuyorum ama..
hazade ye nasip değilmiş bu defa, inş inci yarın pozitifi getircek bize..
Ay geçmez canım bilirimmmArabadan bilgisayarı aldık geldik. Vakit geçmeyecek yoksa :)
kızlar herkese günaydın....
inci merakla sonucunu bekliyorum...inşallah güzel haberler alırız...
hazade sen nasılsın?merkez değiştirmeyi düşünüyorsun sanırım artık,gerç bunları düşünmek için erken,ama inşallah hepimiz için hayırlısı...negatif sonucu alınca aradı mı drun?
herkese günaydınnnnnnnn
halaya ben de katılıyorum kızlar
inci inşallah hayırlı haberlerini alırız
dualarım seninle
Halay uzadı incim bakkhaberlerini beklioruz :))
Ya neden bu kadar geç çıkıoki benim 1 saatte çıktıı
özeller 1 saatte veriyor hazade
devlete mi gitti acaba inci
İnşallah canım inşallahhhhAklıma gelincik geldi. O da bu kadar süre beklemişti. İnşaallah ben de onun gibi müjdeli haberi yazabilirim...
Hadi hayırlısı canım benimm dualarım seninleeeCanım sanırım tedavide olan herkesin kanı aynı anda gidip sonuçlar aynı anda çıkıyor.
özeller 1 saatte veriyor hazade
devlete mi gitti acaba inci
ıncıcım
ben de geldım canım
buradayım
ve haberlerını beklıyorum senınle beraber