- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #10.641
Kızlar hepiniz çok sağolun. Allah razı olsun. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor. Eşim hariç kimseyle konuşamıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lavequecim haklısın canım. Bu göğüs olayını öğrendiğim iyi oldu. Bakalım 3.de ellerim sürekli göğsümde olur artık.
Aramıza hoşgeldin öncelikle canımm,
Senin tedavinde pozitif sonuç alman büyük başarı fakat sonradan olumsuz oluşu elbetteki üzücü bence PGT denemelisin demekki kromozsal deilde başka sorun var! yada rahimde sıkıntı olabilir mesela histereskopi yaptırdınmı? yani tutunmadamı sıkıntı var bilinmez ama bence iyi bir doktorla görüş bence
Biliyorum canım. Doktorun yanında fena saldım kendimi eve gelene kadar da dinmedi gözümün yaşı. Kafam kazan gibi. Maddi manevi çökmüş durumdayım. Allah'ıma sığınıyorum.
Merhaba kızlar,
Ne yazık ki negatifimle geldim. Yavrum tutunamamışSonucu aldığımdan beri ağlıyorum gözlerim kan çanağına döndü ama geçecek ve ben yeni tedaviyi düşünmeye başlayacağım. Çok zormuş gerçekten. Allah hepinizden razı olsun.
Biliyorum canım. Doktorun yanında fena saldım kendimi eve gelene kadar da dinmedi gözümün yaşı. Kafam kazan gibi. Maddi manevi çökmüş durumdayım. Allah'ıma sığınıyorum.
Canım benim ewet zor ama babanda buna kendini hazırlamıştır çünkü kesin bişey deil sen birde bunun için kendini üzme sende onlara destek ol zor ama yapcak bişey yokİnşaallah kızlar. Şu an içim buz gibi ama zamanla geçecek... Milletin sorularına maruz kalmak istemiyorum ama kalacağıma adım gibi eminim. Benim için en zor şeylerden biri de durumu babama açıklamak. Canım babam zaten çok üzülüyor şimdi daha da üzülecek![]()
Peki bunu neden tedaviden önce çekmemiş ??? Tekembriyonun şansı düşürdüğüne inanmıorum canım ben ya tamamen şans ...Canım embriyo için çok kaliteli ve iyi denilmişti. Nur Hanım bana doğal yoldan hiç hamile kalmadığımdan bunun bilinemediğini rahimle ilgili bir şey olabileceğini gerekirse rahim filmi çekileceğini söyledi. Tek embriyo olmasının da şansı düşürdüğünü belirtti. Durumumu konuşup beni tekrar çağıracaklarmış.
Canım bencede bende şirkettekiler hariç kimseye sölemedim anneme söledim oda yıkıldı üzüldü ama geçti şimdi 4, tedavşm için heyecanlanıo senin baban annende aynen böle umutlanarak bekliycek bu bizim kaderimiz ...Canım ailemle aynı apartmanda oturuyoruz. Şu an evde babam ama yanına gidemiyorum. Beni böyle görüp üzülmesini istemiyorum. Bunun için 3.tedaviyi kimseye söylemeyeceğiz.
Tabi canımm bak bana 2 tane transfer edildi ama olmadı nasip kısmet işi buBence de herşey araştırılmalı. Benim için de aynı şey geçerli. Ben de sürekli korunuyorum. Ultrasonda PKOS olduğumu gördüler. Bana da tek yumurta konacak. Demek o da şansı düşürüyor :26: Ayrıca hazadeye iki embryo transfer edildi. Olmadı. Neyse. Valla çıkamadım işin içinden.Nasipten öte köy yok...![]()
Tabikki yanlız deilsin canım hepimiz senin yanındayızzKızlar hepiniz çok sağolun. Allah razı olsun. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor. Eşim hariç kimseyle konuşamıyorum.
Canım benim aynı şirkette çalıştıgım bir arkadaşım var tüp bebek günlüğümüzde ekli bak arkadaşımın toplamda 12 cnm 4-5 tane çikolata kisti vardı ve hemen aneliyat dediler 5 ay korunmadılar doktor dedi normal yolla olmaz tüpdede şansın az ameliyat şart ameliyat günü aldılar sonra ameliyattan 1 gün önce başka bir doktora gittiler ve doktor demişki; Eger sen ameliyat olursan büyük ihtimal yumurtalıgının teki gider vee cok zarar görür demiş arkadaşımda vazgeçti ve hemen tüp bebege yöneldiler...hosbulduk canim sicak karsilaman icin cok tesekkur ederim
canim benim sorunum cikolatakisti ilkinde amaeliyat oldum cok sukur 3 4 sene falan tekrarlamadi ilk tup denemem de cikolata kisti yoktu
fakat bu sonuncusunu yani blastokist transferinde 12mm di olmadi ve bu tranasferden sonra turkiyeye ankaraya prf dr recai papuccuya gitim histereslopi yaptirdim rahim agzinda cok hafif yapisikliklar varmis geresinde hicbi sorun yokmus hersey cok iyimis zaten 20 dk falan surdu
bide benim problemim AMH tetim cok dusuk 0,70 zaman az ve cikolatakistim 3cm olmus proklatin yukselmesin diye her aksam ilac aliyorum
burdaki sitede bulunan dr lara msj yazim butun tahlilleri ve bana yazdiklari cioklata kistinden dolayi tup bile sansimin cok az olduguna vede zamanimin azaldigini yazmislardi ve ben cok caresizim
yok bu doktor paragöz yok bu doktor ilgilenmiyo ekibine birakiyo onu sadece konusmada göruyosun bidaha görmuyosun diyolar ne yapicagimi karar vermiyorum
bazen bu sitede bazi doktorlar icin yazdiklari ise beni doktolardan sogutuyolar canim
onun icin bende 6.ayin sonunda tedaviye ankaraya gitcem allah izin verirse allah yardimcimiz olsun
Kızlar tek embryo olmasının sansı dusurduğune ben ınanmıyorum,bu bakış açısını da anlamıyorum.
Embryo sağlıklı ise, rahimde de bir problem yoksa zaten tutar diye düşünüyorum.
Bana 3 tedavimde de 3 er tane konuldu ( o zaman yasa böyleydi) , tuta tuta bir tuttu ve o da zaten yok oldu sonra.
Ben sıze bır ornek vereyım... Benım bır arkadasım o zaman bır tup bebek merkezınde tam 5 tane koydurttu , ve hıc bırı tutmadı.
Sonrakı tedavısınde 2 konuldu ve su anda ıkızlerı var 3 yasında.
Senimi benimi canım yaaa vallahi akşam zor tuttum kendimii eşim üzülmesin die çünkü sürekli araç kullanıo Allah korusun bişey olur die ağlamıorum onun yanında ama sende kendini sıkmaa ağla içini boşalt rahatlaasözün bittiği yer arkadaşlar
ne dersek diyelim
çok zor bir durum
ağlamaya başlasam kimse susturamıycak diye korkuyorum
o kadar kasmışım ki kendimi
ağlayamıyorum bile
Hepimiz burda seni gerçekten de çok iyi anlıyoruz, destek oluyoruz sana arkadaşım.Ben de ikinci negatifimi dün almış biri olarakRabbim inan nasip etmedikçe olmuyor olmuyor.İstesin yeter ki olmazlar olur....İnan göğüs ağrısıymış oymuş falan bunlar faso fiso , ben de bakma takılırdım ama sonuç alınırken şu genetiğin hiç bir önemi yokmuş bunu anladım.Yanımdaki arkadaşın genetikti sorunları oldu ve ben daha yaptırmadım ama şimdilik yok diyorum (inşallah da yoktur) olmadı..yaşım ondan misli küçüktü eee yine olmadı, ben yattım stressizdim oram buram ağrıyordu belirti üstüne belirti eee o arkadaşın ağrısı yokmuş, yani kıyaslarsak yine olmadı.....Nasip işte nasip..herkesin bünyesi farklı...Rabbim bize sağlıklı hayırlı ve de ömürlü evlatlar versin , amin....Sakin ol ben de az öncee başladım ağlamaya, yine teselli edecek olan kendinsin, eşin dahi kar etmiyooo, kaldı ki benim eşimden kaynaklı bir durum yine de o beni teselli etti dün..Şuanda gelgitlerin olması normal bence, kolay değil yaşadıklarımız, yine de Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda..amin...
Hepimiz burda seni gerçekten de çok iyi anlıyoruz, destek oluyoruz sana arkadaşım.Ben de ikinci negatifimi dün almış biri olarakRabbim inan nasip etmedikçe olmuyor olmuyor.İstesin yeter ki olmazlar olur....İnan göğüs ağrısıymış oymuş falan bunlar faso fiso , ben de bakma takılırdım ama sonuç alınırken şu genetiğin hiç bir önemi yokmuş bunu anladım.Yanımdaki arkadaşın genetikti sorunları oldu ve ben daha yaptırmadım ama şimdilik yok diyorum (inşallah da yoktur) olmadı..yaşım ondan misli küçüktü eee yine olmadı, ben yattım stressizdim oram buram ağrıyordu belirti üstüne belirti eee o arkadaşın ağrısı yokmuş, yani kıyaslarsak yine olmadı.....Nasip işte nasip..herkesin bünyesi farklı...Rabbim bize sağlıklı hayırlı ve de ömürlü evlatlar versin , amin....Sakin ol ben de az öncee başladım ağlamaya, yine teselli edecek olan kendinsin, eşin dahi kar etmiyooo, kaldı ki benim eşimden kaynaklı bir durum yine de o beni teselli etti dün..Şuanda gelgitlerin olması normal bence, kolay değil yaşadıklarımız, yine de Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda..amin...
Bir heyecanla açtım bilgisayarı ama olmamış.Vakti saati gelmemiş demekki
Artık sağlıklı embriyonun bulunmasıda yetmiyor uff zor zor ama Rabbim dilerse olur ancak
Ona her şey çok kolay.Elden gelen bir şey yok.Zaman her şeyin ilacı.Sabır Sabır Ya Sabır..
Vallahi canım ben şükrediyorum çünkü 2,tüp bebek tedavimde negatifi aldım sonucu veren labrotuvarcı dediki malesef negatif((
Allahım böle kaynar sularr döktüler sankiii şaka yapıyosunuz dimi dedim çocuk hayır dedii Allahım ağla ağlaa mahfoldummmm..
Sonra merdivenlerden aşağıya inerken bir kadın var rahat 5-6 aylık Karnın tutmuşş ahmet gelmeden vermem diye ağlıoduu..Sordum ordakilere çocugu sakat çıktı aldırması lazım dedii kendi kendime dedim yücerabbim sen bilirsin doğruyu ve o andan sonra ağlamadım...
Ne olur sende metanetli ol kendini çok yıpratma
sözün bittiği yer arkadaşlar
ne dersek diyelim
çok zor bir durum
ağlamaya başlasam kimse susturamıycak diye korkuyorum
o kadar kasmışım ki kendimi
ağlayamıyorum bile
Canım benim ewet zor ama babanda buna kendini hazırlamıştır çünkü kesin bişey deil sen birde bunun için kendini üzme sende onlara destek ol zor ama yapcak bişey yok(
Peki bunu neden tedaviden önce çekmemiş ??? Tekembriyonun şansı düşürdüğüne inanmıorum canım ben ya tamamen şans ...
Canım bencede bende şirkettekiler hariç kimseye sölemedim anneme söledim oda yıkıldı üzüldü ama geçti şimdi 4, tedavşm için heyecanlanıo senin baban annende aynen böle umutlanarak bekliycek bu bizim kaderimiz ...
Tabi canımm bak bana 2 tane transfer edildi ama olmadı nasip kısmet işi bu
Tabikki yanlız deilsin canım hepimiz senin yanındayızz
ıncıcım rahım fılmını bence cekmıs olmaları gerekırdı.
Gercı ultrason görüntüsüne dayanarak belki bir şeyleri görüyorlar ve ihtiyaç duymuyor da olabilirler.
Bana ılk yapılan mudahele 2004 yılında rahım fılmı olmuştu ama tabii doğal hamile kalamayınca 1 sene , tüpler tıkalı mı diye bakmışlardı ...
Sonra yıllarca sureklı tedavılerde olumsuz sonuç alınca bana arkadaşlarım histeroskopi çektirmemi söylediler. Ben bunu hem izmirdeki doktoruma hem de daha sonrasında memorıalda dile getirdim. çekin dedim tedavi öncesi, işimi şansa bırakmak istemiyorum. O zaman bana verdikleri cevap rahim filminin ( ne kadar eski de olsa eğer herhangi bir kürtaj veya ameliyat geçirmediysem hala geçerli olduğunu söylediler) ve ultrason görüntüsünün iyi olduğunu ve histeroskopiye gerek olmadığı idi.
bende dün tanımama rağmen sizi biranda birinin sonucu vardı diyerek girdim ama çok üzgünümya(
böyle hayırlıymış keşke emeklerin boşa çıkmasaydı kaçıncı tüptesin bilmiyorum ama kendini toparlayıp tekrar bir umutla tüp bebek yaptıracagını biliyorum en azından ben hep öyle yaptım((
Aminnn Allah razı olsun .....Sağol canım. Rabbim senin de yardımcın olsun. Nasibimizde ne varsa o olacak...
Babama söyledim. Canım babam benimBunda da vardır bir hayır dedi neyse ki ağlamadım yanında... Bence de tamamen şans. Evet tıbbi açıdan böyle bir risk olabilir kabul ediyorum ama nasip nasip nasip. Tek embriyoyla hamile kalıp üstüne ikiz doğuran o kadar çok insan var ki...
Kızlar rahim filmini ilk denemede istemiyorlar sanırım. İlkinde olup da tutmasaydı bunda isterlerdi büyük ihtimalle. Ben bir de normal yoldan hiç hamile kalmadım ya o da bir muallak acaba kalabiliyor muyum kalamıyor muyum...
ıncıcım rahım fılmını bence cekmıs olmaları gerekırdı.
Gercı ultrason görüntüsüne dayanarak belki bir şeyleri görüyorlar ve ihtiyaç duymuyor da olabilirler.
Bana ılk yapılan mudahele 2004 yılında rahım fılmı olmuştu ama tabii doğal hamile kalamayınca 1 sene , tüpler tıkalı mı diye bakmışlardı ...
Sonra yıllarca sureklı tedavılerde olumsuz sonuç alınca bana arkadaşlarım histeroskopi çektirmemi söylediler. Ben bunu hem izmirdeki doktoruma hem de daha sonrasında memorıalda dile getirdim. çekin dedim tedavi öncesi, işimi şansa bırakmak istemiyorum. O zaman bana verdikleri cevap rahim filminin ( ne kadar eski de olsa eğer herhangi bir kürtaj veya ameliyat geçirmediysem hala geçerli olduğunu söylediler) ve ultrason görüntüsünün iyi olduğunu ve histeroskopiye gerek olmadığı idi.
suuucum bu arkadaşımızı hiç tanımıyorum ama facede Kütahya buluşması resimlerinde görmüştüm nickini bile bilmiyordum ama az önce facede öğrendim bebeğini kaybetmiş
su bebek melek olduRabbim ailesine bolll sabır versin
burada çok arkadaşımız yazdı yaa Rabbim kimseye evlat acısı vermesin diyebulupta kaybetmek eminim çokk zorrr
![]()
suuucum bu arkadaşımızı hiç tanımıyorum ama facede Kütahya buluşması resimlerinde görmüştüm nickini bile bilmiyordum ama az önce facede öğrendim bebeğini kaybetmiş
su bebek melek olduRabbim ailesine bolll sabır versin
burada çok arkadaşımız yazdı yaa Rabbim kimseye evlat acısı vermesin diyebulupta kaybetmek eminim çokk zorrr
![]()
amin incim aminn tek duamız sabır hepimize bol sabır lazım bu bebişin anne babasına da boll sabır versin Yüce RabbimAllah sabırlar versin...