- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #10.701
eşime bende kızıyorum
ama o da fazla takıntı yapmama kızıyor
nasıl takıntı yapmıycaksam
sizin yaşınız genç anladığım kadarıyla
ben ablanızım
o yüzden şükredin
beni bile bahçeciye gittiğimde kendi halime şükretmiştim
ben genç kalmıştım orda inanın
canım benim burda yazılanları okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma bak ben 14 yıllık evliyim 16 yaşında evlendim çocuk denilen yaşta ama isteyerek evlendim esimi seviyorum 14 yıl boyunca beni hiç üzmedi hele çocuk konusunda bensenle anlaşmamı yaptım evlenirken dedi olmasa olmaz herşeyin hayırlısıı dedi ben sana yaşadıklarımı yazsam inanamassın bak biz aynı apartmanda oturuyoruz eşimin ailesi ve eltimle neyse eltim hamile kaldı hemde 3. çocuğuna hastanede hep yanındaydım ama eve gelince herşey deyişti balonlar şişirip eve astılar merdivenlere güller saçtılar benim üzüleceğimi hiç düşünmeden bizdenhep kıskandılar eşim kucağına alsa bırak diyorlardı bunlar enkısa yazdıklarım okadar ağladımki anlatamam eşime abisi sen erkek deyilmii sende doğurt demiş eşim çok üzülmüş yani tatlım anlatsam okadar çokki eşimin babası ben kaçtanekadınla beraber olsam gebe kalır benim oğlanda iş yok gedi offffff bak sinirimden nekadar uzun yazmışım canlarım üzülmeyin alah büyük rabbim bizede nasip edecek inşallah kusura bakmayın biraz uzunda benim hikayem 1 yaşında babasız kaldım hiç görmrdim babamı kücücükken vurmuş felek sillesini hala geçmiyor o sillenin acısı allah var hak var inşallah bizde birgün güleriz: