• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım ben sana bizim ücretlendirmeyi yazayım. sizinkilere göre çok mu abartılı.

tüp bebek tedavi ücreti 3000 tl (ilaçlar hariç onları biz aldık eczaneden)

sma için pgt ücreti 4500 tl(istanbula gönderilecek)

kromozom incelemesi 2000 euro (istanbula gönderilecek, bunu biz istediğimiz için yapılıyor yoksa yapmayacaklardı ve 2000 euroyu vermeyecektik.

istanbuldaki merkez kendileri için embriyo sayısının önemli olmadığını söyledi. yani fiyat sabit.

burası ise pgt yapıldığı için 5 embriyoya kadar 1000 tl alacak.

sonraki her 5 embriyo için 750 tl alacak. ( 5 embriyodan sonraki her embriyo 150 tl oluyor)

set up bu fiyatın içinde.

bu arada memorialde kişideki problem haricinde diğer kromozomlarada rutin olarak bakılıyor mu? yoksa siz istediğiniz ve ekstra ücret ödediğiniz için mi bakılıyor?

5 embriyom olduğunu varsayarsak 8500 tl + 2000 euro vereceğim merkeze. ilaçlarımda 1800 civarı tuttu. ne paralar veriyoruz sonu güzel olur inşallah. hepimiz sağlıkla yavrularımızı alırız kucağımıza.

Tuliprosacım bizde de tüp bebek 2000 euro (sayı arttıkça indirim uygulanıyor), set up ücreti 6500 lira, kromozom incelemesi ( bu da isteğe bağlı bizde) embriyo başı 150 euro (9 kromozoma bakılıyor)
Senin embriyolarından hücre alınacağı için mi oradaki merkez 5 embriyo için 1000 lira alıyor? İstanbul'daki merkezin pgt ücreti bana çok fazla geldi. Hangi merkez o?

günaydınnnnn
güneşli bir İstanbul sabahı
akideeee
hayırlı haberlerini bekliyoruz
kızlar nasılsınız
akşam yine muhabbetin dibine vurmuşsunuz

Günaydın Adacım :16:
İyiyim ben kendi adıma şükür. Sen nasılsın?

Elinden gelenin kat be kat fazlasını yaptın. Atlanılan birşey yok bence. Opuda daha fazla toplanabilir.canım istersen dozajın artması konusunu üstü kapalı teklif et :34: Yarın haber yok. Perşembe durumu öğreneceğim. Perşembe çağırırlar mı acaba ? Yoksa cuma mı çağırırlar :26:

Bence de yeterli. Hem benim 24 surede embryodan alınan parçanın embryoya zarar verme ihtimali konusunda şüphelerim var. Daha önce de tartışmıştık galiba bu konuyu. :31:

Naz canım bilmiyorum ki ? Kaçıncı gün çağırıyorlar acaba ? Yaa 6 tane döllenmiş ama çok korkuyorum. 3. güne inşallah hepsi kalır.. :16:

Canımmm tabiki kalır sen hiç merak etme..Önemli olan pgtden saglıklı gelmesi,ki gelecekte allahın izni ile.Cuma günü 5.gün,o gün oluur transferde allahın izniyle canım..
Dualarımız hep seninleee:16:

nazefsa maşallah kuzuna :nazar:

Bitsin size göndericem resimlerini canım söz :)))
İnşallah sende yakın zamanda başlarsın oda hazırlıklarına cnm ...

Ahhh Ahhh cnm geçemio biliyorum çok zor ama zamana geçip gidiyor daha dün negatif için ağlıyordum ...
Şimdi 5 aylık hamileyim şükürler olsun ...

Ahhh akasyamm senin hamileyim demeni o kaar çok istiyorumki bilemezsinnnn ...
Bu kadar dayandık cnm az kaldı Allahın izniyle herşey iyi yönde ilerliycek.

Çok sewindim cnm sorun olmadıgınaaa şükürler olsunnn ...

Aman da aman kızımın ablasına bak yaaaa maşallah kocaman olmuş prensesss

Mutlu sona yaklaşıoruz cnm az kaldı inşallahh herşey diledgimiz gibi ilerliycek Allahın izniyle ...
Arar aramaz bize haber ver ne olur ...

Evet teyzesi kocaman olduuuu fıstıkkk:1: Buynuda kocaman çıkmış benm kızımın:52:

günaydınnnnn
güneşli bir İstanbul sabahı
akideeee
hayırlı haberlerini bekliyoruz
kızlar nasılsınız
akşam yine muhabbetin dibine vurmuşsunuz

Günaydınn canımmm hoşgeldinnnn:16::16:

ayyy süper bir iş incim
evinde kitap okuyarak para kazanmak
bir de ilk okuyanlardan birisin harika

Evet canım benim de çok hoşuma gidiyor. İş konusunda bu aralar basiretim bağlı biraz, kitap okuyarak hem kafamı dağıtıyorum hem ev bütçesine katkıda bulunuyorum.

Canımmm tabiki kalır sen hiç merak etme..Önemli olan pgtden saglıklı gelmesi,ki gelecekte allahın izni ile.Cuma günü 5.gün,o gün oluur transferde allahın izniyle canım..
Dualarımız hep seninleee:16:

Evet teyzesi kocaman olduuuu fıstıkkk:1: Buynuda kocaman çıkmış benm kızımın:52:

Günaydınn canımmm hoşgeldinnnn:16::16:

günaydın nazefsa
maşallah kızına
4 boyutlu 106 ekran görüntü süper olsa gerek
teknoloji nerelere geldi
sağlıklı kucağına almayı nasip etsin allahım
darısı tüm isteyenlerin başına

Evet canım benim de çok hoşuma gidiyor. İş konusunda bu aralar basiretim bağlı biraz, kitap okuyarak hem kafamı dağıtıyorum hem ev bütçesine katkıda bulunuyorum.

biraz da böylesini dene
hem kafanı dağıtıyorsun hem kitap okuyorsun hem de para kazanıyorsun
daha ne olsun
keşke biraz cesaretim olsa da ben de senin şu an yaptığını yapabilsem

biraz da böylesini dene
hem kafanı dağıtıyorsun hem kitap okuyorsun hem de para kazanıyorsun
daha ne olsun
keşke biraz cesaretim olsa da ben de senin şu an yaptığını yapabilsem

Alışkınım evden çalışmaya. Çalıştığım dönemlerde bile çok yaptım bu işi. O zamanlar daha zor oluyordu tabi ama şimdi rahatım. İş hayatı gerçekten çok yorucu hele bizler için. Sen bankada mı çalışıyordun?

Alışkınım evden çalışmaya. Çalıştığım dönemlerde bile çok yaptım bu işi. O zamanlar daha zor oluyordu tabi ama şimdi rahatım. İş hayatı gerçekten çok yorucu hele bizler için. Sen bankada mı çalışıyordun?

evet canım maalesef bankacıyım
çok kitap okuruz eşim de ben de
maaşın çoğunu kitaplara veririz hatta
yorucu olan iş hayatını böyle unutuyoruz biz de
kitap okumayı sevenler için düşünülesi bir iş

Allah yardımcın olsun. Bankacılık gerçekten zor. Okumak güzeldir, insanı farklı dünyalara götürüyor, ufkunu genişletiyorsun...
Biz de çok severiz okumayı. Eşim okuma hastası :1: Evde 1000 civarında kitap var ve sayısı her geçen gün artıyor :52:

Son düzenleme:
günaydın nazefsa
maşallah kızına
4 boyutlu 106 ekran görüntü süper olsa gerek
teknoloji nerelere geldi
sağlıklı kucağına almayı nasip etsin allahım
darısı tüm isteyenlerin başına

Sagol canım benimm allah razı olsunnn...Teknoloji çok ilerlediii valla ,çok garip bişey yani tırnaklarına kadar gördüm:1:

Canımmm hangi bankadasın?Bende şundan 7 ay öncesine kadar akbanktaydım.Ayrıldımm:1:
Eşim hala çalışıyor..
Bankacılık eskisi gibi degilll,Çok zor ,heleki bi bayan için dahada zor.

Bende iş stresini akşam eve geldigimde ayaklarımı uzatıp kitap okuyarak atıyordumm :1:

Sagol canım benimm allah razı olsunnn...Teknoloji çok ilerlediii valla ,çok garip bişey yani tırnaklarına kadar gördüm:1:

Canımmm hangi bankadasın?Bende şundan 7 ay öncesine kadar akbanktaydım.Ayrıldımm:1:
Eşim hala çalışıyor..
Bankacılık eskisi gibi degilll,Çok zor ,heleki bi bayan için dahada zor.

Bende iş stresini akşam eve geldigimde ayaklarımı uzatıp kitap okuyarak atıyordumm :1:

şimdi hatırladım canım senin bankada olduğunu okumuştum
ipuçlarını söylüyorum lokomotif banka , emekli maaşı ödeyen banka,türkiyenin en büyük ve tek devlet bankası
acaba nedir nedir nedir
14 yıl oldu emeklilik bekliyorum artık ben
eşin hala ordamı benim eşim de bankacı

Allah yardımcın olsun. Bankacılık gerçekten zor. Okumak güzeldir, insanı farklı dünyalara götürüyor, ufkunu genişletiyorsun...
Biz de çok severiz okumayı. Eşim okuma hastası :1: Evde 1000 civarında kitap var ve sayısı her geçen gün artıyor :52:

aynen canım bizimkilerin de sayısı artıyor
okunamadıkça ben üzülüyorum kendilerini kötü hissediyorlar gibi geliyor
ama yetişemiyoruz ki sürekli alıyor sağolsun eşim
şimdi tüyaba kadar almak yok
bayılıyorum o kitap kokusuna
gün sayıyorum resmen

Burası bayağı kalabalıklaşmış oh ne güzel :16:
Akide herkes seni bekliyor :52:
Akasyam yarın büyük gün :34:

Back
X