• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasya cim iyiyim canim ya hamileliklerim cok bulantili geciyor
Buda oyleydi ama sukur ki biraz daha hafif bulantilarim buyuk kizimda 9 ay bulantim oldu
Simdide arada oluyor sukurki herzaman degil
Sizlere ergun her aklima geldiginde dua ediyorum hic aklimdan cikmiyorsunuz

Sağol canım inşallah
Ayy Trabzon dedinde içim bir tuhaf oldu benim kardeşim
Trabzonda şimdi Üni.yi kazandı yavrum nasılda gariptir şimdi oralarda
Gidip ikide bir akçabat köftesi yiyomuş:9:
trabzon güzeldir bol bol gezsin öğrenciyken
cemil usta süperdir orayı tavsiye ederim
ne zaman gitsem mutlaka 1-2 kere giderim cemil ustaya
akçaabat köftesi gibisi varmı bayılırım ben de

Napıyonnn kuzummmmm, ayran içtik ayrımı düştük hiç slm vermiosunnn:52:

Yarın şeker yüklemem var dua et bana kızzzzz:52:
Güvene gidicem,eşimde gelecek..Doktora söylesem eşimede gösterirmi 4 boyutluda Acabaaa:53:

iiyidir nazım
selam verdim öğlen ama sen var gibiydin çıkmışsın
dualarım seninle inş. güzel haberlerle gelirsin
buraya da yaz hemen
eşini de alırlar içeri
benim eşim hep benimle geliyor görüyor hamsileri o da ultrasonda

Akasya cim iyiyim canim ya hamileliklerim cok bulantili geciyor
Buda oyleydi ama sukur ki biraz daha hafif bulantilarim buyuk kizimda 9 ay bulantim oldu
Simdide arada oluyor sukurki herzaman degil
Sizlere ergun her aklima geldiginde dua ediyorum hic aklimdan cikmiyorsunuz

Allah razı olsun canım.. Rabbim sana mucizesini göndermiş... :16: Ne kadar güzell... İnşallah 9 ay sonunda sağlıkla kucağına alırsın.. :16:Bu arada kızının fotoğraflarına baktım.. Maşallahı var fıstığın :nazar::nazar::nazar::16:

Bu aşamalar yine bir şekilde geçiyor canım. Asıl stresli aşama kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi, sağlıklı var mı :18: Bol bol enerji topla bu aşamada :1: Oyunun level 2 ve 3. bölümleri daha kazık :9:

şimdiye kadar hep tedaviye başlayacağım günü bekliyordum. şimdi daha çok sabırsızlanıyorum. senin 12. gün toplanmıştı yumoşlar. benim de haftaya pazar 12. günüm bakalım toplanacak mı. evet yaa gittikçe kazıklaşıyor bu oyun. senin sonucu öyle sabırsızlıkla bekliyordum ki ertelenince bi kötü oldum. inşallah transferin ertelenmez de bu ay olur.

tekrar bak istersen chnb yeni yükledim

gördüm gördüm. yalnız oğluşun darılır annem profil resmine 2 kız koymuş diye...:9:

Evet herkesi biliyor canım. :9: Yazışmaları da okuyor :34:

Amin canım inşallah.. ben ultrasonda görsem ağlarım herhalde.. Çok sulu gözüm çookk :43:

Mervem sıkma kendini... Herşey yolunda.. Ağlayıp bebişlerini de üzme.. Konuş onlarla.. Klasik müzik dinlet. Komedi filmleri izlet.. Annenin stresi üzüntüsü direkt bebeklere yansıyor. Sakın ağlamaaa :20:

Heee, heeeee :1::1: hepimizi ilk ben ispiyonladım...:27::27::27: ilk mail atmıştım sağ olsun telefonla döndü bana cumhur bey. sonra dedim forumda sizden çok bahsediliyor hatta sayfayı açtı lavenin şeker gibi adam tabirine çok güldü...:1:

ben bu görüşmemde Arda beye de dedim çok seviyorum cumhur beyi dedim. hataydaki drm yönlendirmeseydi ve siz burada olmasaydınız orada deneyecektim çok ilgili dedim maillere de dönüyor dedim. o da bir dr öyle olmalı çok güzel dedi..:1::1::1:

Haa anlamişkooo evet işte benimkilerde öyle olmuş diğerlerinden almışlar hücreleri
Ama bu ikisinden almamışlar bozmak istememişler hücreler çok güzel şekilde bölündüğü için bir türlü tutturamamışlar zamanı
Amann neyse çok düşünmeyelim en iyisi:1: Kafayı sıyırmaya az kaldı:27:

mervişim ne zaman gidiyorsun dr ye?

aminnn ...daha önce anlatmıştım ama forma çok sık yazmayınca unutuluyor tabi...biz kistik fibroz taşıyıcısıymışız ikinci gebelikte öğrendik. maalesef ikinci bebeğimi kaybettim. kistik fibros genetik bir hastalık ve açıkçası bizdeki genetik sorunda en ağır olandan oyüzden hasta doğan çocukların çok fazla şansı olmuyor .bende çok korkuyorum %75 şansın var dedi dr ama diğer yüzdeye denk gelirsem hem kızım hem benim için çok büyük yıkım olur ve tekrar toparlanamam sizde biliyorsunuz ikinci çocuklara devlet maddi destek sağlamıyor ve pgt de öyle ucuz bir yöntem değil...

geçmiş olsun tekrar. ben de bilmeden oğlumu doğurdum. sonrada öğrendim pgt denedik olmadı doğal oldu inşallah sağlıklıdır amniyoda yaptırmadım...:5:

Sağol canım inşallah
Ayy Trabzon dedinde içim bir tuhaf oldu benim kardeşim
Trabzonda şimdi Üni.yi kazandı yavrum nasılda gariptir şimdi oralarda
Gidip ikide bir akçabat köftesi yiyomuş:9:

ben sevemedim trabzonu hep gelin olarak gidip iş yapıp gezmeye pek zaman bulamadığımız için...:1:

Selam kizlar nasilsiniz herkes iyi gibi guzel haberler geliyor yavas yavas
Hersey yoluna girecek insallahhhh bu mubarek cuma gununde dualarimiz kabul olur insallah

Amin canım Allah sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin...

mrb kızlar nasılsınız. bugün 3. iğnelerimi yaptım.çok yavaş geçiyor şu günler.

Bu aşamalar yine bir şekilde geçiyor canım. Asıl stresli aşama kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi, sağlıklı var mı :18: Bol bol enerji topla bu aşamada :1: Oyunun level 2 ve 3. bölümleri daha kazık :9:

şimdiye kadar hep tedaviye başlayacağım günü bekliyordum. şimdi daha çok sabırsızlanıyorum. senin 12. gün toplanmıştı yumoşlar. benim de haftaya pazar 12. günüm bakalım toplanacak mı. evet yaa gittikçe kazıklaşıyor bu oyun. senin sonucu öyle sabırsızlıkla bekliyordum ki ertelenince bi kötü oldum. inşallah transferin ertelenmez de bu ay olur.

Benim perşembe başlamıştı tedavim. Öbür hafta pazartesi yani 12. gün toplandı. Bakalım canım. Beklemek sorun değil. İnsan sabırsızlansa da katlanıyor. Önemli olan sonu iyi olsun inşallah :16: Ben inanıyorum sen de sağlıklıyı bulacaksın.. Senin riskin %25 dimi ? Benden daha fazla şansın ?? :26:

gördüm gördüm. yalnız oğluşun darılır annem profil resmine 2 kız koymuş diye...:9:

Heee, heeeee :1::1: hepimizi ilk ben ispiyonladım...:27::27::27: ilk mail atmıştım sağ olsun telefonla döndü bana cumhur bey. sonra dedim forumda sizden çok bahsediliyor hatta sayfayı açtı lavenin şeker gibi adam tabirine çok güldü...:1:

ben bu görüşmemde Arda beye de dedim çok seviyorum cumhur beyi dedim. hataydaki drm yönlendirmeseydi ve siz burada olmasaydınız orada deneyecektim çok ilgili dedim maillere de dönüyor dedim. o da bir dr öyle olmalı çok güzel dedi..:1::1::1:

mervişim ne zaman gidiyorsun dr ye?

geçmiş olsun tekrar. ben de bilmeden oğlumu doğurdum. sonrada öğrendim pgt denedik olmadı doğal oldu inşallah sağlıklıdır amniyoda yaptırmadım...:5:

ben sevemedim trabzonu hep gelin olarak gidip iş yapıp gezmeye pek zaman bulamadığımız için...:1:

Amin canım Allah sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin...

:1::1::1: Kimin kim olduğunu kolayca çözmüş :9: Zeki adam vesselam.. :34: Birgün onu ziyarete gidelim.. PGT'ci kızlar olarak toplu baskın yapalım.. :9:

Benim perşembe başlamıştı tedavim. Öbür hafta pazartesi yani 12. gün toplandı. Bakalım canım. Beklemek sorun değil. İnsan sabırsızlansa da katlanıyor. Önemli olan sonu iyi olsun inşallah :16: Ben inanıyorum sen de sağlıklıyı bulacaksın.. Senin riskin %25 dimi ? Benden daha fazla şansın ?? :26:

evet canım % 25. ama işte oğlumu gördükten sonra % 1 bile olsa cesaret edemezdim. bide elimde böyle bir imkan varken 3-4 aylık çocuğu aldırmak istemiyorum. evet canım ya sonu güzel olsun.

:1::1::1: Kimin kim olduğunu kolayca çözmüş :9: Zeki adam vesselam.. :34: Birgün onu ziyarete gidelim.. PGT'ci kızlar olarak toplu baskın yapalım.. :9:

bende telefonda görüşmüştüm cumhur beyle. sağolsun yardımcı oldu ve zaman ayırdı.

delikız maşallah ikizlerine. darısı başımıza. birinin başı diğerinin popo tarafında mı duruyor. ne güzel içerde de canları sıkılmıyordur. oyun oynuyorlardır orda.

evet canım % 25. ama işte oğlumu gördükten sonra % 1 bile olsa cesaret edemezdim. bide elimde böyle bir imkan varken 3-4 aylık çocuğu aldırmak istemiyorum. evet canım ya sonu güzel olsun.

bende telefonda görüşmüştüm cumhur beyle. sağolsun yardımcı oldu ve zaman ayırdı.

Allah'ın izniyle oğluşuna sağlıklı bir kardeş gelecek canım.. :16: Ben senden çok umutluyum.. :nazar::nazar::nazar:Ve yürekten inanıyorum.. Her daim dualarımdasın.. :16::16:

iyiyim tuliprosa sen nasılsın?tedavin nasıl gidiyor?

akasya selam sürekli takipteyim ama pek karşılaşamıyoruz,korkma benimde 5.gün yapıldı,6.gün transfer olmuştu

inşallah en az 2 si sağlıklı çıkar

ben de iyim canım. pazartesi gideceğim kontrole, o zaman belli olur tedavinin nasıl gittiği. inşallay büyüyordur yumoşlar.

Ahhhhh canim sorma karistirmiyorsun dogru benim bebis dogmustu
Sukur bu ikinci kendiliginden supriz yapti kizimiz
Herkese supriz oldu

Hayyy maşallah suphanallaaaahh:nazar:Aynı gidiyor hamileligimiz hemen hemen,birlikte dogururuz belki kız:1:

trabzon güzeldir bol bol gezsin öğrenciyken
cemil usta süperdir orayı tavsiye ederim
ne zaman gitsem mutlaka 1-2 kere giderim cemil ustaya
akçaabat köftesi gibisi varmı bayılırım ben de

iiyidir nazım
selam verdim öğlen ama sen var gibiydin çıkmışsın
dualarım seninle inş. güzel haberlerle gelirsin
buraya da yaz hemen
eşini de alırlar içeri
benim eşim hep benimle geliyor görüyor hamsileri o da ultrasonda

Sagoll canımmm,Eşim zaten girerde içeriye,şimdi üç gün önce muayene etti yaa ultrosonla,tekrar bakmayacaktır ama ben istiycem bakmasını babamız istiyor diyicem o kadar para döküyoruzzzz:47:

Hayyy maşallah suphanallaaaahh:nazar:Aynı gidiyor hamileligimiz hemen hemen,birlikte dogururuz belki kız:1:

Sagoll canımmm,Eşim zaten girerde içeriye,şimdi üç gün önce muayene etti yaa ultrosonla,tekrar bakmayacaktır ama ben istiycem bakmasını babamız istiyor diyicem o kadar para döküyoruzzzz:47:

Insallah canim benim buyuk kiz 2 hafta gec dogdu bu ayin 23 de yasina girecek insallah
Bu ufaklik da gec dogmazsa dedigin gibi belki beraber supriz aberimizi veririrz insallah
Senin neyin olacakti kiz mi erkek mi isim belli mi?

iyiyim tuliprosa sen nasılsın?tedavin nasıl gidiyor?

akasya selam sürekli takipteyim ama pek karşılaşamıyoruz,korkma benimde 5.gün yapıldı,6.gün transfer olmuştu

inşallah en az 2 si sağlıklı çıkar

Aaaa sahi mi canım ? 5. güne hepsi kalmış mıydı ?? :26:

kızlar merhaba

nasılsınız

Selam Adacığım.. Kendi adıma iyiyim şükür.. her ne kadar heyecanlı olsam da.. Sen nasılsın ?? :26:

Back
X