- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #19.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım allah hepimizin yüzünü güldürsün. senin kromozomlara da bakılacak mıydı?
Fısh yöntemi olacak canım. Sorunlu kromozom hariç birkaç kromozoma daha bakılıyor. Ama hangileri bilmiyorum.
evet akasya hepsi de kalmıştı,5 i sağlıklı çıkmıştı ama ona rağmen ertesi gün 3 tanesi kötüye gitti
tuliprosa yumoşlar büyüyordur merak etme sen...
selam suskunada bugün burda verdim tahlillerin hepsini,tam 10 tüp kan
bazısı 15 gün sonra diğer yarısı da bir ay sonra çıkacak,sen de verebildin mi bugün kan?
sanırım benimde fish ile bakılacak. 13, 18, 21,x ve y kromozomlarına bakılıyor. en çok bu kromozomlarda problem çıkıyormuş. benden 5 kromozom için 2000 euro alıyorlar. hepsine baksalar artık ne kadar isteyeceklerdi.
evet akasya hepsi de kalmıştı,5 i sağlıklı çıkmıştı ama ona rağmen ertesi gün 3 tanesi kötüye gitti
tuliprosa yumoşlar büyüyordur merak etme sen...
selam suskunada bugün burda verdim tahlillerin hepsini,tam 10 tüp kan
bazısı 15 gün sonra diğer yarısı da bir ay sonra çıkacak,sen de verebildin mi bugün kan?
5 tane sağlıklı çıkması çok güzel birşey canım. Üstelik 6. gün embiryosu transfer edilmiş. Normalde senin hamile kalma şansın çok yüksekmiş. Neden olmadığına dair açıklama yapamadılar mı ? :26:
5 tane sağlıklı çıkması çok güzel birşey canım. Üstelik 6. gün embiryosu transfer edilmiş. Normalde senin hamile kalma şansın çok yüksekmiş. Neden olmadığına dair açıklama yapamadılar mı ? :26:
ne diyebilirler ki akasya?nasip değilmiş işte...doktorun söylediği şey %90 ihtimal vardı olmadı,% 10 olanların tuttu,ben kendim incinin
chnb nin dediği testleri yaptırıyorum işte,bugün kn verdim,dr histereskopi yapalım dedi tekrar o kadar...
ne diyebilirler ki akasya?nasip değilmiş işte...doktorun söylediği şey %90 ihtimal vardı olmadı,% 10 olanların tuttu,ben kendim incinin
chnb nin dediği testleri yaptırıyorum işte,bugün kn verdim,dr histereskopi yapalım dedi tekrar o kadar...
İyi yapıyorsun canım. Bence de hepimiz o testleri yaptırmalıyız. nasip değilmiş buna eyvallah... Ama şu da var ki ; nasip değilmiş deyip de geçmemeleri lazım..Bu kadar kaliteli embiryoların tutunamamasının elbet bir sebebi de olmalı. İnşallah o sebebi bulup ; bir dahaki tedavinde olumlu sonuç alırsın..
chnb meraba. siz nasılsınız, oğluşun tekme atıyor mu?
kızlar merhaba
nasılsınız
sanırım benimde fish ile bakılacak. 13, 18, 21,x ve y kromozomlarına bakılıyor. en çok bu kromozomlarda problem çıkıyormuş. benden 5 kromozom için 2000 euro alıyorlar. hepsine baksalar artık ne kadar isteyeceklerdi.
sağ ol canım atıyor ama çok yoğun değil...
sen nasılsın? sen bursadaydın di mi?
canım sen nasılsın?
ben de 5 embriyoya 1800 vermiştim...
canım ben de yaptırdım histeroskopi anestezi ile oldu ne yatılar anlamadım...![]()
merhaba ada iyim sen nasılsın?
akasya nasılsın canım
hastaneye gitmişsin cumhur beyle görüşmüşsün
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum
trkuaz ben de bugün verdim 8 tüp kan
bence de sağlıklı embriyonun tutunmamasının araştırılması lazım
histereskopi neden
dün boşuna gelmişim falan yazmışsın
kenan bey nasıl biri ilgilendimi merak ettim
o mu istedi tahlilleri
anlatsana
ben kenan beyi görmedim ki canım
başka drlar vardı bir de baktım sakaryadaki hastanenin hocası
anlattım böyle böyle diye burda uğraşma sakarya daki hastane acıbadem e yolluyor artık
git orda ver dedi, tutunmaması ile ilgili hiç bir fikirleri yok
pgt ye devam diyor,istanbulda yapan merkezleri söylüyor
ben bunları biliyorum ki zaten
burdan yazdığım bütün testleri istediler,gerçi hocanın yazısı olmasa belkide yaptıramazdım
benden bu kadar bakalım sonuçlar nasıl çıkacak bir ay sonra
sana kaçgün sonra çıkar dediler?
Insallah canim benim buyuk kiz 2 hafta gec dogdu bu ayin 23 de yasina girecek insallah
Bu ufaklik da gec dogmazsa dedigin gibi belki beraber supriz aberimizi veririrz insallah
Senin neyin olacakti kiz mi erkek mi isim belli mi?
sakaryada mı verdin
diğer doktorlar bakmadılarmı peki sana
benimkilerde bazılar on bazılar onbeş bazıları bir aymış
ilgilenmedilermi canım peki
ben tahliller çıktıktan sonra rahim filmimi tahlilleri ve histereskopimi götürüp göstermeyi düşünüyorum
Benmkide kız canım,eylül düşünüyoruz ismini inşallahhh ..Sen düşündünmü fıstıga isim?
Suskunada hoşgeldin canımmmm çok şükür biz iyiyiz asıl sen nasılsın canım ugramadın bugünnn????
evet canım, o dr u tanıdığım için sanırım bakmadılar
bir de o bölüm hep rapor çıkaranlar için ilgileniyor,ben bütün tahlillerimi götürmüştüm zaten
pgt ye devam,benim ankara daki dr tekrar histerskopi yapalım dedi
chnb bende anesteziyle yapılsın isteyeyim o zaman,çok zordu lokal anesteziyle...
bakalım sonuçlarımız ne çıkacak ada?
evet canım, o dr u tanıdığım için sanırım bakmadılar
bir de o bölüm hep rapor çıkaranlar için ilgileniyor,ben bütün tahlillerimi götürmüştüm zaten
pgt ye devam,benim ankara daki dr tekrar histerskopi yapalım dedi
chnb bende anesteziyle yapılsın isteyeyim o zaman,çok zordu lokal anesteziyle...
bakalım sonuçlarımız ne çıkacak ada?