- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #19.701
Kuzum bu defa Allah yardımız olucak ben yürekden inanıorummm ..
Bak gör ama ne olur konuştugumuz gibi kendini sıkma rahat ol ve hep iyi düşün ewet kolay deil ama ne olur kötüyü çağırma.
Bak söz verdin tüm kızları toplayıp gelicem izmire kızınının Kırkında geliriz belki daha güzel olur![]()
inşallah canım benim . yürekten diliyorum ben . dualar cok onemli. ettiğini biliyorum. nick nameimi kullanma ama :)
rosacım tesekkur ederim. rabbımden dılegım saglıkla tutunabılecek , saglıklı hayırlı bır evlat nasıp etsın.günaydın canım iyi gidiyor şimdilik. bebişin odası bitince resmini çekip gönder bize.
ay laveciğim gözün aydın olsun. maşallah bu sayıdan dondurulacak bile kalır bence. sizin sonuçları aldıkça benim de moralim düzeliyor. şimdi bir sonraki aşama pgt sonuçları gelsin bakalım. inşallah aşama aşama geçeceğiz hepsinden.
Bence de canım. Negatif düşünceleri kovuyoruz aklımızdan. Rabbim " OL" desin yeter ki.. Bak benim durumuma. İstatistikler %50 diyor. Yani 3 yumurta var 1 yumurta sağlıklıdır diyor. Ama 3 yumurtam da sağlıklı.. Bunu kimse aklına getiremezdi. Allah nasip etti. Sonu ne olur bilmiyorum ama bu mutluluğu yaşattı bana.Gece gündüz dua ettim Lavem.. Genetik test sonucum kötü geldiğinde de ağlayarak dualar ettim. Siz şahitsiniz benim kötü günlerime..
Sen de olumlu düşün. Ve hisset.. Olacağına inan.. Allah büyük..![]()
olacagına ınanıyorum ama kendımı de cok kaptırmıyorum sonunda husrana cok ugramayayım dıye.
8inden 8i de dollenınce mutlu oldum ne yalan soyleyeyım, ama bır taraftan da saglıklı bulunması ıcın sayının cok da onemlı olmadıgını bılıyorum.
umarım benım saglıklı mebryom veya embryolarım vardır bu sayının ıcınde. ınsallah saglıkla gebe kalacaksam saglıklı bulunsun.
Incıcım oyle gıbı dı mı?Lave canım maşallahÇok çok sevindim. Bak her şey yolunda gidiyor çok şükür. İnş dondurulacak embriyon da kalacak.
pgd cok onemlı. heyecanlanıyorum. sımdıye kadar hep olumsuz sonuc aldım , o olumlu sonucu alacagım gun bugun mudur acaba?
canım kısa süreli sorun olmuyor... uzun raporlar sorun...
sevindim canım...
lavem hamilelerin duası kabul olur derler tüm kalbimle dua ediyorum...
bol bol et Chnbcım . bılıyorum ettıgını. rabbım ınsallah benım ıcın hayırlı zamanı bu zaman etmıstır.
tesekkur ederım NazafsacımLavem çok güzel canım 8 yumurta maşallahhh hepside döllenmiş,Umarım hepsi saglıklı olur kuzum..
valla embryocuk tutunuyor olabılır Akasyam. Adet olacakmıs gıbı hıssedeceksın tabı.Kızlar ben çok kötü hissediyorum kendimi. Aşırı yorgunluk, halsizlik, böyle kollarım ağrıyor sanki.. Midemde bir bulantı gibi.. Adet olacakmışım gibi bir his. Psikolojik diyeceksiniz ama değil. Bugün oldu ilk defa. Ne oluyor bana![]()
Tutsa da hıssedeceksın tutmasa da. ben de dondurulmuslarla hamıle kaldıgımda tamamen adet olacakmısım gıbı hıslerım vardı.