- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #19.921
Kızlar ben sürekli tuvaletteyim
Sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Bu ilaçları kullanırken regl olmak mümkün mü ? :26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben sürekli tuvaletteyimSanki regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Kızlar ben sürekli tuvaletteyimSanki regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Yok canım ilaç kullanırken adet olmazsın ki sen zaten uzun bir süre adet olmayacaksın inş :)
Nazefsa canım sende delikızın numarası vardı, bir arasana sana zahmet. Kaç gündür yok. İnş iyilerdir.
Canım adet olacakmış gibi hissediyorum. Aynı şekilde kasık ağrısı, huzursuzluk, halsizlik. Adetten önce böyle olurum genelde.. Allah hayırlara çıkarsın..![]()
Canım adet olacakmış gibi hissediyorum. Aynı şekilde kasık ağrısı, huzursuzluk, halsizlik. Adetten önce böyle olurum genelde.. Allah hayırlara çıkarsın..![]()
Laveeee, çoookkkkk mutlu oldum... vınım bitmek üzere uzunnn yazamıyorum...
akasya beni unutmuşsun aşk olsun...
mervişim bulantı ben 20 haftadan fazla yaşadım çok zor canım... sağ ol beğendin demek beni...
incim eşin ne zaman dönecek...
delikızı sanki dün başka topikte gördüm...:44: bu arada doğum sonrası izin meclise sunulmuş...
çok yazamıyorum zor gidiyor yazdıklarım...
Anamm anamm nasıl unuttum yaaaİşin ilginci Hituci de demiş ki herkesi yazmışsın.. Nesrinnn canım arkadaşım seni unutur muyum yaaa...
Yazmayı atlamışım. Hem ben sana bişeyyyy soracaktım. Ataşehir Memorial sezeryan ne kadar :26:
![]()
7,5 milyarcık hayatım :))))
CANIM gecmis olsun endoskopi çekinmiştin demi sen
Peki hiç mı bir şey bulunamadı ne bileyim yara felan mu var mikrop mu var
Rabbim şifa versin
canım benım cektırdım ben endoskopı. cıkmadı bır sey . cok garıp bır durum ve cok acı verıcı . anlatılacak gıbı degıl. butun gun benımle hep acıyor. yemek ıcmek ınan işkence benım ıcın. allahım onun da mucızesını versın dıye dua edıyorum.Canım sen şu endoskopiyi çektir bence, başka türlü olmayacak. Orada yara tarzı bir şey olabilir canını yakan.
Bu arada nerelerdesin :26:
merhaba inci
lave girdi foruma
ama yazmadı
daha da endişelendim valla uyuyor diyordum ama
Süper bir haber bu
Lavem ben sana demedim mi 8'de 8 diye
Maşallah maşallah![]()
Hitucim benden önce yazmışEvet ben de konuştum. Herşey çok iyi gidiyor. Maşallah
Çok mutlu olduk. Lave de çok sevinçli ama şaşkın
Hadi bakalım en az 1 tane çıkacak bence.. Bütün enerjimi sağlıklı bulunması için gönderiyorum..
![]()
Maşallahhhhh
Duarımızla bu defa olucak Allahın izniyl ben çok inanıyorummmm
Ayy hakkaten yaa.. Günler su gibi geçti.İdrar testi yapsam mı diye içimden dürtüyorlar beni ama yemiyor.Ya çıkmazsa al sana intihar sebebi
![]()
HeheOnların içinden bir de en az 4 sağlıklı çıksın da o zaman göreceğim ben onu
yok artık Incim.o biraz hayal urunu oldu.
ben 1 tane cıksa bile mucize diyecegim .
evet hersey guzel gıdıyor ama cok bılmek de kotu .
ama senın agzından Allahımın kulagına dıyeyım
yok Akasyacım o ıgneyı kullanırken mumkunatı yok.Kızlar ben sürekli tuvaletteyimSanki regl olacakmışım gibi hissediyorum.
kac kere yasadım .
cok normal Akasyam. aynı oyle hıssedeceksın zaten. bel agrısı , kasık agrısı, huzursuzluk halsızlık. bence bunlarım hepsı ınsallah yarabbım ıyıye alamet.Canım adet olacakmış gibi hissediyorum. Aynı şekilde kasık ağrısı, huzursuzluk, halsizlik. Adetten önce böyle olurum genelde.. Allah hayırlara çıkarsın..![]()
Laveeee, çoookkkkk mutlu oldum... vınım bitmek üzere uzunnn yazamıyorum...
akasya beni unutmuşsun aşk olsun...
mervişim bulantı ben 20 haftadan fazla yaşadım çok zor canım... sağ ol beğendin demek beni...
delikızı sanki dün başka topikte gördüm...:44: bu arada doğum sonrası izin meclise sunulmuş...
chnbcim tesekkur ederım canım benım.
akasyam olur öyle şeyler hamilelik unutkanlık yapar...
canım bir sır gibi yahu. her duruma göre farklı fiyat. senin sigortan neydi. benim Allianz ama 5 ay hamile kalmama kuralına uymadım diye yalnızca indirimden faydalanıyorum... indirimli paket 3370 tl. bu hastane için. Arda beyin allianzla anlaşması yokmuş. 4.5 tl de ortalama dr fiyatı imiş. Ama bir indirim olur sanırım konuşmadık dr ile. uzmanlar pakete dahil sanırım...
Sekiz de sekiz yapacağına inanmıyordunŞimdi en az 4 diyorum inş Rabbimin izniyle... Her şey güzel olacak Lavem inş.
yok inanmıyordum Incim .
en az 4 diyorsunişte o zaman büyük mucize olur.
1 tane çıkar mı diye ben düşünüyorum Incim.
Bunca sefer bulamadık , bu sefer bulur muyuz 1 tane acaba?