- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #19.941
kızlar merhaba ,
sıze yazmak icin sayfayı acmıstım ama cok acıl bır maıl yazmam gerekıyordu , onun uzerıne telefon derken yazamadım .
sagolun hepınız, cevrem benı dusunenlerle dolu. bu o kadar guzel bır duygu ki. yanımda oldugunuz ıcın hepınızıe cok cok tesekkur edıyorum.
ben cok saskınım. ilk defa toplanan butun yumurtalarım döllendi.
ve 3. gun kayıp olmadan geldi.
ve ilk defa 5. güne bekletme kararı alındı .
bunlar beni heyecanlandırıyor , sanki hersey yolunda gidiyormus izlenimini veriyor.
ama cok bılıyoruz ya işte o bilgiler biraz durumu golgelendırıyor.
bunların içinde genetik olarak sağlıklı var mı ???
bunların döllenmesinin ve devam etmesinin SAGLIKLI OLABILIR anlamına gelmedıgını bılıyorum.
o apayrı bir sey . gecen tedavıde de 5. gune gıtmıs benım embryolar, onlar bırakmamıslar ama pgdden sonra devam etmiş.
bunları bilince çok da umutlanmıyorum.
ilk tedavım olsaydı zil takıp oynardım ama gecmıs negatıfler benim kafamı çelmeye çalışıyor.
hayırlısını diliyorum Allahtan. Uuyorum ben de saglam yumurta üretebiliyorumdur . hayırlısıyla hayırlı zamanın bu zaman olmasını diliyorum ama Rabbim en dogrusunu biliyor bizim için .
Şmdi buyuk ihtimalle, 5. gune gidenler 5. gun pgd yapılacak ve Akasyam gibi beni de 6. gun sabahı hastanede hazır ısteyecekler.
cok stres oluyorum.
çok inanıyorsun biliyorum Hazadem. zaten senin sesini duyunca telefona bir motive oluyorum ki valla. çok inanıyorsun diyorum bu kızın bildigi bir sey var![]()
Ah kuzum o zaman geçmişle kıyaslarsak hepimizin kötüü benim ;
3 tüp bebek kürtaj,
chnb desen keza erken dogum,
hitucu ölee boş dondü ewe kaç defa sen artık geçmişi bırak ne olur ileriye bak eskiyi düşünme kyaslama yapma her tedavide farklı yumurtalara sahipsin ..
ben inanıyorum 2 tane pgt çıkıcak ama 1 tane transfer edicekler veee kızın olucak ahanda bak gör :))))