• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

aaa

embriyolarda çıkmışmıydı incim

o da mı olabiliyormuş

hergün yeni şeyler öğreniyoruz valla

benimki de asabidir var kromozomdan demek

Ben yanlış hatırlamışım. Şimdi rapora baktım da embriyonun karşısında xxy veya triploid yazıyor. Triploid ne ola ki acaba :26:

Son düzenleme:
zaman yaklastıkça yelkenleri indirmeye başladım ben suya.
yarın bır bıtsın gıtsın rabbım ınsallah hayırlısıyla.

yarın gelıyoruz canım.
bırazdan bılet bakacagım

Lavem CANIM sanki her şey bitmiş gibi konuşuyorsun
Bence yarın çok guzel seyler olacak inşallah bebeğini alıp izmire öyle doneceksin
:49::49::49:

Evet embriyomun biri ya xxy ya da triploid yani 46 kromozom yerine 69 kromozom taşıyor.

incim

bazı embriyologlar kromozomlardaki sorunları diğer kromozomları da tetikleyebileceğini ve farklı sorunlarla karşılaşabilineceğini söylemişti

bazıları da her hamile kadar riskiniz

diğer kromozom sorunları için demişlerdi

sence ?

Aaa olsun cnm hastane çekiosa sıkıntı deil ..
Bende mavistfotoyla anlaştım allah nasip ederse o gelicek çok güzel çekio ..
Dogumdan 15 gün önce gelio ewde çekio, dogum günü gelio aileyi anneyi babayı bekleyenleri bebegi çekio , sogumdan 15 gün sonra gelio bebegi ewde çekio ve fanoramik albüm yapıolar 600 tl dedi cnm işde aslında benide zorluo ama işde bir daha olurmu olmazmı die yaptırmak istiorum

Hazadem çok guzel dusunmussun fotograf ısını fiyatida uygun gayet
İns bizlerde yaparız vakti gelince
CANIM peki yeditepede dogum fiyatları nasıl esim orayı istiyor seni anlattim esime:1:

incim

bazı embriyologlar kromozomlardaki sorunları diğer kromozomları da tetikleyebileceğini ve farklı sorunlarla karşılaşabilineceğini söylemişti

bazıları da her hamile kadar riskiniz

diğer kromozom sorunları için demişlerdi

sence ?

İlk söylediğini duymadım ama ben genetik sorunumuz olduğu için normal hamilelerden daha fazla riske sahip olduğumuzu düşünüyorum bu kromozom konusunda.

inci canım pijama dünyasından aldım öncekleri de oradan aldım memnun kaldım hem 100 tl üzerine kargo ücreti yok...:1:

dolaş çık biraz. valla gezebilsem beraber çıkardık...

delikız neden yazmadı bilmiyorum canım ben de merak ettim bir şey sordu gözden mi kaçtı ?:44:
Güle güle giyin pijamalarını lohuşa pijaması mı aldın
İns Ahmet Arda üstüne isesin yeni pijamalarının :9:

İlk söylediğini duymadım ama ben genetik sorunumuz olduğu için normal hamilelerden daha fazla riske sahip olduğumuzu düşünüyorum bu kromozom konusunda.

Kesinlikle haklisin incim ah keske normal hamileler gibi olsak
Kayıtsız bir sekilde 9 ayı geçirsek ama nerdee

zaman yaklastıkça yelkenleri indirmeye başladım ben suya.
yarın bır bıtsın gıtsın rabbım ınsallah hayırlısıyla.

yarın gelıyoruz canım.
bırazdan bılet bakacagım

merhaba kızlar,

ben aradım hastaneyi.

4 tanesinin gelişimi yavaşlamış, onlardan umut pek yok. gec blastosist de olabılır dedı embryolog ama tabı zor ıhtımal.

dıger 4 tanesı gelısıyormus hala. yarına elımızde 3 ya da 4 tane kalmasını beklıyoruz dedı.

durum bu kızlar...

gecen sefer de 3 tane embryoma yapılmıstı pgd.
aynı sayı olacak gıbı gorunuyor. tabı 5. gunun azızlıgı bu, 3. gun yapılsa sayı 8 idi, 5 gun oluyor 3 ya da 4.
Canım ne olur sayıya takılma Allahın izni ile altın yumurtayı bulucaz hiçbişey bitmiş deil canını sıkma gün doğmadan neler doğar en kalitesiz embriyo tuttu 43 yaşındaki kadının benim tutmadı hatırlarsan yeterki umutlu ol kötüyü çağırıp kötüye yönelme ne olur canım benimmm
hazadem fotoğraf paketi çok iyiymiş. Hepsini görmek istiyoruz ona göre :16:

Kızlar benim eşim de sinirlidir onda da olmasın bu xyy durumu :1: Gerçi baktırdık bir şey çıkmadı ama embriyolardan birinde çıkınca şüphelendim şimdi :26:

Allah nasip ederse albümümüz mina hanımın odasında olucak teyzesi buyur gel hepsine bak:21:

CANIM peki yeditepede dogum fiyatları nasıl esim orayı istiyor seni anlattim esime:1:
Vallahi cnm çok istiyordum Allah inşallah nasip eder HEPİMİZE ...
Canım oluş hanımın dogumu 6,5 milyar benim özel saglık sigortam ile 3,5 milyara düşüo
Mina'yı mıncıklamaya geleceğim inşaallah canım :16:

Gelmezsen zaten küserimmm:43:

Canım oluş hanımın dogumu 6,5 milyar benim özel saglık sigortam ile 3,5 milyara düşüo
Mina'yı mıncıklamaya geleceğim inşaallah canım :16:

Tamam CANIM anladım anam buraninda memirialden kalır yani yokmuş :1:
Ama mecburen yapacağız yavrumuz icin

suskunada yok canım mozaiklerde sinirlilik durumu yok...:1: 47 xyy de var...:1: baksana sinirden hapishaneye giriyor adamlar...:1:

lavem canım bu kez içime iyi şeyler doğuyor bak gör...

canım micro array ya senin. yaşamla bağdaşan normal anomaliler varsa listede onlardan da yerleştirilebilir mi?

İncim gelirsin değil mı biz akasyayla gideceğiz inşallah bebek görmeye hazadeye
Bide Nesrin ablaya gidecekmisiniz bebek görmeye bende gelecegim ona ins esim izin verdi banada haber verin mutlaka

İnşaallah canım geleceğim. Ama yalnız gelemem o tarafları hiç bilmediğim için :1: Eşimle gelebilirim. Hazadeee misafir kabul ediyor musun :1:
Gideceğiz inşaallah canım. Veririz tabi :16:

Back
X