• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akidem hoşgeldin canım. Sağolasın iyiyim şükür. Anneciğine geçmiş olsun. Herkes hasta bu aralar. Ben de atamadım üzerimden bir türlü. Smear 3 ay geçmeden tekrarlanmazmış onun için sanırım kolposkopiyi yaptıracağım. O da bayram sonrasına kalır. Artık düşünmek istemiyorum pek. Arada gel, özletme kendini :16:

sagol cnm sanada cok geçmiş olsun..hmm smear tekrarlanmıyormuş demek,,bencede bekleme yaptır kolposkopiyi kafan rahat olsun cnm yeterince doluyuz zaten,insallah bişey cıkmayacak zaten..ben h.bası memlekete gideceğim bayramdan sonra girerim daha rahat:))umarım kızların güzel haberlerini alalım da rahat gideceğim bayrama :))

Özletiyorsun kendini canım.. :16: Güzel dileklerine çok çok teşekkür ederim. İnşallah susam tanem benimledir. :1: Annesini bırakmamıştır.:16::nazar::nazar::nazar: Dua et benim için...

akideciğim bu bağışıklığı kim dedi canım?

benim düşük olduktan sonra yazın tüp bebek dr si prof. dr. cemil akgüle gittim. o benden bağışıklık için lupus antikoagülan testi istedi. yaptırdım sorun çıkmadı. bu tutunmaya etki eder mi bilmem ama düşüğe neden oluyor. hatta bu prof arkadaşlara beyaz kan verdirdi hamileliğin ilk döneminde... kızılaydan ayrıştırılmış kan veriliyordu... demek ki bu konuda da tıp ayrılmış...

ben de artık fishi savunuyorum özellikle yaş ve rezerv sorunu nedeniyle. hiç evlat sahibi olamamaktansa toplumda birçok kişide var olan anomali olabilir. mesela bakın benim ve melek 181 ineşleri azıcık sinirli ne yapalım oluversin o kadar?:1:

akide beklerim canım. benim bayramdan sonra her an olabilir... 34 ten sonra...

Özletiyorsun kendini canım.. :16: Güzel dileklerine çok çok teşekkür ederim. İnşallah susam tanem benimledir. :1: Annesini bırakmamıştır.:16::nazar::nazar::nazar: Dua et benim için...
Canım benim dualarım seninle öyle çok istiyorum ki güzel haberlerini duymayı Allahım insallah susamın seninledir güzel güzel yuvalanıyodur anneciğineee cnm:))hep dua ediyorum bu gece gene edeceğim cnm,insallah hamişssindir kuzum

..

herkese slm
her fırsatta girip okuyorum ama yazamadım,annem grip oldu ona baktım zaten eşim faktorude olunca anca yazabildim ama her an aklımdasınız..
leav cnm epey uzuyorsun kendini bizler takma desek de boş biliyorum insan bazen kendine hukmedemiyor malesef ..ben pgt sonucunu beklerken de transfer sonucunu beklerkende kendimi sonuç belli ağlasam da sevinsem de sonucu değiştiremem o yuzden sadece razı olacağım diye telkin ediyordum,hersey geride kalacak bu stresim bitecek diyordum hep cnm..seni çok ıyı anlıyorum ve cok zor biliyorum ama rahatlamaya calış.. insallah cnm insallah yarın 2 tane sağlıklı cıksın Allahım dualarını dualarımızı kabul etsin..
akasyacığım, senin stresin de maxımum test gunu yaklaştıkça insan hem umudu hem umutsuzluğu yasıyor seni de cok ıyı anlıyorum cnm,ama bence guzel haberlerle geleceksin insallah cnm,guzel haberlerini duymamıza az kaldı,dualarımdasın her daim..
tulıpciğim,seninde yumoşlar güzelce buyuyormus ne güzel hadı bakalım hayırlısı cnm..
hazade mina prensesin odası pek guzelmış saglıkla mutlulukla kullansın insallah cnm..
chnbciğim doğumuna az kalmıs bende senin ziyaretine gelmek isterim cnm,hayırlısıyla paşayı bir doğur da:))
inciciğim,sen ne zaman yaptıracaksın o testi adını unuttum,, smear testini yenilemedin sanırım,,eşinde geliyormuş Allah kavuştursun tatlım..
mattıka,ada,trkuaz,naz,delikız,merve ismini atladığım varsa kusura kalmasın umarım iyisinizdir.. herkese sevgiler..

Akidecim merhaba ,

Butun yazdiklarin icin tesekkur ediyorum.
Beni anladigini biliyorum cunku ayni asmalardan sen de gectin.
Dusunduklerini inan ben de dusunuyorum ancak simdi ne de olsa icim pir pir, ve bu sicak soguk arasi karisik duygu dusuncelerii anlamami zorlastiraniliyor. Biliyorum olacakla olecegin onune gecilmez. Hersey kader kismet. Bunlarin hepsini biliyor ve yurekten de inaniyorum. Ama bir tarafim da diyor ve istiyor ki yuce rabbim hayirli vakti bu vakit yapmis olsun, hayirlisiyla sinavimizi vermis olacagim gun bugun olsun. Zaten dualarimizin ozunu de bunlar olusturmuyor mu?

2 tane...

Ne guzel...

Insallah canim

bu arada bende doktorumla görüşmeye gittim,,gecen gun bunları konusmussunuz belki fikir verir diye söylüyorum..
doktorumun anlattıklarından benim anladığım;fish te senin sorunlu kromozomuna bakılıyor ve saglıklı bulunursa transfer ediyoruz ancak bazı sebeplerle bu tutmayabiliyormuş bu nedenlerden biri belki saglam gözuken kromozom da başka bir hata da olabilirmiş ama bambaşka nedenlerle de tutmayabilirmiş...array de ise tum kromozomlara bakılıyo ancak fish in saglıklı verdiğini baska bir bozukluk vererek eleyebiliyor(yani bu yasamla bagdasan bir anaomalıde olabilir) ve yanıltıcı olabiliyor sanırım yani belirli bir translokasyon sorunu olanlarda array yöntemini cok gerekli görmüyor..ayrıca normal şartlarda fish yonteminde 3.gun bakılıyor array de 5.gune bekliyormuş..bazı embriyolar 5.gune dayanamıyormuş ancak o embriyo 3.gun transfer edilirse tutunabilme ihtimali oluyormuş.yani kıssadan hisseye array yontemi basarıyı arttırma sansı pek de tanımıyor benim gibi kromozam translokasyonu olanlar için anladığım kadarıyla sadece neden acıklıyor gibi..
hmmm birde bagısıklık testlerini sordum bunları yapmıyoruz cunku bir sorun olsada bunlarla igili bir cözüm yok zaten gereksiz dedi ve amerikadaki tup camiasıda bu konuda böyle düşünüyormuş.bilginize arkadaslar..

Canim inan biz de bir seyler yapiyoruz ama fishin de arrayin da avantaj ve dezavantajlari var sanirim. Hangisi dogru ben de bilmiyorum. Benim tek guvendigim nokta arrayde her kromozoma bakiliyor olmasi. Belki fish de yeterlidir doktorunun dedigi gibi. Bazi doktorlar fishi yeterli goruyor cunku, bazilari array diyor. Hangisi mutlak dogru bence onlar da bilmiyor.

Seninledir seninledir gulum insallah :16:

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim Rosacim.
Yok saglikli bulunamadi simdiye kadar ne yazik ki.

bu sefer şeytanın bacağını kıracaksın canım.

tuliprosa sağol canım, oğluş ağlayınca sayfayı açık bırakıp gitmişim.. sen nasılsın? az kaldı opuya..

lave canım hepimiz böyle yürekten dua ediyoruz, inş sonu güzel olur bu tedavinin.. allah gönlüne ferahlık versin..

yazılanları okudum ama vakit olmuyo yazmaya, herkes iyi inş.

evet canım az kaldı. hayırlısı ile geçse. bende çoğu zaman okuyorum ama yazamıyorum hatta yazılanları ertesi gün okuyabiliyorum bazen.

herkese slm
her fırsatta girip okuyorum ama yazamadım,annem grip oldu ona baktım zaten eşim faktorude olunca anca yazabildim ama her an aklımdasınız..
leav cnm epey uzuyorsun kendini bizler takma desek de boş biliyorum insan bazen kendine hukmedemiyor malesef ..ben pgt sonucunu beklerken de transfer sonucunu beklerkende kendimi sonuç belli ağlasam da sevinsem de sonucu değiştiremem o yuzden sadece razı olacağım diye telkin ediyordum,hersey geride kalacak bu stresim bitecek diyordum hep cnm..seni çok ıyı anlıyorum ve cok zor biliyorum ama rahatlamaya calış.. insallah cnm insallah yarın 2 tane sağlıklı cıksın Allahım dualarını dualarımızı kabul etsin..
akasyacığım, senin stresin de maxımum test gunu yaklaştıkça insan hem umudu hem umutsuzluğu yasıyor seni de cok ıyı anlıyorum cnm,ama bence guzel haberlerle geleceksin insallah cnm,guzel haberlerini duymamıza az kaldı,dualarımdasın her daim..
tulıpciğim,seninde yumoşlar güzelce buyuyormus ne güzel hadı bakalım hayırlısı cnm..
hazade mina prensesin odası pek guzelmış saglıkla mutlulukla kullansın insallah cnm..
chnbciğim doğumuna az kalmıs bende senin ziyaretine gelmek isterim cnm,hayırlısıyla paşayı bir doğur da:))
inciciğim,sen ne zaman yaptıracaksın o testi adını unuttum,, smear testini yenilemedin sanırım,,eşinde geliyormuş Allah kavuştursun tatlım..
mattıka,ada,trkuaz,naz,delikız,merve ismini atladığım varsa kusura kalmasın umarım iyisinizdir.. herkese sevgiler..

hoş geldin akideciğim. kendini yavaş yavaş toparlıyorsun. şimdiden iyi tatiller sana. ben bayramı nasıl geçireceğim bilemiyorum. sonuç tam bayram sonrasına denk geliyor.

tuliprosa canım gerçekten zor olacak bayram ama asıl bayram bayramdan sonra inşallah...

tuliprosa canım gerçekten zor olacak bayram ama asıl bayram bayramdan sonra inşallah...

akideciğim bu bağışıklığı kim dedi canım?

benim düşük olduktan sonra yazın tüp bebek dr si prof. dr. cemil akgüle gittim. o benden bağışıklık için lupus antikoagülan testi istedi. yaptırdım sorun çıkmadı. bu tutunmaya etki eder mi bilmem ama düşüğe neden oluyor. hatta bu prof arkadaşlara beyaz kan verdirdi hamileliğin ilk döneminde... kızılaydan ayrıştırılmış kan veriliyordu... demek ki bu konuda da tıp ayrılmış...

ben de artık fishi savunuyorum özellikle yaş ve rezerv sorunu nedeniyle. hiç evlat sahibi olamamaktansa toplumda birçok kişide var olan anomali olabilir. mesela bakın benim ve melek 181 ineşleri azıcık sinirli ne yapalım oluversin o kadar?:1:

akide beklerim canım. benim bayramdan sonra her an olabilir... 34 ten sonra...

Canım ben Cem Bey ile görüştüm bagışıklık testini tutunma için konuştuk ama dusuk konusunda yapılmalı mı yapılmamalı mı diye konusmadık cnm..bana Cem Bey ben bu testleri istemiyorum hatta Amerikada da bu yonde dusunuluyor dedi zaten sonuc olumsuzda cıksa bir cözümü yok dedi cnm,belki düsük için önemlidir bu testler ama bilemiyoruz bir öyle bir böyle deniyor bazen..
bende fish testi konusunda seninle hemfikirim cnm,,yasım dan korkum var bunu dile getirdim doktora o çok önemsemiyor yasımı yumurtan var diyor..stres yasatmak istemiyor belki ama bana normal de dene o zaman dedi ama tupe de devam dedi..sasırdım normal yasaktı bize 2 senedir...bayramdan sonra insallah geleceğim cnm dogumuna :))

akide canım amh testi yaptırdın mı rezervin konusunda bilgin olur...

doğal da riskler neler?

akide canım amh testi yaptırdın mı rezervin konusunda bilgin olur...

doğal da riskler neler?
sişli memorialda 1 sene önce yaptırmışlardı ve rezervleriniz düşük denmişti ama değerimin ne olduğunu ne olması gerektiğini bilmiyordum zaten buradan ögrendim ama sormadım sonradan da..korkuyorum çünkü:((
doğal da riskim; 1/4 saglıklı,1/4 benim gibi tasıyıcı ve saglıklı,2/4 hasta cnm..2 kez düşük yaptım saglıklıya denk gelseydi belki bu sorunumu bile bilmeyecektim ama kısmet işte..ama doğal da deneyeceğim galiba..

Ayyyyyyyy başım çok büyük dertte kızlar..
Eşim org çalıyor,eski ama kullandıgı bi org 'u vardı.
6 ay önce arkadaşım benden istedi oglu için ögrenicekmiş çalmayı,Bende kıramadım eşimden habersiz verdim:43:
Bugün sabah giderken eşim orgu silip hazırlayabilirmisin dedi,akşam bi yere götürecekmiş:43:
Bende tamam dedim ama evde yok..
Şimdi nasıl söylicem ben ona,o arkadaşımıda hiç sevmezdi.
Şimdi bende o kızla görüşmüyorummm:43:

Kızlar dogurcam valla stresten sizce ne yapsammm:44:

6 ay önce arkadaşım benden istedi oglu için ögrenicekmiş çalmayı,Bende kıramadım eşimden habersiz verdim:43:
Bugün sabah giderken eşim orgu silip hazırlayabilirmisin dedi,akşam bi yere götürecekmiş:43:

Canım bence arkadaşını ara ve orgu acil getirmesini söyle. Ama ulaşamazsan mecbur eşine söyleyeceksin. Böyle birşey için stres yapma kendine :16:

Hazade takvimine baktım da eltimle aranızda 1-2 hafta var :1: Bakayım hanginiz önce doğuracaksınız :emir_bebek:
Doktorum bana sezeryan dediği için cnm şubatın ilk haftası dedi cnm ama nasip kısmet belli olmaz tabi ...

Canım butik bebeden mi aldın?Hemen geldimi kargo?Bide kargoya ne kadar ödedin kuzucuk?Dışı içinden pahalı olmasında:1:
Canım numarası vardı sanırım,Numarası yoksa almayayımmı?Fiyatları çok uygun ve çok güzel görünüyorlar sende baksana bi ,BUTİK BEBE.COM
Gitti gidiyora bende güvenmiyorum yaa:44:

Ewet cnm butikbebeden aldım .Numarasınıda aradım ben bir sorun yok mesela lcwaikiki magazası var ayın 15 kdr açık 15 bitio sonra 1 hafta içinde kargoluolar yani bir sıkıntı yok kargoda 4,5 lira cnm

Kızlar selamlar :16:

Gün içerisinde birkaç defa girip okudum ama iş çok yoğundu. Bir türlü yazamadım. Hep araya bir şeyler girdi. Laveciğim nedir bu karamsarlık canım :20: Kesin olarak 4 tane kalacak dememişler ki ? ihtimallerden konuşmuşlar. Geç de gelişebilir demişler. Bak benim de 6'dan 1'i gitmişti. 5 taneden de 3 tanesi cumartesi sabah en iyi aşamaya gelmişti. Ama iki tanesi o aşamaya henüz gelememişti. :31: Onlardan galiba sonradan parça almışlar. Ama akıbetleri ne oldu bilmiyorum. Gidince öğreneceğim. Yani hiç belli olmuyor bu işler. Sonradan da yetişebilir. Ne kadar gergin olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum. Çok da haklısın. Ben 3 tane pgt'ye girecek haberini aldığım gün olay bitti demiştim. Asla bulunmaz. Diğer ikisinin hesabını yapmaya başlamıştım. İnsan böyle hissediyor. Biz hep en kötüsünü düşünüyoruz. Şimdi yapmamız gereken dua ve sukunet.. Ben çok dua ettim Lavem.. Hani derler ya yatıp kalkıp, oturur vaziyettte, yemek yerken.. Her yerde dua etttim. Bu beni biraz sakinleştirmişti. Sen de öyle yap.. mutlu sona çok az kaldı inşallahhh :16:
Allahın izniyle olucak cnm içini ferah tut kötü düşünme ne olur ben kötü bişey hissetmiorum
tuliprosa sağol canım, oğluş ağlayınca sayfayı açık bırakıp gitmişim.. sen nasılsın? az kaldı opuya..

lave canım hepimiz böyle yürekten dua ediyoruz, inş sonu güzel olur bu tedavinin.. allah gönlüne ferahlık versin..

yazılanları okudum ama vakit olmuyo yazmaya, herkes iyi inş.
Oğluşunu öp yerimize mattakacımm
herkese slm
Allah razı olsun cnm darısı daha güzeli sana inşallahhh ..
sen nasılsın vallahi yoklugun belli oluo gel arada olurmu

Kuzum arıycaksın diyceksinki org acil lazım bana getirirmisiniz bu kadar ver telini ben ararım :))))

günaydın arkadaşlar... Canım eşim vınımı yükletmiş sağ olsun:)):16: ne zor yazıyordum kaç gündür...

Bugün benim de görümcemler bebeğe alışverişe çıkacak . ben de giderim diyordum eskiden ama 34 ten sonra olabilir deyince şimdiden kalkmak istemedim... büyük oğlumda da böyle olmuştu erken doğum riski olunca yine onlar yapmıştı alışverişi sağlık olsun tabi... Ama yine de insan özeniyor... :5:

günaydın arkadaşlar... Canım eşim vınımı yükletmiş sağ olsun:)):16: ne zor yazıyordum kaç gündür...

Bugün benim de görümcemler bebeğe alışverişe çıkacak . ben de giderim diyordum eskiden ama 34 ten sonra olabilir deyince şimdiden kalkmak istemedim... büyük oğlumda da böyle olmuştu erken doğum riski olunca yine onlar yapmıştı alışverişi sağlık olsun tabi... Ama yine de insan özeniyor... :5:

Aman cnm ha sakin gitme bende bugün gidicem bakayım neler varmış size anatırım cnm ...
Benden bişey istersen alayım cnm vallahi bakk

Back
X