- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #20.401
canım aldığım gün aradılar stokta yokmuş salı gelecekmiş sakıncası var mı diye. yok dedim. gelmedi.. yastı, puf puf battaniye gibi yumuşak altı... 2 tane almak lazım bir tane basit evde kullanmaya...
bu yazdığına göre derhal 14 e bakılmalı sanki bende bakılmıştı ....:44: evet ciddi imiş...
ben de onu demek istedim canım benim
niye bize sağlıksızlar denk geliyor
acaba bir sorun diğerlerinimi tetikliyor
benim arkadaşımda 41 inde doğum yaptı hiç sorunsuz maşallah
sen de 2 tane yumurta şans az diyelim benim sayım hazadenin sayısı fazlaydı yine olmadı
bana bu durum garip geliyor elbet allahın takdiri ama
bu kromozom sorunu bir elin parmakları kadar kişidemi sadece
hem doğal yolla kalamıyoruz hemde sağlıklı bulunamıyor
sana tamamen katılıyorum. aynı fıkır ve sorular ıcerısındeyım.
cumhur bey bana translokasyonun baska kromozom anomalılerını tetıkledıgı varsayılıyor demıstı.
ama kesın bır bılgı yok demıstı yanlıs hatırladıgım kadarıyla, oyle oldugu dusunuluor demıstı.
2 tane yumurta dıye bakmıyorum ben olaya Aacım. eger 3. gun yapılsa ıdı 2 degıl 8 embryo vardı ortada.o zaman da 8 e bakıldı bulunamadı dıyecektık buyuk ıhtımalle.
anacım hıc mı dogru duzgun bır yumurta uretmıyoruz? bu bence yasla ılgılı degıl, yasımız o kadar da rısklı degıl kı.. hadı ben hepınızden fazlayım , azade genc, sen benden gencsın.
o zaman cok gorecelı bır kavram bu Chnbcım. her genetıkcıye gore onem arz eden kromozom numaraları degısebılıyor.canım ben şunu düşünüyorum. fishte her genetikçe kendince önemli gördüğü belki prop meselesi yüzünden elinde olanlara bakıyor. nereden biliyorsun dersen benimkini Volkan Baltacı yaptı ya. ben raporu cumhur beye gösterdiğimde ben bunlara bakmaz başkalarına bakardım demişti...
ben fıshe ınanmak ıstıyorum acık soyleyeyım, cunku bundan sonra sehır dısına gıtmek ıstemıyorum.
Izmırdekı sartlarda denemk ıstıyorum buradakı sartlarda da genetık yok , IMSI yok.
genetık Volkan beye gıdıyor , belkı bazı merkezlerde de Muhterem Beye. ve bıldıgım kadar ıle ıkısı de CGH bakmıyor.
o zaman fıshe ıkna olmam gerek, o yuzden bu cırpınısım.