- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #20.861
mervik yarin hayirli haberlerle gel INSALLAH![]()
Sagol CANIM insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mervik yarin hayirli haberlerle gel INSALLAH![]()
Canım girmeyecek inşallah. Toraman aga derler bizim orda. Bizim paşa da tam toraman agaMaşallah ona.. Bu arada kaçıncı haftada küvöze girmiyor ? Bizim banka hemşiresi daha önce Ataşehir Memorial Yenidoğan yoğun bakım hemşiresiymiş. Bana dedi ki 34-36 haftada da doğsa küvözde bakıyorduk. Böyle mi ki ? :26:Şaşırdım..
Canım girmeyecek inşallah. Toraman aga derler bizim orda. Bizim paşa da tam toraman agaMaşallah ona.. Bu arada kaçıncı haftada küvöze girmiyor ? Bizim banka hemşiresi daha önce Ataşehir Memorial Yenidoğan yoğun bakım hemşiresiymiş. Bana dedi ki 34-36 haftada da doğsa küvözde bakıyorduk. Böyle mi ki ? :26:Şaşırdım..
Heyecanını çok iyi anlıyorum canım. KaderdaşımBen bugün 2. test sonucunu beklerken bile gerildim. Yarın güzel haberlerle geleceksin. Merak etme
![]()
Dur bakalım yarın neyle karşılaşacağım Allah büyük elbet
Bu 3. Gebeliğim inşallah bu sefer her şey yolunda gider
Ya diyorum içimden kese bozulduysa Yada icimde öldüyse
O zaman bu kadar çok bulantı kusma olmazdı diye eri kendimi teselli ediyorum
kiz agzindan yel alsin iyi dusun iyi olsunn oyle kotu dusunceler gezdirme aklinda ALLAHIN IZNIYLE sag salim alirsin bebegini kucagina INSALLAH(AMIN)![]()
Ah aklımdan neler geçiyor bir bilsen
Âmin inşallah CANIM darısı senin basına
Tiwim ben çıkıyorum balım görüşürüz öpüyorum seni haber veririm sana yarın
Su watshapi indirmedim daha![]()
Canım bende öle almıştım sen ilacın kutusunu kaybetme git aile hekimliğine yazdır o reçeteyi al o eczaneye ver paranı geri alAyy tühh yaaa... Canım ben aşağıya eczaneye indiğimde aramışsın..Offf yaaaa.. 75 TL gitti. Boşu boşuna..
Artık bir dahakine aile hekimime yazdırayım. Bu reçeteyi işyeri doktoru yazmıştı. Bakalım reçeteyi ve ilaç küpürünü istedi uyuz sigorta. Göndereyim belki öder. Ödemezse de başımın gözümün sadakası olsun onlara
![]()
Ohh ohh Maşallah damadımaa kocaman olmuş paşa Allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallahhhhkızlar, 15.00 da hastanedeydim Arda bey normal doğuma gitti. 2 saat sonra geldi... nil hanımla baktılar yine...
r.a. uzunluğu 2. 4 ya da 6 ydı ...unuttum 2 üzeri süper dedi...
bakalım adaşım ne yapıyor dedi Arda bey:)) bebek yine çok iri 3 kilo olmuş... maşallah dediler...
uzun boyluymuş uzun saçlıymış... muayene fazla uzun sürmedi eliyle yüzünü kapamış göremedik yüzünü...
sonra odasına geçtik ilaçlar aynı. cleksanı sordum doğum sonrası kullanacak mıyım? senin çok ciddi değil değil ama o zaman gelsin konuşuruz değerlendiririz dedi...
bayramda olmaz gibi görünüyor... olursa da sanırım ankarada olacakmış. nil hanım ve arzu hanım nöbetçiymiş onlar da yapabilirmiş...
ferplex fol günde 1 tane, proluton 34 ten sonra kesilecek...
down sendromlu bebekler az hareket edermiş anne karnında var mı böyle bir şey dedim yok dedi hem senin oğlan kımıl kımı dedi. hareketi iyiymiş...
benden haberler böyle...
Günaydın cnm ewet bende duydum umarım kısa zamanda gelir, çünküamioda gebelik kaybı malesefki fazla..Chnbcim oh cok sukur, her sey normal. Bayrami atlatman da iyi olacak insallah.
Kizlar simdi haberlerde dinledim. Amniyo yerine annenin kanindan bakilacakmis bebegin dnasina. Yeni yil gibi de ulkemizde uygulanmaya baslayacakmis, tam dinleyemedim, balkondayim. Ama duyabildigim bunlar. Guzel bir haber.
Hazadecim nasilsin canim?
Ah kuzum ahh korkma avukatımıza hiç bişeycikler olmazz paşa o paşaaKızlar selam
Acil yardım edin ne olur !! Ben hergün coraspin, folik asit, metformin içiyorum. Elime ilacı aldım. Suyla içtim. Ama o kadar dalmışım ki hangi ilaç olduğunu anlayamadım :2: Coraspinden iki tane içmiş olabilirim. 100 mg iki coraspin sorun olur mu sizceDeli oldum yaa..
![]()
incim gününü tamamlarsa 5 olur diyor...
sağlıkla olsun küveze girmesin de...
mrb kızlar. bir embriyonun daha gelişimi durmuş. elde var dört. onların durumu iyi imiş. yarın biyopsi yapılıp pgt ye gönderilecekmiş. embriyolog yarın aramayacağım dedi. bende eğer değişiklik olursa arayın dedim. yani yarın embriyolog arasın diye değil aramasın diye bekleyeceğim. cuma akşamı veya cumartesi sabahı sonuçlar belli olur dedi. nedense ben sağlıklı çıkmıyacak diye değilde embriyolar o güne kadar dayanamayacak diye korkuyorum. sanırım benim yumurta rezervim ve kalitem kötü. 35 yaşındaki halimi düşünemiyorm bile.
Herkese hayırlı geceler...
Mattika çok şükür canım. Test sonuçları ne zaman çıkacak. İnşaallah birşeyciği çıkmayacak kuzunun.
Chnb canım maşallah tosununaDoğuma kadar 4 olur
Bayram sonrası en az 10 gün daha bekler de öyle gelir inşaallah.
Lavecim aralık diyorum ama bakalım şu kolposkopiden bir şey çıkacak mı. Kendi kendime gelin güvey olmayayım
Merve canım hayırlı haberlerle gel inşaallah.
Akasyacım korkma bir şey olmaz güzelim.
Tuliprosa canım jel gebelik testine kadar günde 2 tane, pozitif sonuç alırsan günde 1 taneLütfen sayıya takılma. Bak Akasya'ya nasıl üzülüyordu ama ne oldu :)
incim gününü tamamlarsa 5 olur diyor...
sağlıkla olsun küveze girmesin de...
Kızlar sağolun. İçimi rahatlattınız.Allah sabır ve selamet versin bana
Mervem ben PKOS için metformin kullanıyorum. PKOS'ta Allah korusun düşük riski fazlaymış. O yüzden devam ediyorlar.
Rosa canım nedir embiryoların durumu ? Merak etme bulunacak.
İncim 2. test için ücret ödedik. 74 TL'cik.Bebeğim iyi olsun da önemli değil.
Lavem yazdıklarınızı okuyorum. Endişelerini, karamsarlığını çok iyi anlıyorum. Allah'ım sana en kısa sürede bir çıkış kapısı açsın.. Doğru insanlarla karşılaştırsın, sorularının cevabı olsun inşallah...Çok dua ediyorum.. Tüm arkadaşlarıma.. Allah kabul etsin inşallah
![]()
Bakalım hayırlısı valla benim içimden tek geçiyor sağlıklı olsunda hiç farketmez
Kaplumbağa Gece Lambası, Çocuk Odası Aydınlatma | Ciceksepeti.com
Kızlar mervenın gönderdiği ışıklı kaplumbağa kargo dahil 20 lira arkadaşım almış gönderdi bayıldım muhteşem bişey tavsiye ederim
İnşallah herşey yolunda gidicek cnm sakın kötü düşünme Allahın izniyle sağlıklı embriyoyu bulucaz
günaydınnnn
hazade nasılsın canım
kaplumbağaya bayıldım canım iyi günlerde kullansın minamız inşallah
tuliprosa
iyi haberlerini bekliyoruz akasyam gibi 3 de üç yapıcaksın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
gidişat benziyor evet ama sonunun benzemesi daha önemli