• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kız benmki bide erkek olacak dili 5 karış görmek istemiyorum adamı:1:Herşeye burnunu sokuyor:27:
Ver cevabını canım niye vermiyorsun hiç alttan alma valla
alırsan dahada azıtır..Net ve kısa cevaplar ver,kendini sakın ezdirme..
Eşin pasifmi kalıyor bu konuda?
Benmki onlara gelince çok pasif anca arkasından konuşuyor:52:Gerçi o bile benm sinirimi almaya yetiyor,en azından korumuyor..

Dogru söylüyorsunn canımm ,bizlerde o kadar zor şartlarda hamile kalıyoruz,kalmaya çalışıyoruz..

Kız erkeğin çenesizi daha Kotu valla hiç cekilmeZ
Ya bazen veriyorum bazen susuyorum hızına yetişemiyorum ki
Esim pasif kalıyor evet hatta beni çok eZdiriyor ama tabi bende babama şikayet ettim
Çok şükür düzeldi gibi sanki

benim kayganada aynı tipten.eltimin bir kızı var ikinci kıza hamile,bize üzülüyor güye büyük eltimin epey çocuğu var.ne siz sorun ne ben söyleyim neyse onrda ikiside var.benim için diyorki keşke seninki de olsaydı da kız olsaydı:(

nazcım o kadarda ev işi yapma gülümya azcık dikkat et.

Nasipse salı yola çıkacağız. Yarın eşim evde, pazartesi de hazırlık vs derken pek giremem ama gitmeden gelirim inşaallah. Siz de Allah'a emanet olun canım. Özleyin beni :1: Seviyorum sizi :16:

İyi yolculuklar CANIM benim ozlemezmiyiz hiç seni
Bizde seni çok seviyoruz:16:

Aminnn yarrabbiiimmmm inşallahhhh

İncim sorma benm etrafım patavatsız dolu:1:

Canımmm çok öptükk seniiiii iyiuykularrr:16:

Gayet iyi 4.20 valla inşşallhh hep böyle devam eder canım..
Valla beni bıktırdı kendi bıkmadı.Hala soruyor her gidişimde hala kızmı diye:47:Yok cinsiyet degiştirdi sayende diycemm:52:
Kızzz beynim patladı valla bu orgtan benm:27:
Hiç usanmıyorda:52:

Ay o ne ya lafa bak hala kız mı:9:
Sanki pipisi çıkacak sonradan saçmalığa bak
Neyi çalıyor kız Umit besenden nikah masasını mı çalıyor :1:

benim kayganada aynı tipten.eltimin bir kızı var ikinci kıza hamile,bize üzülüyor güye büyük eltimin epey çocuğu var.ne siz sorun ne ben söyleyim neyse onrda ikiside var.benim için diyorki keşke seninki de olsaydı da kız olsaydı:(

CANIM Mersin'e mı gidiyorsun benimde annemgil orda selam söyle Mersin'e :5:

Komşular gelecek :1:

Anam komşu dinledigimi var 32 yaşına adam:1:

Kız erkeğin çenesizi daha Kotu valla hiç cekilmeZ
Ya bazen veriyorum bazen susuyorum hızına yetişemiyorum ki
Esim pasif kalıyor evet hatta beni çok eZdiriyor ama tabi bende babama şikayet ettim
Çok şükür düzeldi gibi sanki

Ohh iyi yapmışsın vallaha kuzumm ,en iyisiii babana söylemen olmuş..Paristemi yaşıyorlardı mervem sizinkiler?

Ayy kuzumm sorma valla şu zamana kadar halı bile çırptımm ama artık pil bitti..Nefes alamıyorum çok yoruldugumda..Senndemi uyku kaçtı canımmm yoksa senn kocadamı org çalıyor:52:

Yakındır bu orguda başka arkadaşıma verecemmm:27:

Ohh iyi yapmışsın vallaha kuzumm ,en iyisiii babana söylemen olmuş..Paristemi yaşıyorlardı mervem sizinkiler?

Ayy kuzumm sorma valla şu zamana kadar halı bile çırptımm ama artık pil bitti..Nefes alamıyorum çok yoruldugumda..Senndemi uyku kaçtı canımmm yoksa senn kocadamı org çalıyor:52:

Evet CANIM esimin ailesi Paris'te yaşıyor
Ama Avrupa'da yaşayan barbarlar:1:

Kendilerini hiçmi geliştirememişlerr,ya bide paristen buraya bi sürü ne diye bilet parası verecekmiş ..
Uzaktan bile sevmedim kadını:47:
Kız kendisine gelişimi hiç acımaz buraya gelir çarşıya çıkarız 2-3 milyarlar alışveriş yapar
Ve esime yani oğluna bir çorap dahi almaz hadi ben el kızıyim neyse
Öyle tuhaf bi anne yani annecik desek daha doğru
Bu sezonda ucuz oluyo CANIM biletler bize ısrar ettiler yılbaşında gelin diye
Çok şükür bebek kurtardı

Haha geldim emmiglu :9:
Kız bırak eşinin sanatsal ruhunu öldürme :1:

hay onun sanatsal ruhunaa:52:Şimdi girdi yataga uyumaya ,o uyumuşken benmde uymamda fayda var..Sabahın köründe dikilir ayaga şimdi:52:
Ben kaçar kuzucummm öpüyorumm kocaman hepiniziiii kotam olursa girerim pazartesii:52:
İyigicelerrrrr:16:

hay onun sanatsal ruhunaa:52:Şimdi girdi yataga uyumaya ,o uyumuşken benmde uymamda fayda var..Sabahın köründe dikilir ayaga şimdi:52:
Ben kaçar kuzucummm öpüyorumm kocaman hepiniziiii kotam olursa girerim pazartesii:52:
İyigicelerrrrr:16:

Hadi CANIM benim gece mesaim başladı :5:
Görüşürüz öptüm CANIM Allah'a emanet olun

CANIM Mersin'e mı gidiyorsun benimde annemgil orda selam söyle Mersin'e :5:

evet mervecim annemler orda.söylerim tabi:)

yok valla uykum kaçmadı hem nasıl uyku akıyor gözlerimden.eşim evde yok canım mesaide.nazcım ablan yada kız kardeşin yokmu canım öyle ağır işler yardım etsinler ya.halı çırpılırmı kuzum ya.ben kafayı yerim herlade hamile kalınca.çok pinpirikliyim bişey olcak diye korkarım.

tatlı uykular canlar bende kaçim.işlerim çok yarın yine işe gidicem ama biraz geç çıkacam:3:iyi geceler kuzuları öpüyorum benim için okşayın göbüşünüzüüü:16:

Uyy hamsikuşlarına bak sen :1: Daha doğmadan horona başlamışlar :118::21::118::21::118::21::118: Ne güzel bir duygudur o hareketleri hissetmek... Darısı bizlerin başına.. Şimdiden heyecanlandım..:1::52:

Sizin de gezeceğiniz günler gelecek hem de kuzularınızla :16:
Hareketli olmaları bence de çok güzel tabi doğumdan sonraki halleri de önemli :1:

maşallah hamsilere hiç durmuyorlar yerlerinde. sen doğduklarında gör bir adakika oturtmayacaklar seni.

.

Uykusuz geceler başladı şimdiden hele dogunca nasıl olacak:16:
korkutmayın ula beni :1:
belki doğunca sakin olurlar
içerde yorulmuşlardır diyeceğim ama laz damarı var nerdeeeeee:1:
ne yapalım herşeye razıyız sağlıkla doğsunlar da keşke

Ayyy bunların hepsii aynııı:1:
Kız kafama etti sabahtandırrr:52:
Bide ses olsa tamam diycemmde kafam şiştii yaaa :47:
Bu arada ben bugün çişimi tutamadım altıma yaptım:27:
Ama napıyım yaa bebek dogum pozisyonu almış baskı yapıyor idrar keseme tutamıyorummm,rezil oldum valla eşime:52:

abooo seni gidi çişli seniiiii :60:
bişey olmaz eşin yanında herşey yapılır :60:

İncim yeri geliyor insanı annesi bile anlayamıyor..Yaşamamışlar çünkü anlamalırınıda bekleyemeyiz,ama burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..Ve birbirimiz anlamak zor gelmiyor bize..

Bugün bi arkadaşım geldi bize oda hamile 9 haftalık. Gebelikle ilgili riskli durumlar hakkında konuşuyoruz eşlerimizde var.Bazı konularda uyarıyorum onu (rahim uzunlugu vs..)dönüp dönüp bana sürekli sen için geçerli o sennki tüp bebek falan dedi..
Ayy içime bişey oturdu gözlerim doldu..:52: Yavrumu küçümser gibi sennki tüp seninki tüp:52::52:

sinir oldum o kadına şimdi. sanki hamile kalmak insanın çabalayarak kendi yeteneğiyle elde ettiği birşeyde onunla övünüyor.

bu arada gece amma kaynatmışınız.

Tuliprosa canım benim hastalığımda çocuğum taşıyıcı olursa ileride sağlam birisiyle evlense bile çocuğunun hasta olma ihtimali var. Mesela eşimde hiçbir şey yok ama ben taşıyıcıyım ve çocuğum sağlam da olabilir, taşıyıcı da hasta da. Ben amniyosentez konusunu konuşmuştum, istenilebileceğini söylemişti doktor. Ben hiç taraftar değilim ama o zaman ne olur ne biter bilmiyorum. Allah hiçbirimizi ikilemde bırakmasın.

Evet istiyorlar İncim. Cumhur Bey bana transferden önce de söylemişti. Geçen gün mailleştiğimizde de hatırlatmış. Her hastama söylediğim gibi size de söylüyorum demiş. Ama tabii ki silah dayamıyorlar:1: Kararı biz vereceğiz de çok zor bir karar:31:

Hayır CANIM ben yaptırmayacağım hiçbir test sağlıklı mı değil mı diye
Esimle öyle karar aldık eşimde artık geri dönüş yok dedi
Arzu Hanım'da ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum sadece ikili test yaptir dedi
Ben onu bile yaptırmayacağım CANIM sen yaptırmayı düşünüyor musun
O riski göze alamam

Anladım canım. Bebeği aldırmayacaksan bence de çok gereksiz. Ben de kararsızım. PGT ile seçildi. %1 yanılma ihtimalimiz var diyorlar. %1 ihtimal için amniyosentez riskini göze almak düşündürüyor insanı. Bazı doktorlar da ben kendi eşime bile yaptım risk yok diyorlar. Bilemedim..:26:

Kızlar bu gece 100. günümü kutluyorumm:124::119::111:
Bugün eşimle baya bi yoruldukk,Alt açma seti ile havlusunu aldık kuzunun ikisi 100 tuttu:53:
Alt açmasını battaniyeli aldık aziz bebenin 70 tlydi:27:
Bebiş eşyaları ne kadar Pahalı yaa..

Naz zaman ne çabuk geçti canım.. Sanki daha dün hamileyim yazmıştın..:1: Maşallahhh yaa..:nazar::nazar::nazar: Yakında Eylül Hanım doğdu haberini de alacağız.. :16:

Ayyy bunların hepsii aynııı:1:
Kız kafama etti sabahtandırrr:52:
Bide ses olsa tamam diycemmde kafam şiştii yaaa :47:
Bu arada ben bugün çişimi tutamadım altıma yaptım:27:
Ama napıyım yaa bebek dogum pozisyonu almış baskı yapıyor idrar keseme tutamıyorummm,rezil oldum valla eşime:52:

Hehhehe :1: Olur o kadar normaldir. Eşin o senin. Benim eşim çok dalgacı biri. Ben yapsam kırk yıl güler:9: İnşallah seninki öyle değildir...:34:

O maşallah esine o zaman:nazar:
Bizimki şimdi yapmaya çalışıyor ama usandi hemen
Bayramdan sonra annem gelecek inşallah
Ben zaten bitmisimde esim perişan olmasın bari:1:

Gözün aydın canım. İnşanın annesi gibisi yok. Benimki de tedavide gelmişti. Beni besledi, baktı:1: Giderken de zır zır ağladım.. :17: Ben de bayramda anneciğimee kavuşacağım inşallah :16:

chnb eşiyle oğluna kavuşmuştur şimdi. Oy kuzusu nasıl özlemiştir annesini :16:

Oyyy kuzucuk.. Kıyamam ben ona.. O da daha tam anne kuzusu.. kaç aydır anneciğinden ayrı. İnşallah bebiş doğsun da Nesrinciğim de evine, oğluna kavuşsun..:16:

İncim yeri geliyor insanı annesi bile anlayamıyor..Yaşamamışlar çünkü anlamalırınıda bekleyemeyiz,ama burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..Ve birbirimiz anlamak zor gelmiyor bize..

Bugün bi arkadaşım geldi bize oda hamile 9 haftalık. Gebelikle ilgili riskli durumlar hakkında konuşuyoruz eşlerimizde var.Bazı konularda uyarıyorum onu (rahim uzunlugu vs..)dönüp dönüp bana sürekli sen için geçerli o sennki tüp bebek falan dedi..
Ayy içime bişey oturdu gözlerim doldu..:52: Yavrumu küçümser gibi sennki tüp seninki tüp:52::52:

Ot beyinli salak :47: Öyle sinirlendim ki içimden o tüp sana... demek geldi.:1: Haketmiş yani. Boş boş konuşmasın. Naz bir daha böyle densizlik yaparsa bence acıma. Yapıştır lafı. Dilini tutmayı öğrensin. Valla Allah öyle bir tokat atar ki insana neye uğradığını şaşırır...

Çok seviniyormuş ya. Telefonda hep soruyormuş kardeşim iyi mi diye :) Kıskançlık insanın doğasında var. Çocuklarda olması çok normal tabi hafif olduğu sürece :1:

Ayy gözlerim dolduuu :5: Yerim ben onu.. Kardeşini de düşünürmüş... :16::16:

Ay saçmalığa bak sen lafın altında kalmasaydin
Patavatsuz şey ne olacak bende gecen arkadasımı aradım
Haber vereyim dedim hamileliğimi ne dese beğenirsin
Benim niye olmuyo ya dedi ağlayacaktı nerdeyse yuh dedim
Allah herkesin gönlüne göre versin

Var işte böyle tuhaf insanlar.. Hani derler ya " Milletin ağzı torba değil ki büzesin" .. Benim de bu hamilelik meselesi hem iş yerimde hem ailede çok yayıldı. İnsan korkuyor.:25: Allah korusun yavrularımızı..:nazar::nazar: Kem gözlerden de kem dillerden de .. Valla her gece dua ediyorum..

Son düzenleme:
Back
X