Tuliprosa canım benim hastalığımda çocuğum taşıyıcı olursa ileride sağlam birisiyle evlense bile çocuğunun hasta olma ihtimali var. Mesela eşimde hiçbir şey yok ama ben taşıyıcıyım ve çocuğum sağlam da olabilir, taşıyıcı da hasta da. Ben amniyosentez konusunu konuşmuştum, istenilebileceğini söylemişti doktor. Ben hiç taraftar değilim ama o zaman ne olur ne biter bilmiyorum. Allah hiçbirimizi ikilemde bırakmasın.
Evet istiyorlar İncim. Cumhur Bey bana transferden önce de söylemişti. Geçen gün mailleştiğimizde de hatırlatmış. Her hastama söylediğim gibi size de söylüyorum demiş. Ama tabii ki silah dayamıyorlar

Kararı biz vereceğiz de çok zor bir karar
Hayır CANIM ben yaptırmayacağım hiçbir test sağlıklı mı değil mı diye
Esimle öyle karar aldık eşimde artık geri dönüş yok dedi
Arzu Hanım'da ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum sadece ikili test yaptir dedi
Ben onu bile yaptırmayacağım CANIM sen yaptırmayı düşünüyor musun
O riski göze alamam
Anladım canım. Bebeği aldırmayacaksan bence de çok gereksiz. Ben de kararsızım. PGT ile seçildi. %1 yanılma ihtimalimiz var diyorlar. %1 ihtimal için amniyosentez riskini göze almak düşündürüyor insanı. Bazı doktorlar da ben kendi eşime bile yaptım risk yok diyorlar. Bilemedim..:26:
Kızlar bu gece 100. günümü kutluyorumm:124::119::111:
Bugün eşimle baya bi yoruldukk,Alt açma seti ile havlusunu aldık kuzunun ikisi 100 tuttu

Alt açmasını battaniyeli aldık aziz bebenin 70 tlydi

Bebiş eşyaları ne kadar Pahalı yaa..
Naz zaman ne çabuk geçti canım.. Sanki daha dün hamileyim yazmıştın..

Maşallahhh yaa..

Yakında Eylül Hanım doğdu haberini de alacağız..
Ayyy bunların hepsii aynııı

Kız kafama etti sabahtandırrr

Bide ses olsa tamam diycemmde kafam şiştii yaaa

Bu arada ben bugün çişimi tutamadım altıma yaptım

Ama napıyım yaa bebek dogum pozisyonu almış baskı yapıyor idrar keseme tutamıyorummm,rezil oldum valla eşime
Hehhehe

Olur o kadar normaldir. Eşin o senin. Benim eşim çok dalgacı biri. Ben yapsam kırk yıl güler

İnşallah seninki öyle değildir...
O maşallah esine o zaman

Bizimki şimdi yapmaya çalışıyor ama usandi hemen
Bayramdan sonra annem gelecek inşallah
Ben zaten bitmisimde esim perişan olmasın bari
Gözün aydın canım. İnşanın annesi gibisi yok. Benimki de tedavide gelmişti. Beni besledi, baktı

Giderken de zır zır ağladım..

Ben de bayramda anneciğimee kavuşacağım inşallah
chnb eşiyle oğluna kavuşmuştur şimdi. Oy kuzusu nasıl özlemiştir annesini
Oyyy kuzucuk.. Kıyamam ben ona.. O da daha tam anne kuzusu.. kaç aydır anneciğinden ayrı. İnşallah bebiş doğsun da Nesrinciğim de evine, oğluna kavuşsun..
İncim yeri geliyor insanı annesi bile anlayamıyor..Yaşamamışlar çünkü anlamalırınıda bekleyemeyiz,ama burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..Ve birbirimiz anlamak zor gelmiyor bize..
Bugün bi arkadaşım geldi bize oda hamile 9 haftalık. Gebelikle ilgili riskli durumlar hakkında konuşuyoruz eşlerimizde var.Bazı konularda uyarıyorum onu (rahim uzunlugu vs..)dönüp dönüp bana sürekli sen için geçerli o sennki tüp bebek falan dedi..
Ayy içime bişey oturdu gözlerim doldu..

Yavrumu küçümser gibi sennki tüp seninki tüp

Ot beyinli salak

Öyle sinirlendim ki içimden o tüp sana... demek geldi.

Haketmiş yani. Boş boş konuşmasın. Naz bir daha böyle densizlik yaparsa bence acıma. Yapıştır lafı. Dilini tutmayı öğrensin. Valla Allah öyle bir tokat atar ki insana neye uğradığını şaşırır...
Çok seviniyormuş ya. Telefonda hep soruyormuş kardeşim iyi mi diye :) Kıskançlık insanın doğasında var. Çocuklarda olması çok normal tabi hafif olduğu sürece
Ayy gözlerim dolduuu

Yerim ben onu.. Kardeşini de düşünürmüş...

Ay saçmalığa bak sen lafın altında kalmasaydin
Patavatsuz şey ne olacak bende gecen arkadasımı aradım
Haber vereyim dedim hamileliğimi ne dese beğenirsin
Benim niye olmuyo ya dedi ağlayacaktı nerdeyse yuh dedim
Allah herkesin gönlüne göre versin
Var işte böyle tuhaf insanlar.. Hani derler ya " Milletin ağzı torba değil ki büzesin" .. Benim de bu hamilelik meselesi hem iş yerimde hem ailede çok yayıldı. İnsan korkuyor.

Allah korusun yavrularımızı..

Kem gözlerden de kem dillerden de .. Valla her gece dua ediyorum..