Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ewet kızlar saolun çıktı çok şükür degerim normalmiş ama beynim resmen uyuştu çok fena vallahi bugünde kadın çekim için gelicekti keşke işi çıksada gelmese yaa :(
Sizler nasılsınızz özledim sizi

Canımmm çok iyi olmuş şekerinin normal çıkması sevindimm,bizde seni özledikkkk:16::16:

Kızlar bende bugün doktora gittim, 1.400 gr olmuş benm sıpam:52:
Esneyip duruyordu..
Hafif mantar olmuşum donaxyl diye bir fitil verdi doktor inşallah geçirir..
Çok acıktımmm canımda ıspanak çekti:1:
Gidip onu yapcam şimdi:27:

dogum fotocusu cnm mavistfotodan indirim istedim indirim yapmam ama her ay gelir fotonu çekerim dedi ve o çekimleri tek resimde birleştiririm dedi bende okey dedim ama aradım haftaya görüşelim die çünkü ölü gibiyim hiç iyi deilim

Anladım canım. Aman dikkat et kendine. Havalar gelgitli :)

Hazade çok sevindim şeker çıkmamış... fotocu da haftaya gelsin artık...:)) şu netten iptal ettiğin ürünlerden haber var mı?

inci 900 civarı 8 taksite filan bölmüşlerdi ama ben çok kullandım. düşün şimdi sigortan yok memoriale hamilelikte devam edeceksin. dr dedi bir nst çekelim 250 tl vereceksin... bir sürü işlem muayene, doğum indirimi kat kat amorti ediyor kendini... idrar kültürü 38 tl ydi indirimli. normalde nedir Allah bilir...

akasya öyle canım... ben büyük oğlanda kolikten çok çektim düşün 5 sene bebek düşünmeyecek kadar... hayatım zindana döndü, şimdi de öyle deyince o günler geldi aklıma. sağlıklı olsun da gerçi bunlar küçük ayrıntılar...

ade arkadaşım bence de yumurta sayısı azsa tedaviyi etkiliyor. benim 5 yumurtam pgt ye gitti. 5. güne gidemedi ya kalite düşüktü, ya da biyopsi zararı. Allah bilir. Ama nasip işi en önemlisi. bu noktada şunu düşünmek lazım. doğal ya da normal tüp olursa nasıl bir yol izlerim?
bebek sağlıklı mı değil mi sorusu ne derece etkiler gebelikte seni? testlere göre amniyo yaptırdın sonuca göre tavrın senin psikolojini ne kadar etkiler. bunları da düşünmek lazım. belki maviumut gibi 3-4 tedavi yumurta biriktirilebilir. tabi maddiyat da önemli...

mattika pıhtılaşma ile ilgili bilgiler çok doğru. benim 38 de doğurduğum oğlumu etkilemedi. bunda ve önceki düşükte iğne kullandım. hamile kalmayı etkilediğini de öğrenmiş oldum...

oğluş nasıl ahmet barış?

Ay bu konuda çok cahilim :) Canım sadece 900 lira ödüyorsun ve bitiyor mu? Peki ne kadar süre kullanıyorsun?

evet ben öyle verdim bir yıl kullanıyorsun 25 aralıkta bitiyor sürem...onaylandığında başlıyor indirimler... yalnız şimdi zam gelmiş. tam gün yasasından hocalar çoğunlukla sgk sız özele geçti bu yüzden sigortalara rağbet çok hemen zam geldi. istersen makul bir sigorta araştırırım arkadaşım var sağ olsun bana o buldu bu sigortayı. yoksa şu ödediğimin 2 katına ödeyecektim...

mattika pıhtılaşma ile ilgili bilgiler çok doğru. benim 38 de doğurduğum oğlumu etkilemedi. bunda ve önceki düşükte iğne kullandım. hamile kalmayı etkilediğini de öğrenmiş oldum...

oğluş nasıl ahmet barış?

iyi çok şükür, nazlanıyo artık, sürekli kucak istiyo. alıştırdım tabi. ya da ben alıştım kucağımda olmasına:1:

evet ben öyle verdim bir yıl kullanıyorsun 25 aralıkta bitiyor sürem...onaylandığında başlıyor indirimler... yalnız şimdi zam gelmiş. tam gün yasasından hocalar çoğunlukla sgk sız özele geçti bu yüzden sigortalara rağbet çok hemen zam geldi. istersen makul bir sigorta araştırırım arkadaşım var sağ olsun bana o buldu bu sigortayı. yoksa şu ödediğimin 2 katına ödeyecektim...

Ay canım sana zahmet bir sorar mısın?
Mesela sigortayı başlattık ve başladıktan 4 ay sonra hamile kaldım diyelim o zaman kontrolleri ve doğumu karşılamıyor değil mi?

Hazade çok sevindim şeker çıkmamış... fotocu da haftaya gelsin artık...:)) şu netten iptal ettiğin ürünlerden haber var mı?

Ewet cnm şükürler olsun normal çıktı ...
Ahh yok hayatım nerde işde kredi kartımı kapattırdım 40 gün sonra geri dönüş olucak o siteden ses seda yok :((

pıtılaşma çok karmaşık bi konu, rahimin yeterince kanlanmasını önleyip hamile kalmaya engel olabiliyo. kimyasal gebelik sebebi olabilir.
gebeliğin geç haftalarında veye erken haftalarında kayıplara neden olabilir.
aynı kişi bi hamileliğinde sağlıkla doğururken sonrakilerde pıhtılaşma yüzünden kaybedebilir.
pıhtılaşmanın beslenme ve yaşa göre etkisi değişiyo.
bazı proteinlerin, B vitaminlerinin eksikliğine yol açabiliyo.
hele homosistein diye bişey var onu yükseltmişse hamile kalmaya da engel olabilir.

pıhtılaşması olup da hiç habersiz bi sürü doğum yapanlar da var.
böyle yazdım karamsar bi tablo oldu ama kesin etkisi tartışılan karmaşık bi konu. hamile kalmana engel olmuş da olabilir. belki de hiç etkilememiştir.
önlemini al yoluna devam et. folbiol kullanmayı ihmal etme.

ayy mattika ya

ne güzel anlatmışsın durumu

bir nedeni var ama bu pıhtılaşmamı bilmiyorum normal yolla kalamıyorum çünkü

ne yapmam lazım peki folbiol coraspirin falan kullansammı

suskunadacım aldın mı sen raporunu??

bende de pıhtılaşma cıkmıstı ama benımkı heterezıgot. ne demek oldugunu ben de bılmıyorum ama Memorıaldakı dr bana homozıgot olursa onemlı demıstı . ama yıne de hamıle kalırsan onlem olarak ıgne verırız demıstı.

suskunadacım aldın mı sen raporunu??

bende de pıhtılaşma cıkmıstı ama benımkı heterezıgot. ne demek oldugunu ben de bılmıyorum ama Memorıaldakı dr bana homozıgot olursa onemlı demıstı . ama yıne de hamıle kalırsan onlem olarak ıgne verırız demıstı.

lavem cuma günü alıcam

ama telefonda sordum hemşire homozigot dedi

ama hangisi bilmiyorum çünkü bir sürü tahlil yaptırdım

kızdığım nokta doktora sorduğumda biz sana yapılması gereken en ileri tahlili yaptırmışız bunlara gerek yok sende de belirti yok demişti

nerden çıktı şaşırdım doğrusu

sen cd 56 sormuştun yaptırmadım doktorum senin sorunun translokasyon diğerleri fasafiso dedi ama sağlıklı bulunmuşken tutunamaması da beynimi kemiriyor

yaptırıcam onu da en kısa zamanda chnb nin dediği lupus anti... yapıldı ama ne çıktı bilmiyorum cuma belli olucak

co cültür yapılmışmıydı sana lave yumurta sorunu olduğunda başarıyı % 10 arttırıyormuş okuduğuma göre

memorial yapıyormuş sana teklif etmişlermiydi

Mattika yani pıhtılaşma embriyonun tutunmasına engel olabilir mi?

pıhtılaşma topiğinde okumuştum, rahmin yeterince kanlanmasını önlüyomuş. hamile kalmadan iğne kullananlar bile var. rahim hazırlansın diye. defalarca kimyasal gebelik yaşayanlar okudum.
dr.ların yaklaşımları çok farklı. bazıları çok önemsiz buluyo, pıhtılaşma türk halkında yaygın bi sorun ve haberi olmadan bebek doğuran çok kişi var.
bi kısmı da önemli buluyo hamile kalmadan önce en az 3 ay coraspin ve folbiol kullanman lazım demişti bana prof. hamile kaldıktan sonra geç olur demişti.
ah kesin şu şudur denemiyo işte.

Back
X