Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sana zahmet olacak ama memnun olurum yazarsan teli özelden gecen gittik Memoriale 220 tl idi ücret o hiçbir şey ama dogum ücreti tahliller vs bizi asar valla

canım benim 320 tl. bu indirimle 132 tl veriyorum. :)) mesela ayrıntılı 700 mü neydi 400 küsür verdik... vereyim konuş ayrıntıları ben bilmiyorum... yazıyorum şimdi...

Çok ilginç. Bende çıktı, doktor homosistein önemli demişti. Bak şimdi bu da takılır kafama :27:
homosistein yüksekse asıl sıkıntı zaten. takılma ya, folbiol kullan düzenli, mthfr li faktörlerde çıktıysa özellikle

doğru diyorsun canım

sorgulamasam keşke

var bir nedeni ve bulunamıyor gibi geliyor bana hep

allahın takdiri elbette ama herkesin -buna ben de dahilim- elinden geleni yaptığından emin olmak istiyorum ki içim rahat edebilsin

her kafadan ayrı ses çıkınca bir tuhaf oluyor insan

benim bir boş gebeliğim 3 kimyasalım var ama hepsi bu kadar
pıhtılaşma kimyasal sebebi olabiliyo canım, hangi faktörlerde çıktı ki? sen bu konuya önem veren bi dr.la görüş. ama yine de genetik sorunun yanında önemsemezler pıhtılaşmayı.
benim dr pıhtılaşmayı ciddiye alan biriydi ama translokasyon olunca gözü görmedi pıhtı fln.
elinden geleni yapmışsın bence. daha ne baktırıcaksın. bu işler kişiden kişiye tedaviden tedaviye değişiyo akışına bırak biraz.
malesef herşey elimizde değil.

mattıkacım senın acıklamalarına bayılıyorum ben :)

folbıolu o zaman her gun almalı mı? ben tedavıde alıp sonra bırakıyorum
pıhtılaşman mthfr li bi gende ise bırakma canım. en az 3 ay deniyo.
ama sağlıklı bulunsun da çok önemli değil bunlar.

canım arda bey de bana hamilelik öncesi coraspin, folbiol, apikopal kullandırdı. diğer 2 düşüğümün 1. sinde araştırılmadı. 2. düşüğümde hamileliği öğrenince innohep 0.45 innohep kullandım düştü. genetiğe gitsin diye kürtaj oldum senin gibi 46 xx çıktı ama raporda koryon villusları izlenmemiştir yazıyordu. prof. dr. cemil akgül dedi ki bu genetik sonuç senin. o ifade bebeğe ait materyal yok demekmiş incelemede.
ah ah bana kürtaj öncesi hap koydurdular düşük yaptırdılar hatayda fakültede. sonra da kürtaj ve yard. doç. diyor ki sağlıklıymış bebek. daha koryon villuslarını bilmiyor ya da direk sonuca baktı görmedi bile o yazyı:(( he bir de ağlıyoprum diye asistan amma da abartıyorsun alt tarafı kürtaj diyor...:47:

peki sen kanamadan sonra mı kürtaj oldun?
bu folbiolün 2 ay önce kullanımı erken doğumu bile azaltıyormuş Arda bey dedi...neymiş bu folbiol...:1:
benim kanama düşük olmuyodu canım. kalbi durduğu için direk kürtaj oldum ikisinde de. bebek gitti genetiğe aslında ama sonuç geç çıktı.
bi dr geç çıktıysa güvenmeyin dedi biri olabilir dedi. allah biliyo.

Ay kuzum benim buyumustur şimdi
Yerime op lütfen yerim ben onu kucakci oldu desene yavrum benim
tşk ederim mervecim. bana kalsa baya büyüdü :1:

Haklısın arkadaşım. riski almak ya da almamak asıl verilmesi gereken karar. Bana doktorların bazıları yumurta sayım az oldugu için bu riski almamım dogru olmayacagını soyledi. Digerleri kromozom testi yaptır dedi. yaptırınca tabiki pgt geliyor arkasından.Bugun konuştugum embriyolog cok acık sozlu tatlı bir bayan. Ona istatistikleri sordugumda anlamlı bir fark olmadıgını hala gebelik aşısı..vb de dahil olmak uzere bir cok şeyin deneme aşamasında oldugunu soyledi. Çok yumurtam olsaydı belki bir anlamı olrdu dedi. B O ytabii biliyorum ki pgt den sonra hamile kalanlarda düşük riski cok az.
Bu arada pgt sanırım bayagı pahalı bir işlem. Kaç liraya maloluyor. tup bebek masrafı vermemeye deger mi? Aklım cidden çok karıştı.Gerçekten de doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumdalar.Akasya'ya cok sevindim bu şekilde hamile kalıp en azından cok yuksek ihtimalle saglıklı bir bebek dunyaya getirecek. ne bileyim bazen Allah isterse olur her şeyi bırak bile diyorum kendi kednime.
Neyse saglıkla ve sevgiyle kalın

delikızzz Allah iyiliğini versin...:1: Az daha eşin balkonda sabahlayacakmış...:1:

hava bozuk buradada... sıkıcı gerçekten....
şu astrolojiden etkilenmek günah mıdır? sabah cenk erenin programında astrolog çıktı bu işin üniversitesini okumuş. merkür, ay ve güneşten dolayı şu aralar doğacaklarda olumsuz etkileri olacakmış... yok bebeklerde huzursuzluk, sindirim sorunları vs... olacakmış. etkilenmek istemiyorum ama hoşuma da gitmedi duyduklarım...
zaten sabah çıkmış ki balkona
sabah 6 da filan kalkıyor 1 saat oyalanıyor öyle spordu vs .
sonra hazırlanıp işe gidiyor
ben teli duymasam işe geç kalacaktı :1:
bi de gelmiş az önce yatsana erken kalktın bugün diyor :1:
dedim sayende erken kalkıyorum :1:
e ama diyetinde o saatte kahvaltı var diyor
dedimki bi yarım saat gecikse bişey olmaz ben çocukmuyum bilirim işimi sakın bi daha beni yatakta dürtme fena olur dedim :1:
uykumu alamayınca o gün kendimde olmuyorum çünkü

boşver astrolojiyi ona mı kaldı işimiz
geleceği okuyan her türlü şeye karşıyım ben
olabilir demekle olacak demek arasında fark var
astrologlara göre hayatımızı düzenlersek zaten herşey çok kolay ,onlar yazar biz okur ona göre karar veririz
ben inanmıyorum öyle şeylere sen de canını sıkma
insanlar para kazanmanın bir şekilde yolunu bbulmaya çalışıyor işte

Arkadaşlar ben az once bir univeriste hastanesinin embriyoluguyla görüştüm. Kendisiyle oldukca uzun bir konuşma yaptık.(sabrına teşekkurler) benimde biraz bu konuda bilgim oldugundan istatistiki olarak sonuç degerlendirmesi yaptık. PGT'yi onermiyor. hele ki az embriyosu bulunan kişilere kesinlikle onermiyor. internette yazılan %03 risk rakamının teoride oldugunu soyledi. pratikte bu rakamların farklı oldugunu soyledi. Ayrıca benim yaşım 38 oldugundan bana zaman kaybettirmemek için sanırım( daha once defalarca kendisiyle goruştum belki halime acıdıgından) şunu soyledi '' bizim merkezimizde pgt ile saglıklı gebelik elde etmiş biri yok'' dedi. Bunu acık yureklilikle soyledi. bunun anlamı. normal tup bebekte elde edilen rakamların uzerine cıkılamaması. ayrıca ne olursa olsun embriyodan 1 hucre alındıgından embriyoya zarar verilmesinin olabilcegini soyledi. ben dedi paranızı alırım ama sonra yine gebelik oluşmaz siz niye dersiniz dedi. akdeniz anemisi ve ya down send. gibi şeyler benim ve eşimin sulalesinde yok. bunun dışında yaşımdan oturu mutlaka yumurtalarımda genetik bozukluklar vardır. gerisi Allah'a kalmış. Sonuç farketmeyecekse hem zaman hem para kaybetmenin bence bir anlamı yok.

Bana en onemli olan şeyin sttesten arınmam oldugunu soyledi. sonucta bu yumurtayı uretende benim rahimime tutunacak olanda benim. Şimdi dusununce ben 2 tup tedavimde de muthiş stresliydim. hatta ikisinde de tedavi aşamasında ciddi kavga bile ettim. transfer sonrası da olabildigince yorgundum. 1 haftadan sonra streslenmeye yine başladım. yani durum bu.
Umarım isteyen herkes bir gun bebek sahibi olur ama olmasa sa sevdiklerimizin bebekleri var. Krdeşim hamile şu an. onun bebişi benim de bebişim olacak. muthiş heyecanlandırıyor beni. O'nun gelişi bana bir rahatlama getirecek.

Bu arada pgt ile cocuk sahibi olmuş az sayıda yumurta sahibi hiç bir bayan var mı bildiginiz? hamile kalıp dusuk yapanlar buna dahil degil tabii.
Şimdiden sagolun

iide arkadaşım neden bunları bu topiğe yazdın anlamadım
amacın ne ?
sen zaten kararını vermiş başkalarının çocuklarıyla mutlu olmayı seçmişsin
ALLAH yolunu açık etsin ama burdaki insanlar da çok aşamalardan geçmiş ,çok ünlü prof lere giden insanlar
yani hiç bilmediğimiz konular değil ,tecrübeliyiz bu konuda biz de ..
türkiyenin en ii doktorlarına giden arkadaşlar var
sizin doktorunuz ne kadar ii bilemem ama bizler de bu konuyu araştıran insanlarız
ha bi de onların merkezinde pgt ile başarı sağlanamadıysa bu yöntemden başarı sağlayanlara suç atmak yerine kendi başarısızlığının sbeplerini araştırsa daha ii olur
sonuçta burada bu yöntemle gebe kalmış insan sayısı da az değil ve her geçen gün artacak inş.

Suskunadacim ,

Ayni sey degil bence ama. Esinin morfolojisi bozuk da olsa , hareketi az da olsa sen hamile kaliyorsun.
Kalmissin. Ben senin gii hamile kalmis olsaydim tabii bir suru sey yine gelirdi aklima dogal hamile kalamiyorum demezdim.
Bu kadar karamsar bakma senin olayina, bence hic o kadar karamsar degil. Zaten translokasyon basli basina bir sebep kimyasal olmasi icin. Tek sebep translokasyon olabilir muhtemelen. Benimki senden daha vahim arkadasim:ssz:ben hic dogal yollardan hamile kalmadim. Hayatimda bir defa hamile kaldim o da 3 gun. Sezen Aksunun bir sarkisi var ya " 3 gunluk ask " diye. Ona benziyor yani:5:tabi her zaman da soyluyorum dogal hamile kalip dusurmeyi istemezdim, buna ozenmiyorum ancak hic hamile kalamamis olmak da cok garibime gidiyor. Daha faxla arastir demissin arkadasim ama ben artik cok sikildim ve yoruldum. Hic bir sey yaptirmak istemiyorum. Illa bir sey var diye de dusunmuyorum ben senin gibi. Zaten translokasyon bence en en buyuk sebep.

Chnm canim ben o zaman her gun alayim 1 folik asit. Zarari yoktur herhalde. Ne zaman tedavioluruz bilmem ama alayim ben.

Mattikacim yarin bakayim teste , maille gelmisti. Mthfr dediginiz gende mi diye. Ben bu detaylardan hic anlamiyorum. Test cikinca goturmustum Memoriala , onlarda heterzigot pihtilasma cokonemli degil demislerdi. Ama yarin bakacagim.

Hazadecim sekerinin normal cikmasina cok sevindim canim. Masallah.

Akasyacim canim sen nasilsin? Hersey yolunda gidiyor, okuyorum, cok seviniyorum.

Mervecim senin de bulantilar gecti insallah , rahatladin biraz.

Delikiz sen nasilsin? Hersey yolunda insallah.

Nazefsa da yok sanirim bir suredir, goremedim.

Hitucim zaten hiiic ugramiyor artik:5:

Tuliprosa kese gormeye ne zaman gidiyorsun? Heyecanlisindir eminim.

Turkuazcim sen nasilsin?

Izzcim sen de kendini daha iyihissediyorsundur insallah . Hissedecegiz. Baska caremiz yok ki.

Çok ilginç. Bende çıktı, doktor homosistein önemli demişti. Bak şimdi bu da takılır kafama :27:

Incicim canim ben senin kacirmadim di mi durumunu? Is
Emini yaptirdin, bu lezyonlari yakma islemi
ne zaman olacakti ? Onun zamanini kacirdim mi diye geldi aklima.

Homosistein ne bu arada? Bunu da ilk duydum Allahim.

Suskunadacim ,

Ayni sey degil bence ama. Esinin morfolojisi bozuk da olsa , hareketi az da olsa sen hamile kaliyorsun.
Kalmissin. Ben senin gii hamile kalmis olsaydim tabii bir suru sey yine gelirdi aklima dogal hamile kalamiyorum demezdim.
Bu kadar karamsar bakma senin olayina, bence hic o kadar karamsar degil. Zaten translokasyon basli basina bir sebep kimyasal olmasi icin. Tek sebep translokasyon olabilir muhtemelen. Benimki senden daha vahim arkadasim:ssz:ben hic dogal yollardan hamile kalmadim. Hayatimda bir defa hamile kaldim o da 3 gun. Sezen Aksunun bir sarkisi var ya " 3 gunluk ask " diye. Ona benziyor yani:5:tabi her zaman da soyluyorum dogal hamile kalip dusurmeyi istemezdim, buna ozenmiyorum ancak hic hamile kalamamis olmak da cok garibime gidiyor. Daha faxla arastir demissin arkadasim ama ben artik cok sikildim ve yoruldum. Hic bir sey yaptirmak istemiyorum. Illa bir sey var diye de dusunmuyorum ben senin gibi. Zaten translokasyon bence en en buyuk sebep.

Chnm canim ben o zaman her gun alayim 1 folik asit. Zarari yoktur herhalde. Ne zaman tedavioluruz bilmem ama alayim ben.

Mattikacim yarin bakayim teste , maille gelmisti. Mthfr dediginiz gende mi diye. Ben bu detaylardan hic anlamiyorum. Test cikinca goturmustum Memoriala , onlarda heterzigot pihtilasma cokonemli degil demislerdi. Ama yarin bakacagim.

Akasyacim canim sen nasilsin? Hersey yolunda gidiyor, okuyorum, cok seviniyorum.

Turkuazcim sen nasilsin?

Izzcim sen de kendini daha iyihissediyorsundur insallah . Hissedecegiz. Baska caremiz yok ki.

yarın gidiyorum canım.

Günaydın Kızlar nasılsınız,
Kocacıgım seyahate gitti ne ağladım ne ağladım :43:
Yağmurda yağıo Allah korusun çok korkuorum ...Sizler nasılsınız nasıl gidio ...

para çekilmediyse sorun olmaz di mi?
Çekilsede sorun deil dediler canım ...
Bakalım ne olucak hergün arıorum :9:
sen nasılsın cnm az kaldı arda paşa geliyor.
CANIM çok şükür atlatmissin seker olayinida temiz çıkmış iyi bari hayirdir hasta felan mısın CANIM
Ewet cnm çok şükür darısı başına inşalllah vallahi insan çok stres oluyor.

Saol cnm benim, sen nasılsın nasıl gidio ben bu ara pek giremiyorum.tetanoz yaptırdım kolum resmen uyuşukk:43:

günaydınnnnn

yağmurlu bir istanbul ,hiç uyanmak istemedim , başım da ağrıyor bu hafta nasıl biter yaaaaa

lavemm sen hamile kalıyorsun diyorsun inşallah öyle olsun

dedim ya mucizemi bekliyorum hala

çok yıprandık ama ben peşini bırakmayı düşünmüyorum bak gerek yok herşeyi yaptık dediler pıhtılaşma çıktı

ben her ihtimali değerlendirip allaha bırakmaktan yanayım elimi kolumu bağlayıp beklemiycem mucizemi

belki bırakmam gerekiyor peşini zamana allaha bırakmam gerekiyor herkes öyle diyor ama yapamıyorum

bırakırsam pişman olucağımı biliyorum geçen zamana pişman olduğum gibi

sen de tekrar tahlilleri gözden geçir translokasyon dışındaki durumların araştırılmasını iste

rahmin ayrıntılı incelenmesiyle bir sürü sorun bulunabiliyor

nedensiz de olabilir tabiki ama farkedilmeyen bir sorun da olabilir

hazadeeeee

allah kavuştursun canım benim eşimde haftaya onbeş günlük bir yurtdışı seyahatine gidiyor

şimdiden panik olmuş durumdayım

tuliprosa

inşallah için rahatlıycak bugün herşeyin yolunda olduğundan emin olacaksın

iyi haberlerini bekliyorum

günaydınnnnn

yağmurlu bir istanbul ,hiç uyanmak istemedim , başım da ağrıyor bu hafta nasıl biter yaaaaa

ben her ihtimali değerlendirip allaha bırakmaktan yanayım elimi kolumu bağlayıp beklemiycem mucizemi

belki bırakmam gerekiyor peşini zamana allaha bırakmam gerekiyor herkes öyle diyor ama yapamıyorum

sen de tekrar tahlilleri gözden geçir translokasyon dışındaki durumların araştırılmasını iste

hazadeeeee

allah kavuştursun canım benim eşimde haftaya onbeş günlük bir yurtdışı seyahatine gidiyor

Günaydın cnm,
Allahım inşallah yakın zamanda mucizeni gerçekşeltirir kavuşursun yawruna ...
Sakın bırakma zaten canım dediğin gibi geçmişde zaman kaybettin artık kaybetme..
Ewet eşim gitti Allah ikimize sağlıkla kavuştursun benim eşim yarın gelicek ama bana 1 yıl gibi geliyor :43:

Arkadaşlar ben az once bir univeriste hastanesinin embriyoluguyla görüştüm. Kendisiyle oldukca uzun bir konuşma yaptık.(sabrına teşekkurler) benimde biraz bu konuda bilgim oldugundan istatistiki olarak sonuç degerlendirmesi yaptık. PGT'yi onermiyor. hele ki az embriyosu bulunan kişilere kesinlikle onermiyor. internette yazılan %03 risk rakamının teoride oldugunu soyledi. pratikte bu rakamların farklı oldugunu soyledi. Ayrıca benim yaşım 38 oldugundan bana zaman kaybettirmemek için sanırım( daha once defalarca kendisiyle goruştum belki halime acıdıgından) şunu soyledi '' bizim merkezimizde pgt ile saglıklı gebelik elde etmiş biri yok'' dedi. Bunu acık yureklilikle soyledi. bunun anlamı. normal tup bebekte elde edilen rakamların uzerine cıkılamaması. ayrıca ne olursa olsun embriyodan 1 hucre alındıgından embriyoya zarar verilmesinin olabilcegini soyledi. ben dedi paranızı alırım ama sonra yine gebelik oluşmaz siz niye dersiniz dedi. akdeniz anemisi ve ya down send. gibi şeyler benim ve eşimin sulalesinde yok. bunun dışında yaşımdan oturu mutlaka yumurtalarımda genetik bozukluklar vardır. gerisi Allah'a kalmış. Sonuç farketmeyecekse hem zaman hem para kaybetmenin bence bir anlamı yok.

Bana en onemli olan şeyin sttesten arınmam oldugunu soyledi. sonucta bu yumurtayı uretende benim rahimime tutunacak olanda benim. Şimdi dusununce ben 2 tup tedavimde de muthiş stresliydim. hatta ikisinde de tedavi aşamasında ciddi kavga bile ettim. transfer sonrası da olabildigince yorgundum. 1 haftadan sonra streslenmeye yine başladım. yani durum bu.
Umarım isteyen herkes bir gun bebek sahibi olur ama olmasa sa sevdiklerimizin bebekleri var. Krdeşim hamile şu an. onun bebişi benim de bebişim olacak. muthiş heyecanlandırıyor beni. O'nun gelişi bana bir rahatlama getirecek.

Bu arada pgt ile cocuk sahibi olmuş az sayıda yumurta sahibi hiç bir bayan var mı bildiginiz? hamile kalıp dusuk yapanlar buna dahil degil tabii.
Şimdiden sagolun

AED seni eylül topiğinden hatırlıyorum. Orada da negatif sözlerinle insanları üzüyordun. :20: Senin tarzın bu olabilir birşey demiyorum ama bu topiğe neden bu mesajı yazdığını da hiç anlamadım. Sen doktorla görüşmüş olabilirsin. PGT'ye inanmıyor olabilirsin. Senin doktorun da PGT'yi bilmiyor ya da kendi merkezinde PGt ile sağlıklı gebelik sağlayamamış olabilir. Ben PGT ile hamileyim. Buradaki birçok arkadaşım da PGT ile hamile kaldı. Bizim PGt'den başka seçeneğimiz yoktu. Büyük mücadelerle yavrularımıza kavuştuk. Sen ne yaparsan yap ama buraya gelip de PGt ile hamile kalanların moralini bozma. Tamam mı arkadaşım :20:

Suskunadacim ,

Turkuazcim sen nasilsin?

lave ben de 2 sene hiç hamile kalamadım
doktor bana doğal olarak kalma şansın yüzde 20 dedi
normalde insanların yüzde yüzü 2 sene içinde hamile kalıyor
dolayısıyla benim hamile kalma oranım yüzde yüz olarak 10 seneye çıkıyor hesaplarsan
yani senin gibiydim ben de bi açıdan
belki de 5-10 sene sağlıklı yumurtaya denk gelmeyecekti ki muhtemelen de öyle
çünkü 2 senedir bebiş için sürekli çalışma yaptık
hiç boş gün geçirmedik inanırmısın
ama olmadı
yani arada çalışma yapsak hadi neyse ama olmadı
diyeceğim o ki benim şansım da azdı ama çok şükür oldu
bu da senin de şansın az olsa da olabilir umudunu kesme
ben de iiyim çok şükür

lave ben de 2 sene hiç hamile kalamadım
doktor bana doğal olarak kalma şansın yüzde 20 dedi
normalde insanların yüzde yüzü 2 sene içinde hamile kalıyor
dolayısıyla benim hamile kalma oranım yüzde yüz olarak 10 seneye çıkıyor hesaplarsan
yani senin gibiydim ben de bi açıdan
belki de 5-10 sene sağlıklı yumurtaya denk gelmeyecekti ki muhtemelen de öyle
çünkü 2 senedir bebiş için sürekli çalışma yaptık
hiç boş gün geçirmedik inanırmısın
ama olmadı
yani arada çalışma yapsak hadi neyse ama olmadı
diyeceğim o ki benim şansım da azdı ama çok şükür oldu
bu da senin de şansın az olsa da olabilir umudunu kesme
ben de iiyim çok şükür
evet delikız anlıyorum seni.herhalde oyle, ama ınsana bır garıp gelıyor .
ben dusunmuyorum ekstra bır sorun daha oldugunu.
bence en buyuk sorun bunca zaman ıcınde duzgun yumurtanın denk gelmemıs olması.
acı gercek bu bana gore.
15 senede bır saglam yumurta olusuyorsa vay halımıze,

Saol cnm benim, sen nasılsın nasıl gidio ben bu ara pek giremiyorum.tetanoz yaptırdım kolum resmen uyuşukk:43:

canım ben de yağmurda hep çok tedirgin olurum.
aslında belki de yağmurda insan daha dikkatli kullandıgı icin risk daha azdır ...
allaha emanet olsun ınsallah.
yarın gidiyorum canım.
hadi guzel haberler ınsallah
günaydınnnnn

lavemm sen hamile kalıyorsun diyorsun inşallah öyle olsun

dedim ya mucizemi bekliyorum hala

çok yıprandık ama ben peşini bırakmayı düşünmüyorum bak gerek yok herşeyi yaptık dediler pıhtılaşma çıktı

rahmin ayrıntılı incelenmesiyle bir sürü sorun bulunabiliyor

nedensiz de olabilir tabiki ama farkedilmeyen bir sorun da olabilir

hazadeeeee

tuliprosa

inşallah için rahatlıycak bugün herşeyin yolunda olduğundan emin olacaksın

iyi haberlerini bekliyorum

valla senın tedavıye az kaldı ben sana diyim.
:1:yazısa yazısa konusa konusa kıvamına geldın bence :16:
bırakma elbet. daha 34 yasında neyın pesını bırakıyorsun? ben bıle bırakmıyorum ama umıdım yok benım .
hepınızıden ayrıldıgım nokta sanırım bu.
translokasyondan baska baktır demıssın canım ama bu sekılde gıdersek de bunun bır sonu yok kı.
ben hısteroskopı cekın dedım memorıalda gerek yok rahım cok guzel dedıler.
zorla da ıstemem boyle bır seyı. doktor gerek yok dıyor ıse ılla yapın lutfen demek de bıraz gereksız degıl mı?
belkı bır kac kan testı daha yapılabılır ama bızım translokasyon gıbı kocamannnn bır sebebımız varken neyı arastırıyoruz kı bız?
hadı ben hıc hamıle kalmadıgım ıcın arastırayım ama sen adacım hamıle de kalmıssın 2 veya 3 kere... soyle dusun , kendıne hazadeyı ornek al.
o da hamıla kalıp kurtaj olmadı mı 3 kere??? senın kı de daha erken kayıp , ve ıkısının bırbırınden bana gore hıc bır farkı yok.
Hazadem dogal yolla kalabıldıgıne gore sen de kalabılırsın .

evet delikız anlıyorum seni.herhalde oyle, ama ınsana bır garıp gelıyor .
ben dusunmuyorum ekstra bır sorun daha oldugunu.
bence en buyuk sorun bunca zaman ıcınde duzgun yumurtanın denk gelmemıs olması.
acı gercek bu bana gore.
15 senede bır saglam yumurta olusuyorsa vay halımıze,

bak şekerim bir kere moralini yüksek tutacaksın.1.kural bu. Ben sağlıkçıyım ve doğumhanede her gün yeni doğan bebekle annen,n buluşmasını izlemek zorundaydım.çünkü doğumhanede görev yapıyordum. Yani psikolojimi düşünebiliyor musun? 3 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor.2 tüp bebek denemesi de negatif. 3. ye başlayacağım şimdi. Kısacası bu işin içinde olmama rağmen kendi söküğümü dikememiş durumdayım. Ama tek çare denemek. Allahın izniyle bir şekilde tutar ve gerisi mutlu son. Kendim için ve herkes için böyle ümit ediyorum...Birbirimize destek olmalıyı...Çünkü bu travmayı yaşamayan anlamaz şekerler...

Incicim canim ben senin kacirmadim di mi durumunu? Is
Emini yaptirdin, bu lezyonlari yakma islemi
ne zaman olacakti ? Onun zamanini kacirdim mi diye geldi aklima.

Homosistein ne bu arada? Bunu da ilk duydum Allahim.

Canım doktor kongredeymiş. Haftaya bir gün olacak ama belli değil hangi gün.
Homosistein'in pıhtılaşma çıktığında önem arz ettiğini biliyorum sadece :1:

yarın gidiyorum canım.

Hayırlı haberlerle gel inşaallah...

Allah kavuştursun kuzum :16:

Herkese selam :3:
Ben bir kaç gün buralarda olamayacağım. Şehir dışından yatılı misafir gelecek. Hepinizi çok öpüyorum. Kendinize ve kuzucuklarınıza çok iyi bakın :16: Allah'a emanet olun :16:

valla senın tedavıye az kaldı ben sana diyim.
:1:yazısa yazısa konusa konusa kıvamına geldın bence :16:
bırakma elbet. daha 34 yasında neyın pesını bırakıyorsun? ben bıle bırakmıyorum ama umıdım yok benım .
hepınızıden ayrıldıgım nokta sanırım bu.
translokasyondan baska baktır demıssın canım ama bu sekılde gıdersek de bunun bır sonu yok kı.
ben hısteroskopı cekın dedım memorıalda gerek yok rahım cok guzel dedıler.
zorla da ıstemem boyle bır seyı. doktor gerek yok dıyor ıse ılla yapın lutfen demek de bıraz gereksız degıl mı?
belkı bır kac kan testı daha yapılabılır ama bızım translokasyon gıbı kocamannnn bır sebebımız varken neyı arastırıyoruz kı bız?
hadı ben hıc hamıle kalmadıgım ıcın arastırayım ama sen adacım hamıle de kalmıssın 2 veya 3 kere... soyle dusun , kendıne hazadeyı ornek al.
o da hamıla kalıp kurtaj olmadı mı 3 kere??? senın kı de daha erken kayıp , ve ıkısının bırbırınden bana gore hıc bır farkı yok.
Hazadem dogal yolla kalabıldıgıne gore sen de kalabılırsın .

hep hazadeyi hituciyi düşünüp ümitleniyorum zaten

gerek yok dedikleri şeyler karşıma çıkıyor canım onu anlatmaya çalışıyorum

evet belki sağlıklıyı bulmak önemli ama onun tutunması da herşeyden önemli

ben brüksel tüp bebeğe yücel beye gitmiştim inanırmısın elime bir sürü tahlil listesi tutuşturup git yaptır gel

sonrasında histereskopi yapıp rahmine bakıcam sonrasında tüp bebek demişti

filmde görünmeyen pekçok şeyi histereskopiyle görüyorlar rahmin yapısı bozuk olabiliyor tutunmaya engel olabiliyor vs vs

ben de ne bunlar ya niye istediki kimse istemiyor demiştim kendi kendime

onun verdiği listeyle gittim yaptırdım tahlilleri ve pıhtılaşma çıkmış işte

keşke büyük sözü dinleyip herşeyi en başta yaptırsaymışım ama keşkenin faydası yok

akasya beni affet canım bana da kızıyorsun belki ama

canım ben de yağmurda hep çok tedirgin olurum.
aslında belki de yağmurda insan daha dikkatli kullandıgı icin risk daha azdır ...
allaha emanet olsun ınsallah.
Ahh sorma cnm yağmurlu havada çıkıca çok tedirgin oluorum :43:
İnşallah daha dikkatli olur dediğin gibi cnm, aminnn sağlıkla gelsin inşallah ...
sen nasılsın cnm benımm facedeki bebek çok tatlı allahım en kısa zamanda sanada nasip edicek ben yürekden inanıorummm
Herkesciklere günaydınnnnnnnnn:16:

Allah kavuştursun kuzum :16:
Saol cnm benimmmm
Herkese selam :3:
Ben bir kaç gün buralarda olamayacağım. Şehir dışından yatılı misafir gelecek. Hepinizi çok öpüyorum. Kendinize ve kuzucuklarınıza çok iyi bakın :16: Allah'a emanet olun :16:
Ara gir özleriz seni cnm yada ben cepten ararımm dayanamazsam :9:
hep hazadeyi hituciyi düşünüp ümitleniyorum zaten

gerek yok dedikleri şeyler karşıma çıkıyor canım onu anlatmaya çalışıyorum

evet belki sağlıklıyı bulmak önemli ama onun tutunması da herşeyden önemli

ben brüksel tüp bebeğe yücel beye gitmiştim inanırmısın elime bir sürü tahlil listesi tutuşturup git yaptır gel

sonrasında histereskopi yapıp rahmine bakıcam sonrasında tüp bebek demişti

filmde görünmeyen pekçok şeyi histereskopiyle görüyorlar rahmin yapısı bozuk olabiliyor tutunmaya engel olabiliyor vs vs

ben de ne bunlar ya niye istediki kimse istemiyor demiştim kendi kendime

onun verdiği listeyle gittim yaptırdım tahlilleri ve pıhtılaşma çıkmış işte

keşke büyük sözü dinleyip herşeyi en başta yaptırsaymışım ama keşkenin faydası yok

akasya beni affet canım bana da kızıyorsun belki ama
Amin cnm benim aminnn inşallah hayırlısıyla alırsın yawrunu kucagınaa ...
tüm testlerini yap sakın ama sakın ihmal etme

Back
X