- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #21.661
lavem cuma günü alıcam
ama telefonda sordum hemşire homozigot dedi
ama hangisi bilmiyorum çünkü bir sürü tahlil yaptırdım
kızdığım nokta doktora sorduğumda biz sana yapılması gereken en ileri tahlili yaptırmışız bunlara gerek yok sende de belirti yok demişti
nerden çıktı şaşırdım doğrusu
sen cd 56 sormuştun yaptırmadım doktorum senin sorunun translokasyon diğerleri fasafiso dedi ama sağlıklı bulunmuşken tutunamaması da beynimi kemiriyor
yaptırıcam onu da en kısa zamanda chnb nin dediği lupus anti... yapıldı ama ne çıktı bilmiyorum cuma belli olucak
co cültür yapılmışmıydı sana lave yumurta sorunu olduğunda başarıyı % 10 arttırıyormuş okuduğuma göre
memorial yapıyormuş sana teklif etmişlermiydi
bana da önemli olan tranaslokasyon pıhtılaşma önemsiz dediler hep. sadece hamile kalmadan önce düzenli folbiol ve cosarpin kullandm.
iğneye 8.haftada başladım belki başlamasam da doğucaktı sağlıkla.
genetik dışındaki sorunlar, pıhtılaşma bağışıklık vs. etkisi kesin kanıtlanmış sorunlar değil. sağlıklı bulunduktan sonra gerisi önemsiz gerçekten.
ama 2.düşüğümde bebek genetiğe gitmişti kromozom olarak sağlıklı çıkmıştı. belki pıhtılaşmadan düştü veya başka şeyden.veya test yanılmıştı.
46XX çıkmıştı, dr senin dokunu çalışmış olabilirler demişti bana.
hamile kalmamanın genetik dışında bi sürü sebebi olabilir, sebepsiz olabilir. biliyosun öyle bi grup var sebepsiz infertil.
çok takılma bence çünkü takıldığın konular dr.ların bile ortak bi fikrinin olduğu konular değil.
folbiol zaten hamilelik isteyen herkes kullanmalı ama coraspini dr.a danışmadan kullanman doğru olur mu bilmiyorum.
Son düzenleme: