Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Öyle cnm haklısın ama insan değiştiremeyeceği şeylere daha çok üzülüyor maalesef. Ben gerçekten şok oldum ya. Hiç beklemediğim bir haberdi. Ve hatta senden bir süre haber almayız gibi hissediyordum. :KK61:

Ne yapacaksın, sakın pes etme . Sakın sakın. Bizim sınavımız bu ve hepimiz bebeklerimizi buraya yazacağız inşallah.

Valla bende sanıyordm ki pgtli birşey olmaz sağlıklı bebekler diyodm korktum da iyice çarşambaya randevu aldm bebeklerin durumu nasıl diye meraktan oluyorm

Öyle cnm haklısın ama insan değiştiremeyeceği şeylere daha çok üzülüyor maalesef. Ben gerçekten şok oldum ya. Hiç beklemediğim bir haberdi. Ve hatta senden bir süre haber almayız gibi hissediyordum. :KK61:

Ne yapacaksın, sakın pes etme . Sakın sakın. Bizim sınavımız bu ve hepimiz bebeklerimizi buraya yazacağız inşallah.
Haklisin ama iste ben o soku atlattim sabah simdi iyiyim Allaha sukur
Allah baska keder vermesin
kismet iste olmayinca olmuyo halbuki dr embriyolar cok kaliteli demisti ama iste nasipte bu kadar sevinc varmis

Valla bende sanıyordm ki pgtli birşey olmaz sağlıklı bebekler diyodm korktum da iyice çarşambaya randevu aldm bebeklerin durumu nasıl diye meraktan oluyorm[/QUO evet Zeynep4 durumu üzdü bizi cunki ptg liye bisey olmuyo saniyoduk ne biliyim yaa bari sen icimizi rahatlat

Valla bende sanıyordm ki pgtli birşey olmaz sağlıklı bebekler diyodm korktum da iyice çarşambaya randevu aldm bebeklerin durumu nasıl diye meraktan oluyorm
Bana oldu diye sizede olacak degil canim
Benimki bana ozel belki biyopsi yaptiririz bebege merak ediyorum niye dustu

Yani
Haklisin ama iste ben o soku atlattim sabah simdi iyiyim Allaha sukur
Allah baska keder vermesin
kismet iste olmayinca olmuyo halbuki dr embriyolar cok kaliteli demisti ama iste nasipte bu kadar sevinc varmis
Yani cok açıklayıcı bi sebebleri olmali saglikli emriyo ile ptg ile neden düstü aciklama yapmadilarmi

Bana oldu diye sizede olacak degil canim
Benimki bana ozel belki biyopsi yaptiririz bebege merak ediyorum niye dustu
Haklısnda insanın morali bozuluyor böyle pgtli hamile kalıp doğum yapanlar da var ama senin başına geldiya bende şimdi huzursuzlandm allahım inşallah en kısa zamanda hepimiznde kucaklarını doldursun

Back
X