- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #35.821
Aminnnaynen benimde oyle olmustu insallh tez vakitte kavusuruz bebislere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnaynen benimde oyle olmustu insallh tez vakitte kavusuruz bebislere
yok dusmedi ikisindede kurtaj oldumSeninnki kendimi dustu parca felan kaldimi
zeynepcim kurtajdan once kan degerlerine bakilacak bir sorun olmaz benim 4. su kurtaj olmustu ben de kan sulandirici kullanmistim sali kalbinin durdugunu ogrenmistim cuma da kurtajKonustum canim o yarin gel dedide
ben kan sulandirici kullanıyordum pazartesi biraktim operasyonda bisey olur diye korkuyorum
dr de kanaman siddetlenirse gel dedi gece bile olsa
Anladim canim insallah persembe hersey iyi giderde bi an once kurtulurum cok zormus karnimin heryeri agriyozeynepcim kurtajdan once kan degerlerine bakilacak bir sorun olmaz benim 4. su kurtaj olmustu ben de kan sulandirici kullanmistim sali kalbinin durdugunu ogrenmistim cuma da kurtaj
Anladim canim insallah persembe hersey iyi giderde bi an once kurtulurum cok zormus karnimin heryeri agriyo
Yok canim estagfirullah ben kurtulurum deyince asil beni yanlis anlamayin ben cok ilac kullaniyordum gunde sabah aksam 4 tane kortizon kullaniyordum dr bir bucuk ay daha kullanacaksin yavas yavas birakacaksin dedi yoksa bobreklerin iflas eder dedi suan avuc iclerim ve ayagimin altinin derisi inceldi kipkirmizi sabaha kadar yaniyorum elimde buz gezdiriyorum tuz ve seker yasak sabah peynir zeytin bile yiyemiyorum ister inan isterinanmaÇok garip dimi, bende doğuma girdiğimde biran önce 'kurtulurum' inşallah günler sürmez diyordum. Sonra kendime gelince Allahım Nasıl büyüksün dedim o kadar istediğimiz halde insan kendi canı olunca Nasıl değişiveriyor.
Kusura bakma canım senin farklı durumun tabi, ben kurtulurum kelimesini doğum yaptığım gün çok kullandım sonrada çok etkisinde kaldım, kulaklarımda çınladı. Şuan görünce yazmak istedim. Yanlış anlama beni,
Yok canim estagfirullah ben kurtulurum deyince asil beni yanlis anlamayin ben cok ilac kullaniyordum gunde sabah aksam 4 tane kortizon kullaniyordum dr bir bucuk ay daha kullanacaksin yavas yavas birakacaksin dedi yoksa bobreklerin iflas eder dedi suan avuc iclerim ve ayagimin altinin derisi inceldi kipkirmizi sabaha kadar yaniyorum elimde buz gezdiriyorum tuz ve seker yasak sabah peynir zeytin bile yiyemiyorum ister inan isterinanma
kolarim uyusuyo sanki hep havada gibi esim korkuyo sabaha kadar basimda bisey olurmu diye
Sonra kalcam iki aydir progestan kullaniyorum igne yuzunden daglik alan gibi tepe tepe yatamiyorum
yani anliycan hamilelige sevinemedimki
sevinemeden malesef oldu
ilac kullanmayi takip etmekten cok yoruldum
esimede diyorum ben 9 yil bekledim bigun gelip karnimdaki bebegi alsalarda kurtulsam diyecekmiydim hayat cok garip aslinda ne istedigimizi bilmiyoruz tam olarak
once can sonra canan hesabi
Aynen canimSeni çok iyi anlıyorum Can'ım. Bence şimdi biraz ara ver. Öncelikle vücudun toplasın. Bide bazı terapiler varmış, ilerleyen Zaman'larda katılmayı düşünüyorum.
Nefes terapisi meditasyon vs. Giden herkes yenileniyormuş. Belki Bizede faydası olur. Sende bi araştır istersen. Çok zor şeyler yaşıyoruz.
Allah yardımcımız olsun. Şuanda senin daha çok ihtiyacın olabilir. Öncelikle Allah senin yardımcın olsun cnm. Ben çok şaşırdım ve etkilendim bu durumundan.
İnsallah haberlerini bekliyoruz ne olur guzel bisey yaz umut olsun bizeYarına doktora kontrole gideceğim inşallah iyi haberlerle donerim
canim cgh array butun kromozomlari inceliyorlar pgt de belirli kromozomlari ...ben de translokasyon olmadugi icin direk cgh array onerdi doktor benim sorunum kromozomda artis olmasi. raporda normal degerler arasinda diyor ama doktorum bu durumun da dusuklere sebep olabilecegini soyledi ve bu yola girdik daha oncesinde 4 kaybim var .. surecte bildigimiz tup bebek tedavisi embriyo olustuktan sonra tum kromozomlara bakiliyor aradaki fark bu insallah anlatabilmisimdir[/QUOTE]Hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz yazmayi unutma bu cgh array ne nasil oluyo bilgi verirmisin
Canım eşinin ve senin kromozomlarda sorun mu var yoksa dort duşuk yapınca mı cgh yaptılar? Fiyatı nedir? Benimde sebepsiz dort duşuğum var. Pgt falan onermezler diye korkuyırum.devlete gidicem çunku.[/QUOTE]canim cgh array butun kromozomlari inceliyorlar pgt de belirli kromozomlari ...ben de translokasyon olmadugi icin direk cgh array onerdi doktor benim sorunum kromozomda artis olmasi. raporda normal degerler arasinda diyor ama doktorum bu durumun da dusuklere sebep olabilecegini soyledi ve bu yola girdik daha oncesinde 4 kaybim var .. surecte bildigimiz tup bebek tedavisi embriyo olustuktan sonra tum kromozomlara bakiliyor aradaki fark bu insallah anlatabilmisimdir
Cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla insallahKızlar doktordan geldm bebeklerin gelişimi iyiymiş hatta biri 1gun diğeride 2 gün ilerdeler kalp atışlarını dinlettiler gayet güzelmiş allahıma binlerce şukurler olsun allahım hepimiznde kucaklarını doldursun inşallah