Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Oldu Can'ım hayırlısıyla rabbim sonunu iyi eder inşallah..haftaya çarşamba testt günüm:)
aminnnn Rabbim hayırlı güzel pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin nasıl geçti transferin biraz anlatırmısın ağrı falan olmuor demi birde bize de pgt yapılacak aynı gün yapıpda mı söylüyorlar biz il dışından gidecez nasıl olacak anlamadım

Kizlar doktordan ciktim simdi. Kese olusmus cok sukur kalp atisini da gorduk:) minnacik ama sesini duyurmadi cok kucuk simdi dedi bidahakine 15 gun sonraya dinletiriz dedi .:) allahim cok sukur insallahhh devami da gelir allah hepimize isteyen herkese nasip etsin insallahhh
hadi gözünaydın Allahım tamamına erdirsin Rabbim hepimize nasip etsin

Kizlar doktordan ciktim simdi. Kese olusmus cok sukur kalp atisini da gorduk:) minnacik ama sesini duyurmadi cok kucuk simdi dedi bidahakine 15 gun sonraya dinletiriz dedi .:) allahim cok sukur insallahhh devami da gelir allah hepimize isteyen herkese nasip etsin insallahhh
hadi insallhhh super haberler devami gelsin allhm insallh yuzumuzu guldursun.sanki hepberaber hamileyiz .sizinle ayni heyecanlari yasiyoz;-)

maşallah Allah uzun ömürlüsünü sağlıklısını nasip etsin

Oldu Can'ım hayırlısıyla rabbim sonunu iyi eder inşallah..haftaya çarşamba testt günüm:)
İnşallah güzel haberler verirsin bize.Heyecanla Çarşambayı beklicez ve inanıyorum ki hamilelik haberini burdan alacağız.Allah emeklerini araya vermesin inşallah..

yumurtalar toplandı canım hayat_gun hayat_gun uyuttular beni ilaç verildikten sonrası yok bende uyandığımda hemşire ağrı kesici yapıyordu normalde biar ay ara verip sonra transfer olacaktı nedendir bilmiyorum drum tedavimi verdi belkide 5.gün pgt sonucuna göre transfer yaparız haber bekleyin bizden dedi şimdi eve geldim ancak yazabidim hafif ağrım var gibi artık dua edip sağlıklı kaliteli embriyo oluşmasını bekleyecez inşallah sende biran önce başlarsın tedavine tedaviye bailayacak olanlara Rabbim yardım etsin maddi manevi her yönden başlamış olanlarada sağlıkla hayırlaevlatlarını kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım,transfere de az kaldı ozaman.:))Allah sesini duysun,dualarını kabul etsin inşallah.

Maşallah canımm Allah kucağına almayı nasip etsin.:anneadayı::KK46::KK46::nazar:

Kızlar normal tüpbebeğe göre pgtli tüpbebeğin tutma ihtimali daha mı yüksek?Yanlış mı biliyorum?

Hally bu işlemlerin Arasında en kolayı transfer canım..sen zor olanı atlattın inşallah sağlıklı emriyoların çıkar canım..tranfere idrara biraz sıkışık giriyorsun uzun katater midir neyse onun adı:)onunla rahimin içine sıkıyor emriyoyu..on dk sürmüyor muayene gibi düşün..bilmiyorum benim yumurta toplandı bir ay bekletti Dr ..rahim kendini toparlasın diye..senin ki nasıl olur bilmiyorum cnm

canım gözünaydın beni o ilk doktora gittiğim güne götürdü heyecanın çok şükür. Rabbim bu yola çıkan herkese bu duyguları tattırsın inşallah..

Hally bu işlemlerin Arasında en kolayı transfer canım..sen zor olanı atlattın inşallah sağlıklı emriyoların çıkar canım..tranfere idrara biraz sıkışık giriyorsun uzun katater midir neyse onun adı:)onunla rahimin içine sıkıyor emriyoyu..on dk sürmüyor muayene gibi düşün..bilmiyorum benim yumurta toplandı bir ay bekletti Dr ..rahim kendini toparlasın diye..senin ki nasıl olur bilmiyorum cnm

Senin hayırlı haberlerini de bekliyoruz inşallah canım.. Sımsıkı tutunsun inşallah sana bebişin..

Günaydın kızlar, panikli panikli Cnm transferin hayırlı olsun. İnşallah hamiş haberini alırız.
zeynep4 zeynep4 Cnm bende kayılıyorum kızlara sen pgtli ilk kez denedin ve tuttu. Bence yeniden denemek için bir mesaj. Sakın pes etme.[/QUOTETE

TEBRİKLER CANIM İSTE BEN BAŞTAN BERİ BU ŞANSIN YÜKSEK OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM,SENDEKI TRANSLOKASYAN NEYDI,MERAK ETTIM,SAGLIKLI BIR HAMILELIK GECIRIP BEBISINI KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH

Back
X