Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

4.tedavi olunca hep bi korku oluo canım ya.inş hayırla başlar hayırlı olumlu sonuç alırsınn
Diğerleri neden tutmamış cnm?Dr bişey dedi mi?Diğerleri de pgtli miydi?Canım inşallah bu defa önce karnında sonra kucağında olur sağlıklı evlatların.Dua edelim bol bol.Allah yeterki istesin olmayacak bir şey yok.

Peki masal bu senin dondurulmuşlar 6.gün embriyosu ve test te yapilamiyo ne olucak o zaman bu yumurtalar direk transferden başka yol yok.oluşan yumurta lara madem test yapılabilmesi için 6.gün olmuyorsa neden o güne kadar buyutuyorlar .....
Bizim ilk tüp denememizde bilmiyorduk genetik sorun olduğunu Can'ım. Normal tüpte embriyo ne kadar büyürse tutunması o kadar iyi oluyor diye bekletildi.

Şimdikilerden 3. Gün hücre alıp 4. Gün transfer yapılacakmış sanırım. Öyle dedi genetikçi

Dondurulmuşları son çare deniycem. Direk transfer olacak onlarda :( insallah o noktaya gelmeden ikinci kuzumu alırım kucağıma

Diğerleri neden tutmamış cnm?Dr bişey dedi mi?Diğerleri de pgtli miydi?Canım inşallah bu defa önce karnında sonra kucağında olur sağlıklı evlatların.Dua edelim bol bol.Allah yeterki istesin olmayacak bir şey yok.
İlkinde 9 yumurta topladı kalitesi iyi değildi transfer olmadı 2.de 9 yumurta toplandı pgt yapıldı ama tutmadı dr değiştirdim bu drum tutmaması normal kalitesiz embriyoymuş dedi.3.de 6 yumurta topladı 1 tane iyi kalitede donduruldu transfer yapılmadı inş şimdi 4.ye başlıcaz canım ama hep kafamızda sorular nie az yumurta oluo nie 1 tane kalıo.bu sefer cgh yapılcak bakalım canım.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın duaların içinde teşekkür ederim. (Aminnnnnnnn) :)

İlkinde 9 yumurta topladı kalitesi iyi değildi transfer olmadı 2.de 9 yumurta toplandı pgt yapıldı ama tutmadı dr değiştirdim bu drum tutmaması normal kalitesiz embriyoymuş dedi.3.de 6 yumurta topladı 1 tane iyi kalitede donduruldu transfer yapılmadı inş şimdi 4.ye başlıcaz canım ama hep kafamızda sorular nie az yumurta oluo nie 1 tane kalıo.bu sefer cgh yapılcak bakalım canım.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın duaların içinde teşekkür ederim. (Aminnnnnnnn) :)

Amin Cnm, dualarımız buradaki herkes için. İnşallah Allah'ın izniyle herkes hayırlısıyla sağlıklı yavrularını kucağına alacak. Amin.

Doğal kürler denedin mi hiç canım?

Bence de cgh en iyisi.Bu defa herşey istediğin gibi olsun inş..

Bizim ilk tüp denememizde bilmiyorduk genetik sorun olduğunu Can'ım. Normal tüpte embriyo ne kadar büyürse tutunması o kadar iyi oluyor diye bekletildi.

Şimdikilerden 3. Gün hücre alıp 4. Gün transfer yapılacakmış sanırım. Öyle dedi genetikçi

Dondurulmuşları son çare deniycem. Direk transfer olacak onlarda :KK43: insallah o noktaya gelmeden ikinci kuzumu alırım kucağıma
Anladim canım.inşallah dileğin gerçekleşir duaların kabul olur.

Amin Cnm, dualarımız buradaki herkes için. İnşallah Allah'ın izniyle herkes hayırlısıyla sağlıklı yavrularını kucağına alacak. Amin.

Doğal kürler denedin mi hiç canım?
Eşime keçiboynuzu kürü kendimede çörek otu tarçın bal yapmıştım ama bana bi etkisi olmadı canım başkada bişi yapmadım.

ya bende aslında biraz doğal kür deneyeyim dedim ama korktum açıkçası, tedaviyi bir yerde bozarım diye.

bende afedersiniz:oops::oops: kabızlık sorunu vardı biraz bir süredir kuru incir yiyordum hiç aklımızda yoktu aslında yeni bir tüp çalışması, başlamışken yemeye devam ediyorum. belki incirdendir, geçen sefer 7 olan yumoş sayısı şimdi 9.. bende toplamaya kadar yiyeyim diyorum... kısmet

Benimde bugün ayrıntılı ultrasonum var, inanılmaz gerginim ve korkuyorum ya. Amniyo temiz çıksın rahatlayacağım diyordum ama öyle olmuyormuş

rahat ol canım zaten perinatolağa muayene oldun hep birşey olsa önceden görülürdü. kaçta gideceksin.

Evet Cnm aynı perinatoloğa gideceğim yine 13:00 de. 2 saat var. Off off. Kucağımıza alana kadar rahat yok sanırım :( sen neler yaptın? Var mı bir gelişme?

Kızlar bu arada yazamadım yılbaşı gecesinden sonra bizim biraz hayatımız değişti. Eşim birden aşırı su tüketimi, sık idrara çıkma ve kilo kaybıyla Dr a gitti. 2 ay filan Dr Dr gezdik. En son mideden sanırım enfeksiyon kaptı ve hastanelik oldu. 1 hafta hastanede yattık. 2 hafta önce sonuçları aldık ve Tip 1 diyabet hastası çıktı. Bildiğin 2 ayda bütün yaşamımız değişti. Tabi bu arada çok şükür bebeğimizin sağlıklı olduğu haberini aldık iyi geldi onca şeyin üzerine ama şimdide Bebek şeker hastası olur mu korkusu sardı. Bugün Dr a soracağım. Hem onun korkusu var hemde kromozomları temiz şükürler olsun ama ya başka bir hastalık çıkarsa diye korkum var.
Bize rahatlamak yok sanırım dualarınızı bekliyorum kızlar. Buradaki dua gücüne çok inanıyorum. :(

Evet Cnm aynı perinatoloğa gideceğim yine 13:00 de. 2 saat var. Off off. Kucağımıza alana kadar rahat yok sanırım :KK43: sen neler yaptın? Var mı bir gelişme?
yok canım. bende aynen devam. artık sadece kendi kadın doğum doktoruma devam ediyorum. yarın gidicem. şu kalpteki parlamalara takılıyorum işte inşallah düzelir. ayrıntılı ultrasondan sonra yaz .

yok canım. bende aynen devam. artık sadece kendi kadın doğum doktoruma devam ediyorum. yarın gidicem. şu kalpteki parlamalara takılıyorum işte inşallah düzelir. ayrıntılı ultrasondan sonra yaz .

Korkma Cnm ya, benim bütün tanıdıklarımda kalpte parlama görüldü hepsi geçti, sağlıklı doğdular. Hatta Kocamanlar :) sıkma canını hiç.

Back
X