Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maysa merkez çok iyi ilgili çok sevdim ve ordaki her çalışana kanım kaynadı .. Hastane gibi gelmiyor orası huzur veriyor sanki.. Şimdiye kadar herşey dahil yol vs hepsi içinde 21.000tl harcadık canım
Panikli kızz 21.000 diyosun neeeee o kadar pahalimi ben verememki o kadar yaa :( panikli merkezin kendi ptg laboravuari varmi

Dediklerini tahmin eder gibiyim .. Sen Öğren bakalım.. Tabiki antalya ya hangi bi zaman gidip geleceksin ki.. Hayırlı bi doktor çıkar inşallah karşımıza .. Gurbetlik zordur dimi:KK43:bizde gidip geliriz Burdura tanıdıklarımız var.. Sen çok mu oldu gideli istanbula
10 yildie ayriyim ben universitede bi ayrildim maalesef gidis o gidis biliosun burdur kucuk yer is imkani yok oyle olunca geldim istanbula sonra da evlendim kaldim iste. Ozel sektorun bu kadar igrenc oldugunu bilseydim bakkal dukkani acar otururdum memleketimde.

Canım biz rapor alamadık herşeyi kendimiz verdik canım.. Sizde alamazsınız sanırım çocuğun olduğu için bilmiyorum.. Zaten ilaçlar 5-6 lira tutuyo hastane alıyor bi 5 lira ee sonra 4 emriyo gönderdik chg için tanesi 500 dolardan canım sen hesapla artık.. E benim ilki tutmadı ikinciye 2.600tl verdik .. Öyle canım ya zor maddi manevi yıkım Allah sonumuzu iyi etsin

Hayır canım yok istanbul nesiller genetikle çalışıyorlardı .. Ama benim gelen sonuçlarda Volkan baltacınında imzası vardı ..ikiside mi gördü bilmiyorum..

Hayır canım yok istanbul nesiller genetikle çalışıyorlardı .. Ama benim gelen sonuçlarda Volkan baltacınında imzası vardı ..ikiside mi gördü bilmiyorum..
bizim pgtyide volkan bey yapıyor inşallah sağlıklı embriyolarımız çıkar transfer için gün sayıyorum bugün adet oldum kaçıcı gün yapılırki transfer bilgisi olan var mı

bizim pgtyide volkan bey yapıyor inşallah sağlıklı embriyolarımız çıkar transfer için gün sayıyorum bugün adet oldum kaçıcı gün yapılırki transfer bilgisi olan var mı
Hally sen hangi merkezdesin sadece ptgyimi volkan bey yapiyo

Hally sen hangi merkezdesin sadece ptgyimi volkan bey yapiyo
bütün herşeyimiz orda yapıldı canım ilk genetik testimiz orda yapıldı orda hastalığımız bulundu sonra tedaviye başladık zaten eşide aynı merkezde kadın doğumcu cumartesi günü girdiler on onbeş gün sürer dediler bugün drumla görüştüm henüz bilmiyoruz ne durumdalar heyecanla bekliyoruz işte hayırlısıyla sağlıklıca çıkarlar inşallah yüzde yirmibeş demişti sağlıklı çıkma ihtimali

Hally hayırlı olsun tedavin canım..adetin ilk günü demişsin yeni tedavi değil mi.. Dondurulumuş tedavisimi olucak .. Yeni tedaviyse benim on beşinci günde yumurtaları toplamışlardı canım.. Ve beşinci güne ulaşan emriyolara chg yapıldı .. 1 ay rahim dinlendirildi ertesi ay transfer oldu cnm .. Inşallah sonu hayırla bite sağlıklı çıkar cnm

bütün herşeyimiz orda yapıldı canım ilk genetik testimiz orda yapıldı orda hastalığımız bulundu sonra tedaviye başladık zaten eşide aynı merkezde kadın doğumcu cumartesi günü girdiler on onbeş gün sürer dediler bugün drumla görüştüm henüz bilmiyoruz ne durumdalar heyecanla bekliyoruz işte hayırlısıyla sağlıklıca çıkarlar inşallah yüzde yirmibeş demişti sağlıklı çıkma ihtimali
Canim hangi merkez genart mı cok soru soruyorum k.bakma ama ben istiyorumki kendi pgt laboratuari olsun genarttin varmis volkan baltaci iyi diyorlar ..bide ne kadar gitti para canim pgt sonucu 15 surermiymis yaa

Hastaliginiz ne hic cocugun varrmi

Hally hayırlı olsun tedavin canım..adetin ilk günü demişsin yeni tedavi değil mi.. Dondurulumuş tedavisimi olucak .. Yeni tedaviyse benim on beşinci günde yumurtaları toplamışlardı canım.. Ve beşinci güne ulaşan emriyolara chg yapıldı .. 1 ay rahim dinlendirildi ertesi ay transfer oldu cnm .. Inşallah sonu hayırla bite sağlıklı çıkar cnm
teşekkürler canım yumurtalar toplandı ayın 14ünde embriyolar donduruldu ilk adetimi oldum buarada pgt yapılıyor drum yarın için tahlil sonucuna göre ilaç başlıyacakmış acaba transferi kaçgün sonra yapar diye sormuştum canım nisan 14ünü falan bulursa benimde biray dinlenmiş oluyorum hayırlısı bakalım bekliyorum sağlıklı çıksın diye

Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebekte eşim sperm vermesi için 150$ ödemiştik (cgh yapılıyor bu arada) ama bu tedavide sperm iöin para ödemedik dün aklımıza gelmedi akşam aklımıza geldi ve tedirgin olduk cgh için her seferinde spermlerde bi aşamadan geçiyırda oyüzden mi para alıyorlar eğer öyleyse bu sefer para almadılar yani boşa mı gitti herşey açıkkayabilnişimdir inşalkah sizlerde durum nasıl

Canim hangi merkez genart mı cok soru soruyorum k.bakma ama ben istiyorumki kendi pgt laboratuari olsun genarttin varmis volkan baltaci iyi diyorlar ..bide ne kadar gitti para canim pgt sonucu 15 surermiymis yaa
ewet genartta kendi laboratuvaı var Aysun hanımda çok tatlı bir insan tüm aşamaları takip edip bilgilendiriyor yumurta toplama işlemi falan çok şükür iyi geçti ağrısız sızısız güzel bir anestezi yaptılar pgt için acelemiz yok taze ile yapılmayacağı için rahat rahat bakacaklar dedi fiyata gelince anlaşmalı değil ilaçları kendin alıyorsun beşbuçuk tüp bebek tedavi hayatta olan bebeğimiz yok genetik taşıyıcılığımız var sizin rahatsızlığınız neydi ilk tedaviniz mi ankarayı araştırıyorsun galiba

ewet genartta kendi laboratuvaı var Aysun hanımda çok tatlı bir insan tüm aşamaları takip edip bilgilendiriyor yumurta toplama işlemi falan çok şükür iyi geçti ağrısız sızısız güzel bir anestezi yaptılar pgt için acelemiz yok taze ile yapılmayacağı için rahat rahat bakacaklar dedi fiyata gelince anlaşmalı değil ilaçları kendin alıyorsun beşbuçuk tüp bebek tedavi hayatta olan bebeğimiz yok genetik taşıyıcılığımız var sizin rahatsızlığınız neydi ilk tedaviniz mi ankarayı araştırıyorsun galiba
Evet ilk tedavim ben ankara genart istiyorum volkan beyi cok duydum bizim hastaligimiz yok genetik hasta cocugumuz var kardesinde cikmasin diye yaptircam..senin hangi genetik hastalign var.bide merak ettigim bizim belli gen hastaligimiz var ama bunun yanindda baska kromozomlara felan bakilabilirmi..yaa canim insallah pozitifi gor benide umutlandir geleyimm:)

Sadece beş buçuk mu gitti yani pgt ne kadar tuttu

Evet ilk tedavim ben ankara genart istiyorum volkan beyi cok duydum bizim hastaligimiz yok genetik hasta cocugumuz var kardesinde cikmasin diye yaptircam..senin hangi genetik hastalign var.bide merak ettigim bizim belli gen hastaligimiz var ama bunun yanindda baska kromozomlara felan bakilabilirmi..yaa canim insallah pozitifi gor benide umutlandir geleyimm:)
benim genetik hastalığım yok taşıyıcılığım var bebeğimiz hasta doğuyor bunun hangi sebepten olduğunu buldular ve ona göre embriyolarda o hastalıktan olanlar tespit edilecek burda yazan hastalıklar gibi sık duyulmuş bi hastalık değil bi tür böbrek hastalığı hatta merkezde ilk defa bize yapılacak o yüzden bir ay beklemişliğimiz var hazırlık aşaması için pgt için üçbin dolar ödedik ayrıca başka kromozom bakılmasını hem gerek duymadı drum hem de çok fazla müdahale etmenin de iyi olmayacağını söyledi tekrardan onlardan hücre almak gerekirmiş bend onu duyunca vazgeçtim zaten senin dediğin burdan okuduğum kadarıyla chg ye giriyor onun için farklı bi ücret söz konusu galiba embriyo başına alıyorlar bi arkadaşımız mesajında yazmış tanesine beşyüzdolar demiş maddi manevi çok emek var Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlısıyla sağlıkla hayırla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah sizin gen probleminiz nedir çocuğunuzdaki genetik hastalık

Hally anladım canım o zaman sende dondurulmuş tedavisine başlıyorsun canım ..bende yeni tedaviden çıktım.. 20. Günü tranfer oldu benim sonucun pozitif inşallah seninde güzel olur

Back
X