- 14 Kasım 2008
- 967
- 362
- 358
- Konu Sahibi zambak1989
-
ordaki arkadaşların hiçbiri raporlu değil cam kemik ve kas hastalığı taşıyan arkadaşlarda raporsuz yaptırdı orayı takip ediyorum ....
hangi merkezde yaptırmayı düşünyorsun tüp bebeği ? oranın genetikçisi ile görüşebilirsin ...bunun yanı sıra istanbul genetik rıdvan seçkin özen , cumhur ekmekçi ile de görüşebilirsin ayrıca volkan baltacı genart tüp bebeğin sahibi yanılmıyorsam orasıda yardımcı olyor genartta evrim hnm ile görüşmüşmüştüm saydığım isimler sebi çok aydınlatacaktır eminim
CANIM KONYADAKİ PGT Yİ YAPICAK DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM ŞİMDİ.. OPU YAPILAN GÜN O SAYILIYOR DEDİ 5.GÜN EMBRİYOSU TRANSFER YAPACAĞIZ DEDİ.. 5. GÜN DE C.TESİ OLUYOR.. BURDAKİ DOKTORUMLDADA GÖRÜŞMÜŞ 5 TANE YUMURTAMIN DURUMU ÇOK İYİ GİDİYORMUŞ 6 . DA GELİŞMEYE BAŞLAMIŞ..
hadi hayırlısı:)))))))
yanlışmı hatırlıyorum acaba ...ama bak zambak raporla yaptırıcakmış öyle olsa avantajlı olur...
dediğim gibi test sonuçlarını bekliyorum henüz karar vermedim hayırlısı artık ...
yarın soracam rapor işini ona çok önceden verilmiş bir rapor var kanunlar sürekli değişiyor..... ne zman çıkıcak test sonuçların beklemekle geçiyor her adımlarımız
haziranın 20 sinden sonra ...en azından umut var allah hiç umudu olmayanlara yardım etsin...
bugün nasılsın zambakk
Ayy nuff um kusura bakma bende içimden diyordum ki nuff um bugün bana msj atmadı..şimdi msj yazcaktım sana sayfayı bir açtım ki nuff um yazmış günahını aldım boşa canım benimm iyiyim heyecanlı bekleyiş devam ediyor hiç işime adapte olamıyorum allahtan arkadaş döndü izinden.. benim bebişlerden 5 tanesinin durumu çok iyiymiş 3 güne kadar gelebilmişler ancak 6. sı gelişememiş onun için ona pgt uygulanamayacakmış.. 5 tanesinden 1 er tane hücre alındı şuan konya yolunda gidiyorlar bebişler akşama ordalar hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.. doktorum c.tesi sabaha kadr yetiştireceğim dedi.. ben c.tesi günü sabah erkenden gidip hastanede beklicekmişim sonuçlar gelir gelmez transfer etceklermiş öğleden önce veya öğleden sonra ya da akşam...... nasıl bekleyeceğim ya :44: doktorun ücretini bile yatırdım 4.200 tl ciiiiiikk..
görmediğini tahmin ettim :) sen topikteydin diye alıntı yapmadım :) maşaallah canım senden hevesliyim ben
Ya sende de öyle oluyormu 5 dk bile geçmeden siteden çıkarıyorlar ..tekrar tekrar giriş yapmaktan bıktım hewr msj geldiğinde giriş yapıyorum nerdeyse..
Ya sende de öyle oluyormu 5 dk bile geçmeden siteden çıkarıyorlar ..tekrar tekrar giriş yapmaktan bıktım hewr msj geldiğinde giriş yapıyorum nerdeyse..
dışarı çıkıyordum sana msj yazarken ... transfer günü ayrı bir heyecan stres sonrası daha bir stres olcak bize pgt neden uzun sürüyo 1 2 saatte çıkar biliyorum ben pgt ücreti bende 4200 civari ödeyeceğim yarın drye gdiyorum bende inşallah rapor alabilirim :)
bende de öyle olyordu beni hatırla butonuna bastım atmıyo artık
Ayy nuff um kusura bakma bende içimden diyordum ki nuff um bugün bana msj atmadı..şimdi msj yazcaktım sana sayfayı bir açtım ki nuff um yazmış günahını aldım boşa canım benimm iyiyim heyecanlı bekleyiş devam ediyor hiç işime adapte olamıyorum allahtan arkadaş döndü izinden.. benim bebişlerden 5 tanesinin durumu çok iyiymiş 3 güne kadar gelebilmişler ancak 6. sı gelişememiş onun için ona pgt uygulanamayacakmış.. 5 tanesinden 1 er tane hücre alındı şuan konya yolunda gidiyorlar bebişler akşama ordalar hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.. doktorum c.tesi sabaha kadr yetiştireceğim dedi.. ben c.tesi günü sabah erkenden gidip hastanede beklicekmişim sonuçlar gelir gelmez transfer etceklermiş öğleden önce veya öğleden sonra ya da akşam...... nasıl bekleyeceğim ya :44: doktorun ücretini bile yatırdım 4.200 tl ciiiiiikk..
4200 pgt ücretimi sadece dr verdiğiniz paramı
Bana tedavi süresince ne kadar harcamanız oldu yazarmısınız ?
Inşallah hayırlısıyla sağlıklı çıkarlar hepsiiii:)))
evet dotomes aynen öyle canım sen yeni mi başlıyosun tedaviye??
Pgt embriyo başı 400 dolar benim 5 tane inceleneceği için 4.200 tl yatırdım dün kur :2.100 tlydi
opu dan önce ilaçlarımı 750 tl ye aldım
opu ücreti 430 tl
porudan sonra ilaçlarım 175 tl
transferde de 430 tl alıcaklar
gerisini sen hesapla
aslında daha başlamadık sadece genetik e tahlil verdim sonucu bekliyorum eşimde tahlil vericek daha... Bizim bi çocuğumuz olduğu için rapor alma şansımızda yok bakalım hayırlısı artık ...
çocugunuz sağlam değil mi ?
binlerce şükürler olsun rabbim e kızım sağlıklı...biz zaten ikinci gebelikte öğrendik kistik fibrozis taşıyıcısı olduğumuzu ....
allah bağışlasın.. Rabbim bize de nasip etsin inş.. Benim de yarın transferim var ilk.. Kistik fibrozis ilk defa duyuyorum çocuğunuzun özürlü olma riski mi var ? Nasıl öğrendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?