- 14 Kasım 2008
- 967
- 362
- 358
- Konu Sahibi zambak1989
-
merhabalar,
arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum 1,5 yıllık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum genetik problem var aileden gelen doktor pgt yöntemiyle sağlıklı bebeğimin olacağını söyledi ama merak ediyorum hiç bir riski yokmu? pgt için 3.000 tl istedi
biz kistik fibrozis taşıyıcısıyız eşim ve ben ikinci gebelikte öğrendik ...genellikle akraba evliliklerinde oluyomuş ama bizim uzaktan yakından akrabalığımız yok memleketlerimiz bile farklı... ben şuan genetik test verdim henüz dr görüşmedim...alerji için test vermeye gittiğimde dahiliye bölümünden istedim genetiğe sevk ettiler orda kan tahlili verdim nasıl olsa isteyecekler bari elimde test sonucum olsun gittiğimde diye düşündüm eşimde işten müsait olunca onada yaptırıcaz ...
ben ilk hastalığı taşıdığımızı öğrendiğimde çok araştırmıştım eğer sağlıklı bir çocuğa sahip değilseniz ve elinizde raporunuz varsa devlet karşılıyor diye hatırlıyorum...bence bunu araştırın burda pgt ile hamilelik diye bir formda vardı ordada rapor hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır onlarada bir danışın...
bende genetikçileri merak ediyorum...en son kadın doğumcum hamilelik için risk hesaplama var genetikçiler hesaplıyor artık tıp çok gelişti dedi sonuçlarım 1 ay içinde çıkacağı için henüz bir genetik dr görüşmedim siz biliyormusunuz bu risk hesaplama nedir...
iyiyim bende bir haber aldın mı merak ettim ay ben heyecan yapyorum beklemek zormuş ya
yok daha haber almadım yarın ararım.. Zor ama güzel..
arayıp durumu öğrenemiyor musun hergün ?
bende genetikçileri merak ediyorum...en son kadın doğumcum hamilelik için risk hesaplama var genetikçiler hesaplıyor artık tıp çok gelişti dedi sonuçlarım 1 ay içinde çıkacağı için henüz bir genetik dr görüşmedim siz biliyormusunuz bu risk hesaplama nedir...
bilmem hergün aranıyormu . Ne olabilir ki durumu..pgt perşembe günü olucak dediler o yüzden bekliyorum
bölünmeleri için arayabilirsin kmisi tutmuyor vs 3 gün hücre sayısı artmıyor vs onun için sordum
hmm dur kız bi arayım sen ne çok şey biliyosun öleSende olmasan warya
çok şey bilmiyorum valla diğer topik sağolsun birde bende merak var ona duramam da yerimde pimpirikliyimde birde aradın mı hadi güzel haberlerle ile gel[/QUO
CANIM BENM YAAAARADIM ama cvp vermiyorlar yaa..
çok şey bilmiyorum valla diğer topik sağolsun birde bende merak var ona duramam da yerimde pimpirikliyimde birde aradın mı hadi güzel haberlerle ile gel[/QUO
CANIM BENM YAAAARADIM ama cvp vermiyorlar yaa..
aradım durumu iyi giden yumurtaların mevcut dediler 4 hücreli olmasını beklemişler olanlar var dedi .. bakalım yarın 1 gibi ara dediler pgt ye gircekler..
aradım durumu iyi giden yumurtaların mevcut dediler 4 hücreli olmasını beklemişler olanlar var dedi .. bakalım yarın 1 gibi ara dediler pgt ye gircekler..
çok güzelll yarın pgt cuma transfer olcak inşallah
çok güzelll yarın pgt cuma transfer olcak inşallah
İNŞAALLAH UMUDUM EN AZ İKİ TANE SAĞLAM ÇIKMASI.. C.TESİ TRANSFER DEMİŞLERDİ.. AMA BENİM DE İÇİMDEN HEP CUMA GEÇİYO SANKİ CUMA GÜNÜ ÇAĞIRCAKLAR..
İNŞAALLAH UMUDUM EN AZ İKİ TANE SAĞLAM ÇIKMASI.. C.TESİ TRANSFER DEMİŞLERDİ.. AMA BENİM DE İÇİMDEN HEP CUMA GEÇİYO SANKİ CUMA GÜNÜ ÇAĞIRCAKLAR..
bence cuma çağırırlar yarın kaçta pgtye giricek sabah saatlerinde mi bakarsın yarın bile arayabilirler
bence cuma çağırırlar yarın kaçta pgtye giricek sabah saatlerinde mi bakarsın yarın bile arayabilirler
ANAAAAMMM DUR KIZZZSABAH YOĞUN OLURUZ ÖĞLEDEN SONRA ARA DEDİLER..
ANAAAAMMM DUR KIZZZSABAH YOĞUN OLURUZ ÖĞLEDEN SONRA ARA DEDİLER..
pazartesi opu oldun dimi cuma 5.gün oluyor perşembe geceden başlansa işlem cuma olur perşembe öğlen sonra ara dedilerse böyledir belki ... bazı hastanelerde pgt sonucu açıklanır açıklanmaz transfere alınyor
pazartesi opu oldun dimi cuma 5.gün oluyor perşembe geceden başlansa işlem cuma olur perşembe öğlen sonra ara dedilerse böyledir belki ... bazı hastanelerde pgt sonucu açıklanır açıklanmaz transfere alınyor
CANIM KONYADAKİ PGT Yİ YAPICAK DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM ŞİMDİ.. OPU YAPILAN GÜN O SAYILIYOR DEDİ 5.GÜN EMBRİYOSU TRANSFER YAPACAĞIZ DEDİ.. 5. GÜN DE C.TESİ OLUYOR.. BURDAKİ DOKTORUMLDADA GÖRÜŞMÜŞ 5 TANE YUMURTAMIN DURUMU ÇOK İYİ GİDİYORMUŞ 6 . DA GELİŞMEYE BAŞLAMIŞ..
CANIM KONYADAKİ PGT Yİ YAPICAK DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM ŞİMDİ.. OPU YAPILAN GÜN O SAYILIYOR DEDİ 5.GÜN EMBRİYOSU TRANSFER YAPACAĞIZ DEDİ.. 5. GÜN DE C.TESİ OLUYOR.. BURDAKİ DOKTORUMLDADA GÖRÜŞMÜŞ 5 TANE YUMURTAMIN DURUMU ÇOK İYİ GİDİYORMUŞ 6 . DA GELİŞMEYE BAŞLAMIŞ..
anladım canım hadi bakalım pek bişi kalmamış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?