Pgt yöntemi ile sağlıklı bebek sahibi olanlar

nerde o buton Rapor inşaallah alırsın canım.. Ben alırsın diye düşünüyorum .. Senin için daha iyi olur .. öyle bir imkan varsa niye değerlendirmeyesin ki ..

Transferrr oldu deee haberlerini beklitoyorum merakla ben de rapor alabiliyorum gem pgt hem tup icinnn oleeeyyyy

günaydın nasılsın .... allah kızını sana bağışlasın .... cuma günü genetikçiye gittiğimde raporu sordum tüp bebek ve pgt raporu çıkartabiliyormuşum .... kadın doğumdan başlıyormuşum rapor çıkarmaya

haberlerini bekliyorum yazmdığına göre transfer edildi inş.. bol bol dinlen

iyiyim çok şükür ...sen nasılsın ?

Aminnn cümlemizin evlatlarını bağışlasın...rapor çıkarabilmene çok sevindim ...ayırdığın bütçeyi bebişine harcarsın:))

Son düzenleme:
iyiyim çok şükür ...sen nasılsın ?

Aminnn cümlemizin evlatlarını bağışlasın...rapor çıkarabilmene çok sevindim ...ayırdığın bütçeyi bebişine harcarsın:))

pgt çok pahalı gen olunca setup gerekiyor ... evet onun geleceği olarak kalsın istiyordum takılarımini da öyle olur....bende iyiyim kan verdim cuma günü sonuç 3 ay sonra cıkıcak işte bekliyorum öyle... zambak gelmediğine göre yatıp dinleniyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…