- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi zambak1989
-
nerde o butonRapor inşaallah alırsın canım.. Ben alırsın diye düşünüyorum .. Senin için daha iyi olur .. öyle bir imkan varsa niye değerlendirmeyesin ki ..
Aminnn ...İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin...İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız...transfer olduktan sonra sakın düşünmeyin kötü şeyler çok rahat olun zaten tutununca hiçbir sorunda kalmaz Allahın izniyle....
kistik fibrozis vücudun bazı organlarının çalışmasını etkileyen bir hastalık...görünürde herhangi bir risk yok yada dediğiniz gibi özürlü olmuyorlar fakat özel bakım istiyorlar çok sık hastalandıkları için gelişmelere çok zor oluyor bizdeki mutasyon en ağır olanıymış öyle diyorlar istersen nette bakarsın hastalığa...nasıl öğrendik ikinci gebeliğimde dr ultrasonda parlak bi bağırsak yapısı gördü şüphelendi çok nadir ülkemizde yinede riske atmayalım bakalım dedi testte çıktı sonrada bebeğimizi kaybettik zaten...
günaydın nasılsın .... allah kızını sana bağışlasın .... cuma günü genetikçiye gittiğimde raporu sordum tüp bebek ve pgt raporu çıkartabiliyormuşum .... kadın doğumdan başlıyormuşum rapor çıkarmaya
haberlerini bekliyorum yazmdığına göre transfer edildi inş.. bol bol dinlen
iyiyim çok şükür ...sen nasılsın ?
Aminnn cümlemizin evlatlarını bağışlasın...rapor çıkarabilmene çok sevindim ...ayırdığın bütçeyi bebişine harcarsın:))
Transferrr oldu deeehaberlerini beklitoyorum merakla ben de rapor alabiliyorum gem pgt hem tup icinnn oleeeyyyy
Transferrr oldu deeehaberlerini beklitoyorum merakla ben de rapor alabiliyorum gem pgt hem tup icinnn oleeeyyyy[/Qnu
nufuuuuuummmmbenim transfer iptal embriyoların hepsi bozuk çıktı.... kaç gündür ben bende değilim bugün başladım işe
Transferrr oldu deeehaberlerini beklitoyorum merakla ben de rapor alabiliyorum gem pgt hem tup icinnn oleeeyyyy[/Qnu
nufuuuuuummmmbenim transfer iptal embriyoların hepsi bozuk çıktı.... kaç gündür ben bende değilim bugün başladım işe
ciddimisin çok üzüldümçok inanmıştım ben hakkında hayırlısı olsun dr bişi söyledimi peki
ciddimisin çok üzüldümçok inanmıştım ben hakkında hayırlısı olsun dr bişi söy
üzgünm ama ciddiym..... bende çokk inanmııştım ama nasip değlmş değlmş....tedavin nezam başlıyodu senin....kendini olumlu ve olumsuz herşeye hazırla kii sonradan benm gbi üzülmeyesin......
ciddimisin çok üzüldümçok inanmıştım ben hakkında hayırlısı olsun dr bişi söy
üzgünm ama ciddiym..... bende çokk inanmııştım ama nasip değlmş değlmş....tedavin nezam başlıyodu senin....kendini olumlu ve olumsuz herşeye hazırla kii sonradan benm gbi üzülmeyesin......
canım benim mutasyon araştırılcak işte sonuç 3 ay ı bulcak beklemedeyim ben ...hazır değilim zaten o süreçlere iğneler tahliller sonuç beklemeler
canım benim mutasyon araştırılcak işte sonuç 3 ay ı bulcak beklemedeyim ben ...hazır değilim zaten o süreçlere iğneler tahliller sonuç beklemeler
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN BEN BAYRAMDAN SONRA TEKRAR DENİCEM OLMAZSA Bİ DAHA Bİ DAHA
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN BEN BAYRAMDAN SONRA TEKRAR DENİCEM OLMAZSA Bİ DAHA Bİ DAHA
amin canım kısmette ne zaman varsa o zaman artık zorlu sabırlı bir yol malesef
zambak üzülme sakın mutlaka bunda da bir hayır vardır.
zambak üzülme sakın mutlaka bunda da bir hayır vardır.
MUTLAKA CANIM.. AMA ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL.. ŞİMDİ DAHA İYİYİMM AMA..
nasılsınız kızlar
MUTLAKA CANIM.. AMA ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL.. ŞİMDİ DAHA İYİYİMM AMA..
bende hamileyken kaybetmiştim hep yüzünü gördüğünle kokladığınla sınamasın Rabbim derim seni öyle iyi anlıyorumki ama teselliler çok ...gittikçede daha iyi olucan ...umut var en azından dimi mutlu olmaya yeter bence :)))
kızım hasta grip olmuş bu sene hastalıklardan kurtulamadık maalesef( siz nasılsınız ?
sesin çıkmadı bugün.... kendini yıprata çok şükür halimize merak ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?