- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi zambak1989
-
adana da böyle şeyler yapan merkezler olduğunu duymuştum ama turan çetin olduğunu bilmiyordum ... zaten hav hav gibiler soruna cevap alamıyorsun bilgi vermiyorlar telefonda direk merkeze çağıryorlar[
ÇOK UZULUYORUM İNSANLARIN İŞİNE SAYGISI OLMAMASINA BENCE BI DOKTORU IYI YAPAN SEYLERDEN BIRIDE ON HIZMETINDE CALIŞAN PERSONELI HASTA KABULU SEKRETERI HEMŞİRESI ONLARDAN ANLIYOSUN BU DOKTORLA DEVAM EDEBILIRIM EDEMEM DIYE
ÖĞLEN ÖNCESİ BAŞKENTİ ARADIM RAPORU SORMAK İÇİN HEMŞİRE İLE GÖRÜŞTÜRDÜ SEKRETER Kİ HER ARADIĞIMDA CVB ALABİLDİM HEMŞİRELER YARDIMCI OLDU EMBRİYOLOG İLE DE GÖRÜŞTÜRD YANILMIYORSAM BENİ TANE TANE KONUŞYORLAR SEVEREK YAPLAR SANIRIM İŞLERİNİ BAŞKENT HASTANESİNE YILLARDIR GİDERİM YÜREĞİRE ÖZELLİKLE DAHA AKSİ BİŞİ GÖRMEDİM
11 TANE DÖLLENDİ YANİ DİMİ :) MAŞAALLAH ÇOK GÜZEL BİLGİ ALMAK İÇİN ARAMADIN MI OPUDAN SONRA ... YADA ONLR BİLGİ VERMEDİ Mİ ?
ben haziran ayında başladım tedaviye o ay 4 tane topladı 3 ü döllendi bu ay 8 topladı 8 i döllendi maşaallah hergün beni arıyorlar durumun iyi olduğunu söylüyorlar bugünde arayıp yarın transfer için saat falan verecekler ama sonuç yarın çıkacak inşaallah iyi olur pgt böyle geç sonuçlanıyormuş yada duruma göre değişiyordur
BEN BU ARA BOL BOL İNCİR YİYORUM MEVSİMİ DİYE EYLÜL GİBİ OLURSA TEDAVİM FAYDASI OLUR SANIRIM :) ARI SÜTÜ POLENDE EKLEDİM Mİ YETERLİ SONRA KOLAY SEVİYEDE MEDİTASYONA BAŞLARSAM KOLAY GEÇER GİBİME GELİYOR
KALBINI FERAH TUT HERSEY COK GUZEL OLUR İŞALLAH BİZLER SENIN İÇİN IYI BI ORNEK OLDUK BU FORM IYIKI VAR
ben haziran ayında başladım tedaviye o ay 4 tane topladı 3 ü döllendi bu ay 8 topladı 8 i döllendi maşaallah hergün beni arıyorlar durumun iyi olduğunu söylüyorlar bugünde arayıp yarın transfer için saat falan verecekler ama sonuç yarın çıkacak inşaallah iyi olur pgt böyle geç sonuçlanıyormuş yada duruma göre değişiyordur
SEKIZDE SEKIZ OLMASINDAKI ETKEN İLAÇLAR MI YADA YEDIGIN ÖZEL BI ŞEY OLDUMU YA DA ALLAHTAN MI :)
MAŞLLAH KAÇ DEFADA TOPLANDI FERAY HANIMA SORSAYDIN KESKE AMA ŞİMDİ SORMA SU AN İLAÇ KULLANIYOSUN DIMI PROGESTOREN İĞNE VERDIMI ONUN YAN ETKISI COK AGIR OLUYOMUŞ SENDE YAPIYOMU
şuan progestan başka bir iğne daha o göbekten yapılıyor inan göbeğim morardı artık 3 ayrı tablet kullanıyorum progestan iğrenç bir ilaç her tarafım ağrıyo yağlı olduğu için çabuk dağılmıyor popomun üstüne zor oturuyorum
SEKIZDE SEKIZ OLMASINDAKI ETKEN İLAÇLAR MI YADA YEDIGIN ÖZEL BI ŞEY OLDUMU YA DA ALLAHTAN MI :)
benim daha önceki denemelerimde de 16 ve 11 toplanmıştı bilmem doğal mı ilaçlardan mı ama bu kez geçen ay 4 tane olunca çörek otu tarçın polen bal karışımı yedim bilmem etkisi oldu mu
MAŞAALLAH CANIM YA İNŞALLAH HEPSİ SAĞLIKLIDIR TRANSFER GERÇEKLEŞTİĞİNDE MUTLAKA YAZ
benim daha önceki denemelerimde de 16 ve 11 toplanmıştı bilmem doğal mı ilaçlardan mı ama bu kez geçen ay 4 tane olunca çörek otu tarçın polen bal karışımı yedim bilmem etkisi oldu mu
BENDE YESEMMI ACABA ŞİMDİ BI HAFTADA ETKISI OLURMU BEN BAL ARISUTU POLEN YIYORUM AMA DUN MIDEM BULANDI IYICE BEN İLK YUMUTA TOPLAMADA 7 ADET YUMURTA OLUNCA HER IHTIMALE KARSI VOLKAN BEY PROGESTERON VERMİŞTI BI GUN VURULDUM BI İGNE BENI UC GUN SIZLATTI ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ÖĞLEN ÖNCESİ BAŞKENTİ ARADIM RAPORU SORMAK İÇİN HEMŞİRE İLE GÖRÜŞTÜRDÜ SEKRETER Kİ HER ARADIĞIMDA CVB ALABİLDİM HEMŞİRELER YARDIMCI OLDU EMBRİYOLOG İLE DE GÖRÜŞTÜRD YANILMIYORSAM BENİ TANE TANE KONUŞYORLAR SEVEREK YAPLAR SANIRIM İŞLERİNİ BAŞKENT HASTANESİNE YILLARDIR GİDERİM YÜREĞİRE ÖZELLİKLE DAHA AKSİ BİŞİ GÖRMEDİM
HERKESIN ELEKTRIGI FARKLI OLUYO İŞTE BEN BIRAZ SOGUK OLUYORUM TEDIRGIN OLDUGUM BI ORTAMDAYSAM USTUNE BIDE AKSILIKLER OLUNCA IYICE SOGUYORUM ONEMLI OLAN TEDAVI ZATEN YETERKI SAGLIKLI BEBEISIN OLSUNDA DOKTORUN SURATSIZ OLSUN :)
İLLAKİ OLMUŞTUR CANIM kalitesi artıyor tabi abartmamak gerekliymiş :)
HERKESIN ELEKTRIGI FARKLI OLUYO İŞTE BEN BIRAZ SOGUK OLUYORUM TEDIRGIN OLDUGUM BI ORTAMDAYSAM USTUNE BIDE AKSILIKLER OLUNCA IYICE SOGUYORUM ONEMLI OLAN TEDAVI ZATEN YETERKI SAGLIKLI BEBEISIN OLSUNDA DOKTORUN SURATSIZ OLSUN :)
benim için herşey çok önemli hemen gıcıklanabiliyorum çenemi de tutamam huzurum kaçar durduk yere :) ah şu sonuçlar çıksada hemen başlasam tedavime
benim için herşey çok önemli hemen gıcıklanabiliyorum çenemi de tutamam huzurum kaçar durduk yere :) ah şu sonuçlar çıksada hemen başlasam tedavime
:) İŞALLAH TEZ ZAMANDA BU KADAR HEVESLI POZITIFKEN BIR AN ÖNCE BAŞLA VE BITSIN
amin ağustosun ortasında çıkarsa eylül gibi randevu alacam
MAŞAALLAH CANIM YA İNŞALLAH HEPSİ SAĞLIKLIDIR TRANSFER GERÇEKLEŞTİĞİNDE MUTLAKA YAZ
inşaallah canım transfer gerçekleştiğinde yazarı dua edin nolur
BENDE YESEMMI ACABA ŞİMDİ BI HAFTADA ETKISI OLURMU BEN BAL ARISUTU POLEN YIYORUM AMA DUN MIDEM BULANDI IYICE BEN İLK YUMUTA TOPLAMADA 7 ADET YUMURTA OLUNCA HER IHTIMALE KARSI VOLKAN BEY PROGESTERON VERMİŞTI BI GUN VURULDUM BI İGNE BENI UC GUN SIZLATTI ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ye bence çok zor değil belki etkisi olur
inşaallah canım transfer gerçekleştiğinde yazarı dua edin nolur
esmalar ile aran nasıl bilmiyorum ama bol bol ya malik oku bende okuyacağım sana 1000 okurum şimdi sen de sayısız oku Allahın izni ile görürsün etkisini
canım sende bol bol oku sana okurum 1000 tane facebook ta bir grup var her ay ya malik okutulur çocuk sahibi olmak isteyenlere ordan biliyorum sizede okuyalım kısmetse hayırlısı is olur inşallah
esmalar ile aran nasıl bilmiyorum ama bol bol ya malik oku bende okuyacağım sana 1000 okurum şimdi sen de sayısız oku Allahın izni ile görürsün etkisini
sadece ya malik mi diyeceğim
canım sende bol bol oku sana okurum 1000 tane facebook ta bir grup var her ay ya malik okutulur çocuk sahibi olmak isteyenlere ordan biliyorum sizede okuyalım kısmetse hayırlısı is olur inşallah
ben de meryem suresini duymuştum aralıksız 40 gün okunacak ama benim hep yarım kaldı çok etkiliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?