- 27 Haziran 2013
- 132
- 1
- 116
- Konu Sahibi zambak1989
-
inşaallah canım transfer gerçekleştiğinde yazarı dua edin nolur
OKUL SINAV UNIVERSITE İŞ BULMA ASK SEVGILI ERKEK ARKADAS EVLILIK PARA PUL OLUM ACISI BENCE KENDI KANNATIM BU DERT SIKINTI HİÇ Bİ ŞEYLE KIYASLANAMAZ HERSEYI UNUTUYO INSAN YA DA ALIŞIYO AMA EVLI BI KADIN ANNE OLAMAMYI ICINE SINDIREMIYO ALIŞAMIYO YADA BAŞA BI SEYLE AVUNAMIYO DORT YAŞINDA DUNYALAR GUZELI BI YEGENIM VAR KARAKIZIM DOĞUMDUNUNDE PASTASININ MUMU UFLERKEN TUTUGU DILEK HALAMIN BEBİŞİ OLSUN ALLAHIM DIYE BUNLARI GORDUKCE YASADIKCA AİLENE SEVDIKLERINE YASATMAKDA ZOR O YUZDEN HEPIMIZIE RABBIM YARDIMCI OLSUN SENIN BEBEKLERININ YANINA BI MELEK KOYSUN SANA SAG SALIM ULAŞMALARI İÇİN DUNYAYA GELENE KADAR SENI MUHAFAZE ETSIN İNŞALLAH SEN GUZEL HABERLERLE DONKI BENDE UMIDIMI KAYBETMEYYIM
sadece ya malik mi diyeceğim
evet sadece ya malik meryem suresini bende duydum ama hiç okumadın açıkçası ama bunu 41 gün boyunca okuyup sağlıklı çocuğu olan biribi biliyorum hemde doğal yoldasn pgt siz ..
OKUL SINAV UNIVERSITE İŞ BULMA ASK SEVGILI ERKEK ARKADAS EVLILIK PARA PUL OLUM ACISI BENCE KENDI KANNATIM BU DERT SIKINTI HİÇ Bİ ŞEYLE KIYASLANAMAZ HERSEYI UNUTUYO INSAN YA DA ALIŞIYO AMA EVLI BI KADIN ANNE OLAMAMYI ICINE SINDIREMIYO ALIŞAMIYO YADA BAŞA BI SEYLE AVUNAMIYO DORT YAŞINDA DUNYALAR GUZELI BI YEGENIM VAR KARAKIZIM DOĞUMDUNUNDE PASTASININ MUMU UFLERKEN TUTUGU DILEK HALAMIN BEBİŞİ OLSUN ALLAHIM DIYE BUNLARI GORDUKCE YASADIKCA AİLENE SEVDIKLERINE YASATMAKDA ZOR O YUZDEN HEPIMIZIE RABBIM YARDIMCI OLSUN SENIN BEBEKLERININ YANINA BI MELEK KOYSUN SANA SAG SALIM ULAŞMALARI İÇİN DUNYAYA GELENE KADAR SENI MUHAFAZE ETSIN İNŞALLAH SEN GUZEL HABERLERLE DONKI BENDE UMIDIMI KAYBETMEYYIM
canım ya ne güzel yazmışsın gözlerim doldu bütün iyi dileklerini bende sana gönderiyorum allahım hepimizin gönlüne göre verir inşaallah
evet sadece ya malik meryem suresini bende duydum ama hiç okumadın açıkçası ama bunu 41 gün boyunca okuyup sağlıklı çocuğu olan biribi biliyorum hemde doğal yoldasn pgt siz ..
tamam canım okurum inşaallah daha sonra da senin için okurum
ben de meryem suresini duymuştum aralıksız 40 gün okunacak ama benim hep yarım kaldı çok etkiliymiş
ÇOK TESEKKUR EDERIM BENDE OKURUM İŞALLAH YA VELIYYU YA ALLAH CUMA GUNU 1000 ADET OKUNACAKMIŞ
İNNEKE RABBEKE HUVEL HALLAKUL ALIM GUNDE 1267 ADET
BIDE GUNDE 707 ADET YA VARIS OKUNYOMUŞ
BENDE MERYEM SURESINI HİÇ OKUYAMAMDIM AMA MEALINI OKUDUM
oy yerim ben onun tertemiz yüreğini ümimizi kaybetmek yok yol uzun yol zorlu ama bi pes etmicez ümidimii umudumuzu kaybetmicez
canım ya ne güzel yazmışsın gözlerim doldu bütün iyi dileklerini bende sana gönderiyorum allahım hepimizin gönlüne göre verir inşaallah
AMİN İŞALLAH HEPIMIZE VERSIN HERYER COCUK OLSUN COCUGUNU DOVEN SOVEN BAKMAYAN İLGİLENMIYEN BIRAKIP GIDEN ANNELERI DUYDUKCA LANET OKUYORUM RABBIM ONLARI ISLAH ETSIN DIYORUM KANDIL GUNU ATV IZLIYORUM HATIPOĞLUNU COCUGUN BIRI ELINE MIKROFON ALDI 9 10 YAŞINDA BENIM ANNEM BENI 2 YAŞIMDA BIRAKIP GITTI ONUN GUNAHI NE OLACAK DEDI ISYAN ETMEMEK ELDE DEGIL BU BIZIM SINAVIMIZ BELKIDE
oy yerim ben onun tertemiz yüreğini ümimizi kaybetmek yok yol uzun yol zorlu ama bi pes etmicez ümidimii umudumuzu kaybetmicez
HA HA OĞLAN OLURSA BEBİŞLERIMIZ UMUT KIZ OLURSA ÜMİT KOYALIM :)
ÇOK TESEKKUR EDERIM BENDE OKURUM İŞALLAH YA VELIYYU YA ALLAH CUMA GUNU 1000 ADET OKUNACAKMIŞ
İNNEKE RABBEKE HUVEL HALLAKUL ALIM GUNDE 1267 ADET
BIDE GUNDE 707 ADET YA VARIS OKUNYOMUŞ
BENDE MERYEM SURESINI HİÇ OKUYAMAMDIM AMA MEALINI OKUDUM
rica ederim .. allah dualarımızı kabul etsin .. bilen bir bayana danışmıştım facete bana bayağı bişiler gönderdi ama hiç nasip olmadı okumak bunlarıda not alırım birazdan
kızlar şimdi hastaneden aradılar yarın 12.30 için randevu verdiler sonuç 11.00 gibi çıkacakmış sonucu gittiğimde öğrenecekmişim
AMİN İŞALLAH HEPIMIZE VERSIN HERYER COCUK OLSUN COCUGUNU DOVEN SOVEN BAKMAYAN İLGİLENMIYEN BIRAKIP GIDEN ANNELERI DUYDUKCA LANET OKUYORUM RABBIM ONLARI ISLAH ETSIN DIYORUM KANDIL GUNU ATV IZLIYORUM HATIPOĞLUNU COCUGUN BIRI ELINE MIKROFON ALDI 9 10 YAŞINDA BENIM ANNEM BENI 2 YAŞIMDA BIRAKIP GITTI ONUN GUNAHI NE OLACAK DEDI ISYAN ETMEMEK ELDE DEGIL BU BIZIM SINAVIMIZ BELKIDE
bende şöyle düşünyorum bu da onların sınavın çocuğun annenin babanın herkes bir şeyle imtihan ediliyor.... kimide çocuk aldırıyor rabbim çok büyüksün .... Allah ıslah etsin
ayy hadı işallah mucıze olsun ıyı kalıtelıden olsun hatta elınde dondurack kadar da bırsuru bebegın olsun
kızlar şimdi hastaneden aradılar yarın 12.30 için randevu verdiler sonuç 11.00 gibi çıkacakmış sonucu gittiğimde öğrenecekmişim
Kizlar bnm tekrarlayan dusuklerm var kromozmlar temiz ama Doktor yinede pgd dedi bnm gibi okupda bebegni kucagna alan varmi
kızlar şuan yanımda olduğunuz için çok mutluyum çok teşekkür ederim inşaallah hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun allah gönlümüzdekini hayırlı eylesin
Sürekli geceleri yatınca AYET-EL KÜRSİ OKUYUN
786 defa Besmele
Sabah ezanı dualar için güzel bir zaman
1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak-kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr suresi /81 âyeti ) üç ay boyunca geceleri 1267 kere tekrar edin
2. "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak¬kak ki Allah dosttur ve yaratandır." (ŞuraSuresi/9 âyet ) beraber olmadan önce 289 kere tekrar edin.
3. "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok-tan var edendir." (Haşr Suresi /24 âyet ) Hergün 1054 kere tekrar edin.
4 Her gün besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okuyun:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
"Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."
5.Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete ayunin vecalnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).
"Rabbimiz, bizim soyumuzdan, eşlerimizden, neslimizden göz aydınlığı olacak zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl Ya Rabbi...
6. Huvellezî halakakum min nefsin vâhıdetin ve ceale minhâ zevcehâ li yeskune ileyhâ, fe lemmâ tegaşşâhâ hamelet hamlen hafîfen fe merret bihî, fe lemmâ eskalet deavâllâhe rabbehumâ lein âteytenâ sâlihan le nekûnenne mineş şâkirîn(şâkirîne).
Sizi bir nefsten yaratan ve onunla sükûn bulmanız için, ondan onun eşini yaratan O'dur. Böylece, onu (sarılıp) örtünce, hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı). Artık onunla dolaştı. Ağırlaştığı zaman ikisinin Rabbi Allah'a (ikisi) dua ettiler: Eğer bize bir salih (evlât) verirsen mutlaka şükredenlerden oluruz.
7. Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
8. Ve innî hıftul mevâliye min verâî ve kânetimreetî âkıran feheb lî min ledunke veliyyâ(veliyyen).
Ve gerçekten ben, arkamdan (benden sonra) vali olanlar (benim soyumdan gelenler benim gibi davranmazlar diye) korktum. Ve benim kadınım (artık) akir oldu. Bu sebeple bana, Senin katından bir velî (dost, yardımcı, evlât) bağışla.
9. Yerisunî ve yerisu min âli yakûbe vecalhu rabbî radıyyâ(radıyyen).
Bana ve Yâkub (A.S)'ın ailesine varis olsun. Ve Rabbim, onu (Senden) razı (olan) kıl. 11. Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i Aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle diye dua edip, Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle demeli. (Mekatib-i şerife) Sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur. Tecrübe edilmiştir.
Silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri
1- Peygamber Efendimiz 2- Ebubekr-i Sıddık 3- Selman-ı Farisi 4- Kasım bin Muhammed 5- Cafer-i Sadık 6- Bayezid-i Bistami 7- Ebul Hasan Harkani 8- Ebu Ali Farmedi 9- Yusuf-i Hemedani 10- Abdülhalık-i Goncdüvani 11- Arif-i Rivegeri 12- Mahmud-i Encirfagnevi 13- Ali Ramiteni 14- Muhammed Bâbâ Semmasi 15- Seyyid Emir Gilâl 16- Seyyid Muhammed Behaeddin Buhari 17- Alâüddin-i Attâr 18- Yakub-i Çerhi 19- Ubeydullah-i Ahrâr 20- Kâdi Muhammed Zâhid 21- Derviş Muhammed 22- Hâcegi Muhammed Emkenegi 23- Muhammed Bakibillah 24- İmam-ı Ahmed Rabbani 25- Muhammed Masum Faruki 26- Seyfeddin Faruki 27- Seyyid Nur Muhammed 28- Seyyid Mazhar-ı Can-ı Canan 29- Seyyid Abdullah Dehlevi 30- Mevlana Halid-i Bağdâdi 31- Seyyid Abdullah Şemdini 32- Seyyid Tâhâ-yı Hakkâri 33- Seyyid Muhammed Sâlih 34- Seyyid Sıbgatullah-i Hizâni 35- Seyyid Fehim-i Arvâsi 36- Seyyid Abdülhakim-i Arvâsi 37- Hüseyin Hilmi Işık Efendi
* Duaya hamd ve salevatla başlamalıdır.
* Yalvararak dua etmelidir.
10. Her Hicri ayın ilk çarşambası ( Ay takvimi ) eşinizle beraber olmadan önce MERYEM SURESİ okunur.Bu okumaya çocuk oluncaya kadar devam edilir.
11. Her gün 707 kere YA VARİS esması çekilir
12. 71 defa ENBİYA SURESİ okunur
13. 7 gün oruç tutup iftar zamanında " ALLAHÜMME YA MUSAVVİR - ALLAHÜMME YA BARİ - ALLAHÜMME YA HALİK " 21 okunup suya üflenecek ve o suyla iftar açılacak...
Türkçe olarak şöyle dua etmek de olur: (Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi! Bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et!)
Bu duayı Müslümanlar, her zaman okuyup maksatlarına kavuşmuşlardır. Bu duaları bir kere okuyup bırakmamalı, kırk gün kadar devam etmek iyi olur
Her şey hayrına olsun canım. ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?