- 27 Haziran 2013
- 132
- 1
- 116
- Konu Sahibi zambak1989
-
Kizlar bnm tekrarlayan dusuklerm var kromozmlar temiz ama Doktor yinede pgd dedi bnm gibi okupda bebegni kucagna alan varmi
kızlar şuan yanımda olduğunuz için çok mutluyum çok teşekkür ederim inşaallah hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun allah gönlümüzdekini hayırlı eylesin
süpersinnnn allah razı olsun kopyalıyp bılgısayarıma yapitırıyorum :)
geçmiş olsun öncelikle benim durumum farklı eşim ve ben orak hücre taşıyıcısıyız aynı zaman da bende situs inversus için pgt uygulanacak ... pgt ile çok kişi hamile kaldı .. yeterki umudunu kaybetme ve olcağına inan
öncelıkle gecmiş olsun bende senın gıbı tekrarlayan dusuk yasadım ıkı adet ıksıde 6 haftalıkdı genetık arastırmamızda kromozon tarnslokasyonu cıktı bız o yuzden pgd yaptırıyoruz sende kı problemın ne oldugunu bılıyomusun neden pgd yapalıcakmış
Pihtilasma icin ilac tedavsi uygulaniyo tup bebege bile gerek yok cok yakin bi arkadsimda ayni sorundan yasadi ilac ile hamileligin tamamladi bence sende farki seylerde vardir sadece pihtilasma degildir iyice arastirmak lazimTekrarlayan dusukten dolayi kromozomlar temiz canm pihtilasma var sadece
canm bn kaliyorm ama hepsi 6.haftada dusuyo kanamayla
Esininde seninde kromozon testine bakilmasi gerek aile gecmisde onemli pihtilasma artik sorun degil ki kismet neyse senin icin hayirlisi o olsunCanm bn kaliyorm ama hepsi 6.haftada dusuyo kanamayla
tekrarlayan dusukten dolayi kromozomlar temiz canm pihtilasma var sadece
Pihtilasma icin ilac tedavsi uygulaniyo tup bebege bile gerek yok cok yakin bi arkadsimda ayni sorundan yasadi ilac ile hamileligin tamamladi bence sende farki seylerde vardir sadece pihtilasma degildir iyice arastirmak lazim
anladım pgt ile inşallah bir bebiş olur canım hangi merkeze gidiyorsun yada gidiceksin
pıhtılaşma için pgt ilk kez duydum başka bir drye görün derim
Kizlar butun testlerm yapildi sadece pihtilasma cikti onn icin igne ve aspirin tabiki kullaniyorm ama yine dusuyor sornn neoldugnu bulamadiklari icin aon care pgd dedi doktor cunku sorun yok baska
o zaman durum degisiyo hakkinda hayirlisi olsun kac dusuk yaptin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6canm malsefe
kac yasindasin bedenine ne yaptin sen canim benim cok uzuldum ben iki tanesinde yikildim bi daha bi riski almam dedim cok zor hevesin kursaginda kalmasi
25 yasndayym bilmmezmiym 6kez yikldm ben
rabbim yardimcin olsun birdaha yasamazsin isallah
Amin kizlar amiiin ya bnm gibi olup yanit alan yokmu pgd den icime su serpin[/Q
sana tavsıyem başlamadan çok iyi araştır nerde ne koşullarda yasıyosun bılmıyorum ama maddı anlamda ve manevı anlamda zor bı surec ben adanada yasıyorum adanada pgd yapan bana gore ıkı duzgun yer var bırı baskent bırı de acıbadem biz acıbademı sectık baskent hastanlerınde ılerleyıp doğru sonuç alamıyacgımızı dsuundugumuz için turkıyede en ıyıs pgd yapan hastane şişli memorıal ve amerıkan hastanesı hepsıyle tek tek gorus tup bebekde de ilk randevular ucretsız oluyo ve her gıttıgınde para vermıyosun sadece tedavının paarsını verıyosun
kızlar şuan yanımda olduğunuz için çok mutluyum çok teşekkür ederim inşaallah hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun allah gönlümüzdekini hayırlı eylesin
Gunaydiiinnnn.... nasilsiniz kizlar....rosemoon dualarim seninle guzel haberlerle don ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?