Pgt yöntemi ile sağlıklı bebek sahibi olanlar

evet 3. çocuk düşünüyorum, şunu kastetmiştim; dr genetik bir bozukluktan kaynaklandığını söylüyor kan testi almıştı eşimden benden ve çocugumdan nörolog. ( önceden de dedığım gibi yasıtlarına göre geriden izliyor gelişimi ve konuşması problemli). peki tekrar çocuk düşünürsek riskli mi dedim, evet %25 riskli ve hangi kalıtsal hastalık bırakacagınıda bılemeyız dedi. işte bende türkiyede yaptırmak istiyorum. bu dr. a sordum pgt hakkında hiç bir sey bilmiyor ilk defa duyuyorum diyor..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

çocuğunuzun tablosunu anladım ... pgt malesef her dr bilmiyor ... kısaca anlatayım anneden toplanan yumurtalar ile babanın verdiği sprerm labaratuvar ortamında dölleniyor embriyo oluşuyor ... embriyo 3 veya 5 günlük iken bir hücre alınyor o hücreye test uygulanıyor kromozom bozukluğu varsa kromozomlara genetikte bir durum söz konusu ise genetiğe bakılyor her ikiside aynı şeydir test sonucunuz nasıl .... tr de genetikçiye kan gönderirseniz sizin kromozomlarınızda sorun varsa yada aileden gelen bir genden dolayı ise bunu bulup ona göre pgt ye başlanıyor ..

kızlarrrr nerdesiniz ses çıkmıyor glsn toplandı mı yumurtalar rosemoon test yaptın mı ? bende dr seçemiyorum bülent haydardedeoğlu mu yoksa esra hanım mı ?

Canm bnm kromzmlar temz ama 6rusgm oleugu ifn yineeede pgd diyolar pgd de cinsiyeti soyluyolarmi

parfymmm benim de 6 yaşında yürüme konuşma problemi olan bir kızım var hastalığının adı joubert sendromu bizde almanya ve amerikaya genetik test için kan gönderdik almanyadan sonuç geldi amerikadan gelecek sonucu bekliyoruz.bu testi yaptırmamızın amacı hangi gende mutasyon olduğu belli olursa bizde 2. çocuk için pgt yaptıracağız memorialda pgt bölümünde dr cumhur ekmekçi ile görüştük test sonuçlandıktan sonra başlayacağız.sizin çocuğunuzun rahatsızlığının adı bellimi genetik test yaptırırsanız ve sonuç alırsanız pgt yaptırabilirsiniz.

kızlarrrr nerdesiniz ses çıkmıyor glsn toplandı mı yumurtalar rosemoon test yaptın mı ? bende dr seçemiyorum bülent haydardedeoğlu mu yoksa esra hanım mı ?

buralardayım canım zaman geçirmeye çalışıyorum çarşamba günü test yaptıracağım esra hanım iyi bülent beyi bilmiyorum

canım naptın toplandı mı inş herşey yolundadır evet maalesef iğneye devam çarşamba günü test

gunaydin dun toplandi 12 adet biraz agrim var di ama cok iyi gecti sukur bakalim bugun hersey belli olacak dua edin bana ici dolu olsun dollensin evdeyim yatiyorum kendi kendime izin verdim hangidi o birimin en ust yetkikisiyse ona git derim ben :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım naptın toplandı mı inş herşey yolundadır evet maalesef iğneye devam çarşamba günü test

12 adet toplandi bugun arayip dollenleri soylecekler tek derdim progesteron igne ( isaalsh yarin dualarla guzel haberler aliriz bizdede persembe pgd gider cumartesi transfer dedi volkan bey ama olumlu sonuc alirsak pgd paramizda 3600 filan tutarmis ikinci yumurta toplamayada para almadi allah razi olsun

dualarım seninle canım maşallah sayıda çok iyi umarım hepsi döllenir

kizlar simdi konustum 12 yumurtada 7 si dollenmis ucu de hala takipteymis isaalah hepsi saglikla devam eder

kizlar simdi konustum 12 yumurtada 7 si dollenmis ucu de hala takipteymis isaalah hepsi saglikla devam eder

senin adına çok sevindim umarım herşey yolunda gider iğneyi boşver beklemek çok daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…