- Konu Sahibi zambak1989
-
evet 3. çocuk düşünüyorum, şunu kastetmiştim; dr genetik bir bozukluktan kaynaklandığını söylüyor kan testi almıştı eşimden benden ve çocugumdan nörolog. ( önceden de dedığım gibi yasıtlarına göre geriden izliyor gelişimi ve konuşması problemli). peki tekrar çocuk düşünürsek riskli mi dedim, evet %25 riskli ve hangi kalıtsal hastalık bırakacagınıda bılemeyız dedi. işte bende türkiyede yaptırmak istiyorum. bu dr. a sordum pgt hakkında hiç bir sey bilmiyor ilk defa duyuyorum diyor..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
çocuğunuzun tablosunu anladım ... pgt malesef her dr bilmiyor ... kısaca anlatayım anneden toplanan yumurtalar ile babanın verdiği sprerm labaratuvar ortamında dölleniyor embriyo oluşuyor ... embriyo 3 veya 5 günlük iken bir hücre alınyor o hücreye test uygulanıyor kromozom bozukluğu varsa kromozomlara genetikte bir durum söz konusu ise genetiğe bakılyor her ikiside aynı şeydir test sonucunuz nasıl .... tr de genetikçiye kan gönderirseniz sizin kromozomlarınızda sorun varsa yada aileden gelen bir genden dolayı ise bunu bulup ona göre pgt ye başlanıyor ..
kızlarrrr nerdesiniz ses çıkmıyor glsn toplandı mı yumurtalar rosemoon test yaptın mı ? bende dr seçemiyorum bülent haydardedeoğlu mu yoksa esra hanım mı ?
kizlar iyi aksamlar yarin yumurtalarim toplaniyo bakalim kac tane cikicak rooseemoon sen yumurta toplama sonrasi verilen ilaclari hala kullaniyomusun progestron igne beni cok korkutuyo transfer sonrasida devam ediyomusun merak ettim bu arada sanada cok az bi zaman kaldi nasilsin hersey yolundami
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarrrr nerdesiniz ses çıkmıyor glsn toplandı mı yumurtalar rosemoon test yaptın mı ? bende dr seçemiyorum bülent haydardedeoğlu mu yoksa esra hanım mı ?
canım naptın toplandı mı inş herşey yolundadır evet maalesef iğneye devam çarşamba günü test
buralardayım canım zaman geçirmeye çalışıyorum çarşamba günü test yaptıracağım esra hanım iyi bülent beyi bilmiyorum
gunaydin dun toplandi 12 adet biraz agrim var di ama cok iyi gecti sukur bakalim bugun hersey belli olacak dua edin bana ici dolu olsun dollensin evdeyim yatiyorum kendi kendime izin verdim hangidi o birimin en ust yetkikisiyse ona git derim ben :))
dualarım seninle canım maşallah sayıda çok iyi umarım hepsi döllenir
isallah hala haber bekliyorum aramaya cesaretim yok
aradılar mı canım ?
yok aramadilar :)) bekliyorum acelem yok stres olmuyacam
sen arasaydın canım :)
cesaretim yok :) sabrederim
kizlar simdi konustum 12 yumurtada 7 si dollenmis ucu de hala takipteymis isaalah hepsi saglikla devam eder
kizlar simdi konustum 12 yumurtada 7 si dollenmis ucu de hala takipteymis isaalah hepsi saglikla devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?