Pgt yöntemi ile sağlıklı bebek sahibi olanlar

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız bugün 7. gün çok sabırsızım hiç yatmadım normal hayatıma devam ettim ara bir uzanıyorum o kadar test 6 sında inşaallah güzel bir sonuç alırım

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız bugün 7. Gün çok sabırsızım hiç yatmadım normal hayatıma devam ettim ara bir uzanıyorum o kadar test 6 sında inşaallah güzel bir sonuç alırım

günaydınnn az kalmış öncesinde yaptırmayı düşünyormusun peki :)

o konuda kararsızım işte yani sonuç iyiyse güzel olur ama kötüyse daha erken üzülmüş olurum ne bilim yaaaa acayip stres yapıyorum bazen

şimdi benden pazartesı yumurta toplarlarsa kac gun içinde transfer yaparlar sence senın ıkıncı toplamndan sonra kaç gun içinde transfer oldu bıde sendekı genetık problem ne senı uzmeyecekse acıklayabılırmısın

benimde pazartesi toplandı perşembe pgt başlandı cumartesi transfer yapıldı senin de öyle olur herhalde genetik probleme gelince kromozom sıralaması normal değil herhalde cidden bilmiyorum sadece çok önemli olmadığını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…