Pgt yöntemi ile sağlıklı bebek sahibi olanlar

Son düzenleme:

kizlar iyi aksamlar yarin yumurtalarim toplaniyo bakalim kac tane cikicak rooseemoon sen yumurta toplama sonrasi verilen ilaclari hala kullaniyomusun progestron igne beni cok korkutuyo transfer sonrasida devam ediyomusun merak ettim bu arada sanada cok az bi zaman kaldi nasilsin hersey yolundami

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam bayanlar, beni bu pgt hakkinda bilgilendirirmisiniz lutfen, ilk cocugum saglikli ikincisinde konusma problemi ve gelisim geriligi var. yurtdisindaki dr. genetik problemlerden kaynaklanabilecegini söylemisti ( hicbir yolunun olmadigini savunuyor, %25 risk var diyor. aydinlatirsaniz sevinirim, simdiden tesekkuler.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

peki genetik test yapıldı mı size ve eşinize ? pgt birçok genetik ve kromozom bozuklu olan insana umut ... embiryodan bir hücre alınyor test uygulanyor soruna göre hiçbir yolun olmadığı savunurken neyi savunuyor onu anlayamadım .. 3. çocuk mu düşünyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…