Net kararı mahkeme vericek o zaman yaşayıp göreceğiz laboratuarları sistemleri yöntemleri nasılmış şimdi çok bişey söylemek istemiyorum hersey açık ama beklemek ve görmek istiyorum
Allah sabır versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net kararı mahkeme vericek o zaman yaşayıp göreceğiz laboratuarları sistemleri yöntemleri nasılmış şimdi çok bişey söylemek istemiyorum hersey açık ama beklemek ve görmek istiyorum
Allah sabır versinNe ile ilgili dava açtınız? PGT'yi mi yanlış yapmışlar yoksa size koydukları translokasyon tanısımı yanlıştı? Bu konuları ve merkezleri ben de araştırıyorum da.
umarım Bi sonuç alırsın ama olan oldu giden gitti napabilirlerki.
Benden giden gitti 3 yılım ve umutlarım... Bizim tek derdimiz başkalarından gitmesin benden giden gitti deyip oturursak insanlara zarar veren şeyler varlığını sürdürmeye devam eder .. Hiçbir açıklama yapma zorunluluğu bile hissetmeden daha birçok benim gibi insanı mağdur etmelerine izin veremeyiz herkes böyle olmalı keşke bizden önce bu haksızlığa uğrayanlar (bu insanlarla da bire bir tanıştık belgeleriyle sabit hersey ) sesini çıkarsalardı da ben de mağdur olmasaydım ayrıca ben gidiyorum diye bir arkadasım daha gitti o da negatif sonuç aldı zaten. Olan oldu mantığıyla gidersek bize olan başkalarına da olur
Peki cnm tabi daha doğru olur öylesi haklısın. Umarım Yargıtay aşaması da dahil en kısa sürede sonuçlanır açtığın dava.Arkadasım mahkeme sürecindeyiz 3 tane başarılı avukatımız ilgileniyor . Allah'ın izniyle sonuçlansın burdan ben özel olarak konu açacağım ve ayrıntılı olarak herseyi yazacağım . Ak - kara belli olsun hersey netleşsin o zaman konuşmak daha uygun olur
Bende genart maduruyum nolur bana ulaşSen bilirsin ama Volkan baltacıya gitme derim hatta o kromozom analizini sadece onlar yani genart mikrogen yaptıysa onu bile tekrar yaptır başka bi yerde
Zeynep_uygur27@htmail.com
Bende genart maduruyum nolur bana ulaş
Cnm msn yok benim
Cnm
Kızlar yazdıklarınızı okudum şok oldum benim emriyolarım çok iyi durumdaydı ama dondurmak için bir hafta beklediler ve ben spontan hamile kalan bi insanım nasıl iki tane kenlerin deyimiyle çok sağlıklı embriyo tutunamadıki. Bende kromozom analizimi mikrogende yaptırdım translokayson çıktı. Ama oraya güvenim sıfır. Mahkeme falan demişsiniz eğer benim de yapacağım bişey warsa bilgilendirin beni. Bende bırakmam bu işin peşini 10 000 tl param gitti bi ihmal warsa haram zıkkım olsun.
B
Zeynep hanım benim msn yok maalelsef
Zeynep hanım aradım açmadınız