Pgt'li Embriyo

nexusmagna

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
35
39
8
33
Merhaba,

Pgt'li embriyolarında tutunmama durumu olabiliyor diye biliyorum. Bu sonuçta sadece embriyo ile alakalı değil. Fakat embriyo tutunduktan sonra kabinin durması, düşük olması gibi durumlar olabiliyor mu? Bu durumları yaşayanlar var mı?

Merhaba, elbette olabiliyor. Pgt yapılmayan embriyoya göre %10-15 oranında daha sağlıklı oluyor demişti benim doktorum. Ben pgt yaptırmadım, doktorum gerek görmemişti, tekrarlayan başarısızlık olursa yaparız demişti.

Merhaba,

Pgt'li embriyolarında tutunmama durumu olabiliyor diye biliyorum. Bu sonuçta sadece embriyo ile alakalı değil. Fakat embriyo tutunduktan sonra kabinin durması, düşük olması gibi durumlar olabiliyor mu? Bu durumları yaşayanlar var mı?
Malesef oluyor cnm benim başıma geldi 12. Haftada kalbi durdu hiçbir problem yokken ama bence düşünme bunları olan oluyor zaten önüne geçilmiyor

Benim ilk tedavimde pgt yapılmadı. 9. haftada kalbi durdu. Şimdi pgt'li transfer yapılacak. Kısmet demek ki pgtnin de bir garantisi yok. Galiba sağlıklı ilerleme ihtimalini artırıyor sadece.

Merhaba,

bende 2 başarsız deneme oldu sıfırsa başlayıb pgt yapdırdım , ocakda pgt transfer olcam , bence pgt sağlıklı olanla transferde bir az şansı artır , mısal bende 3 embryon trasfere uygun gelmedı oları koysa ıdım başarsız olcakdı sadece yüzde 50 gartanatı pgt

bende 2 başarsız deneme oldu sıfırsa başlayıb pgt yapdırdım , ocakda pgt transfer olcam , bence pgt sağlıklı olanla transferde bir az şansı artır , mısal bende 3 embryon trasfere uygun gelmedı oları koysa ıdım başarsız olcakdı sadece yüzde 50 gartanatı pgt
Benim de 3 embriyodan 1 tanesi sağlıklı geldi. Tabi ki diğerine göre şansımız arttı. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız 🤲🏻

Back
X