Geçmiş olsun. Karamasar olmayın. Benim 4 pgtli transferimin sadece biri biyokimyasal gebelikle sonuçlandı. 3 tanesi tamamen negatif sonuçlandı. Bazen daha düşük kaliteli embriyolarla gebelik elde edilirken kalitelilerle elde edilmiyebiliyor. Bu arada pgtli embriyoları çift transfer etmezler.Memorial'ın hemşire hattına iki kere yazmama rağmen kimse aramadı. Gerçi artık yapabileceklerini pek birşey yok benim için...
Sadece karnımdaki boş keseden kurtulup, hızlıca iyileşmek istiyorum. Içinde fetüs oluşup, düşükle sonuçlansaydı daha farklı düşünebilirdim. Belki PGT'de elenemeyen bir hastalık vardı derdim ama kese bomboş. Neredeyse tüm kaynaklarda kesenin boş olmasının başlıca nedeninin embriyodaki genetik bozukluk olduğu yazılı. %0.7 ihtimal vardı, o da her zamanki gibi beni buldu kesin...
Geriye kalan 4AA ve 4BB. Bu bile tutmadıysa, onların tutacağını sanmıyorum. Ikisini tek seferde transfer etmelerini isteyeceğim ve olmazsa zaten bu sayfayı kapatacağım. Gerçekten manevi ve fiziksel olarak çok yıprandım. Belki de artık kabullenmem lazım olmayacağını.