PGT'ye rağmen boş kese

Merhaba,
Bugün kürtaj yapıldı. Iyi geçmiş ancak beta seviyesi 7 hafta 2 günlük gebeliğe göre çok yüksek. 73000 civarı...
Haliyle mol gebelikten şüphelendi doktorlar. Çarşamba tekrar gelip kan vereceğim. Alınan materyal patolojiye gönderildi. Inşallah mol gebelik değildir çünkü mol gebelik demek tümör oluşmuş demek. Eğer ilerlediyse kemoterapi gerekiyormuş. Gerçekten delirecek gibi hissediyorum kendimi. Yıllardır çektiklerim yetmemiş gibi bir de başıma böyle birşey gelirse ne yaparım bilmiyorum. Yemek, içmek, nefes almak gibi normal bir fonksiyon olan üremeyi istediğim başıma bunlar geldi. Gerçekten şaka gibi!
Merhaba kemoterapi aldinizmi

Benim ilk transferim 5bc tek embriyo olmuştu. 8. Günden 12. Güne itibaren 2 günde bir 2 kat düzenli beta hcg artışı da oldu. 5. Hafta da kese göründü yolk kesesi yoktu erken dedi doktor 6+3 de yine gittim kese büyümüş ama bebek ya da yolk kesesi oluşmamıştı. Embriyo kalitesizdir ya da beslenmemiştir gibi bir şey dediler o anki şokla hatırlamıyorum. İlaçları kestiler 10 güne düşük yapmıştım. Zaten 5. Hafta da ilk keseyi gördükten sonra belirtilerim azalmaya başlamıştı bir terslik olduğunu anlamıştım doktora demiştim ama yine de 6+3 e kadar beklemişlerdi nasip değilmiş. Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Back
X