pharmaton kullananlar???

canım dikkat et bazı drlar ticari kazanç için belirli firmaları övüp bazılarını karalıyorlar

Araştırırım canım haklısın olmadı yine buraya konu açarım . çok teşekkür ederim çokk tatlı iyisiniz hepiniz

Bu pharmatonu babama üroloji dr u vermiş bilemiyrum yaaa pazartesi belli olacak :)
muhtemelen anlaşmaları var canım
benim oğluma doktor o kadar çok ilaç yazdıkı eczacı dediki
bazı doktorlar ilaç şirketleri ile anlaşma yapıyor gereksiz bile olsa yazıyor demişti

bende kan tahlili yaptır diyecektim ki yaptıracak mışsin.

bende kan tahlili yaptır diyecektim ki yaptıracak mışsin.

Anlattım butun şikayetlerimi fakülte hastanesine gidip dr bayagı bi kan istemi yaptı sağolsun :) teşekkür ederim yorum için :)

o senın iyiniyetın canım

muhtemelen anlaşmaları var canım
benim oğluma doktor o kadar çok ilaç yazdıkı eczacı dediki
bazı doktorlar ilaç şirketleri ile anlaşma yapıyor gereksiz bile olsa yazıyor demişti
Demi bir de demiş ki sana çok iyi bir ilaç vereyim mi demiş onu yazmış bende düşündüm üroloji ve ne alaka multivitamin haklısın hatta babama da engel oluyum kullanmasın zaten şeker hastası tesekkur ederim canımmm :)

Ben çok yorgun olduğum Zaman'lar bir adet içiyordum çok iyi geliyordu yorgunluğum geçiyordu enerji verdiği kesin

Bu arada bende hiç kilo yapmadı istememe rağmen istemeyince oluyor heralde

Ben aldim ise yaradigini dusunmedim, en azindan hissedilir boyutta ise yaramiyo dikkat eksikligi odaklanma vs icin

Kullan zararını girmezsiniz ben kullandım en iyi vitaminlerin biridir

Kullan zararını girmezsiniz ben kullandım en iyi vitaminlerin biridir

Ben aldim ise yaradigini dusunmedim, en azindan hissedilir boyutta ise yaramiyo dikkat eksikligi odaklanma vs icin

Kendimden çok babam için açtım konuyu aslında gidip kutu üzerine baktım tatlndrci var yazıyor. Gittim ceviz badem vs aldım öyle kontrollü veriyrum babama kendimde aynı şekilde tesekkur ederim herkese parmaklarniza sağlık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…