Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Phılıps avent wasabi buharlı pişirici

dilektekniker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
139
28
98
İzmir
Arkadaşlar merhaba.phılıps avent buharlı pişiricimi satıyorum 200 tl ye.pazarlık yok zaten normal fiyatı 300tl civarı.Açıkçası ben kullanamadım zaten çalıştığım için evde değildim ya 5 kez kullanıldı ya 6.daha fazla değil.tertemiz aldığım gibi duruyor.faturası dahil kullanım kılavuzu kutusu hepsi duruyor.kargo alıcıya ait isteyen iletişime geçebilir.isteyen olursa resim de atarım

Canım e bebeknindiriminde falan 250 Tl ye duşmuştubbirnka sitede,de 240 falan. İkinci el kullanmamış,olsa da. Bende fiyatı biraz daha duşurmelisin.
Arkadaşlar merhaba.phılıps avent buharlı pişiricimi satıyorum 200 tl ye.pazarlık yok zaten normal fiyatı 300tl civarı.Açıkçası ben kullanamadım zaten çalıştığım için evde değildim ya 5 kez kullanıldı ya 6.daha fazla değil.tertemiz aldığım gibi duruyor.faturası dahil kullanım kılavuzu kutusu hepsi duruyor.kargo alıcıya ait isteyen iletişime geçebilir.isteyen olursa resim de atarım

Canım e bebeknindiriminde falan 250 Tl ye duşmuştubbirnka sitede,de 240 falan. İkinci el kullanmamış,olsa da. Bende fiyatı biraz daha duşurmelisin.
Sağol canım zaten benim illa satılsın diye bir derdim yok ben 320 ye almıştım çok az kullandım dediğim gibi almak isteyen olursa alır olmazsa satmam zaten sıkıntı yok sağol canım yinede

Merhabaaa sizdeki wasabi degil mi? Hala satilik mi?

Basınçlı Multicooker REDMOND RMC-M110E diye bir ürün aldım geçenlerde. hem buharda pişiriyor (8dk da), hem yoğurt yapıyor. hem yemek yapıyorum hem de mısır patlatıyor.
Çok memnunum. soracaklarınız varsa yardımcı olabilirim. İndirim çekim var paylaşabilirim de. Ben alacağımı aldım. Şimdilik başka bi ihtiyacım da yok nasılsa.

avent de wevell de 390 olmuş. daha fonsiyonel bi ürün. bi sürü de çeşidi var. yurt dışında çok gördüm ama burda da bulabileceğimi bilmiyordum. şansa buldum tavsiye ederim

Back
X