Buharlı Ütüler Philips GC-7430/02 Buhar Kazanlı Ütü FİKİRLERİNİZ LÜTFEN

asskkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
56
0
36
İstanbul
MERHABA

Buhar kazanlı bir ütü almak istiyorum ama çokda para vermek istemiyorum bozulma ve tamirat durumlarında parçalarda o oranda pahalı oluyor .. çok para vermezsem içim acımaz gerekirse değiştiririm düşüncesi içerisindeyim bilmiyoruöm yanlışmı düşünüyorum
philipsin kalitesinin diğerlerinden daha ii olduğunu araştırmalarım sonunda netleştirdim..

bu ütü hakkındaki bilgi ve fikirlerinizi almak istiyorum eğer mümkünse ..?

Eklentiler

• $gc7430.webp
    $gc7430.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 183
canım bana ev hediyesi olarak geldi buhar kazanlı ütü...abimden;)

philips değil tefal...harika bişey..şimdiye kadar yaptığım ütü ütü değilmiş..ayrıca kireç filtresi var direk musluktan so koybiliyorsun...

tefal çok güzel beğendim eminim philipste öyledir:34:

şimdiden hayırlı olsun

teşekkür ederim yazdığın için :) aslında benimde ilk tercihim tefaldi sonradan fikir değiştirdim
bende buhaR kazaNlı ütülerin çok ii olduğunu bizzat yakınlarımdan biliyorum diğer ütü bana şimdi işkence gibi geldiğnden buhar kazanlıyla bu işi eğlenceli hale getireyim diyorum

MERHABA

Buhar kazanlı bir ütü almak istiyorum ama çokda para vermek istemiyorum bozulma ve tamirat durumlarında parçalarda o oranda pahalı oluyor .. çok para vermezsem içim acımaz gerekirse değiştiririm düşüncesi içerisindeyim bilmiyoruöm yanlışmı düşünüyorum
philipsin kalitesinin diğerlerinden daha ii olduğunu araştırmalarım sonunda netleştirdim..

bu ütü hakkındaki bilgi ve fikirlerinizi almak istiyorum eğer mümkünse ..?

bu resmini koyduğun ürünü 6 aydır kullanıyorum çok de memnunum.

Back
X