Sagol cnm memnun musun lumeadan mesela bi agda yapinca bi kac hafta rahat ediyoruz ya lumeada en azindan o rahatligi bulabilirmiyim insan kendini tertemi puruzsuz istiyor
Selam, tüm topiği okudun mu? Lumeada dört beş seans sonra hiç kıl tüy görmeyeceksin ya da çok seyrelmiş ve incelmiş olacak, seanslara devam etmen gerekecek ancak ağdada olduğu gibi tüylerin çıkmasını beklemek zorunda olmayacaksın, zamanla da hiç kıl tüy görmemek ya da çok seyrelmiş olması ve batık oluşmaması bence en büyük avantaj. Ancak dediğim gibi ilk birkaç ay tüylerle uğraşıyor insan, bu yüzden ben yaza kalmadan aldım
Seanslar arası süre zamanla açılacak olsa da uygulama yapmaya devam etmen gerek, ama tamamen kurtulma söz konusu değil, lazerde de ara verince çoğunlukla dönüyor tüyler zaten. Bunlar benim yorumlardan edindiğim bilgiler, henüz bugün ilk seansımı yaptım. Kendi yorumlarımı zaman içinde yazarım.
Bir de bu aleti kullanırken sadece jilet yapman lazım. Ağda ve tüyleri kökünden alan diğer yöntemler uyuyan kıl köklerini uyandırıyor, bu yüzden jilet dışındaki tüm yöntemler yasak.
Bir de ağdanı kendin yapamıyorsan hep dışarıda yaptırıyorsan evde bunlarla uğraşırken zorlanabilirsin. Ama yok ben kendi işimi kendim halledebiliyorum diyorsan cihazı tavsiye ederim. Mesela ben dışarıya ağdaya gitmem. Lazere de gitmek zor gelecekti. Bu konularda kendi işimi kendim halletmeyi severim, sen de benim gibiysen tavsiye ederim.
Dediğim gibi bence okumadıysan tüm topiği oku, kafanda daha iyi şekillenir ve kolay karar verirsin. Ben öyle yapmıştım