Kızlar bu arada bu ürünün erkekler için olan bir modeli daha var, siyah renkli, TT3003/11 kodlu. Ancak 2007/00'ın en az 250 bin atımı varken TT3003/11'ün en az 100bin atımı var. İnternette bir kaç yerde bu siyah modeli 700 -800 liraya görünce Philips'e maille sordum farkları neler kadınlar kullanabilir mi, diye. Çünkü diğer aletleri erkekler de kullanıyor ve Philips aynı özellikli ürünleri görsel farklılıklarla ve atım sayıları farklılıklarıyla tekrar sunuyor genelde. Doğru düşünmüşüm, gelen yanıtta ürünün atım sayısı dışında diğerlerinden bir farkı olmadığını yazmışlar. Maili aynen ekliyorum:
"Tüketici Danışma Merkezimize göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak, TT3003/11 kodlu ürünümüzün tasarımı erkek tüketicilerimize yönelik olarak üretilmiştir. Bayan tüketicilerimizin kullanmasında bir sakınca bulunmamaktadır. Ürün kalite, teknik özellik, kullanım ve etki bakımdan aynı özelliklere sahiptir. Diğer ürünler arasında yer alan tek fark atış sayıları ve rengidir.
Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,
Türk Philips Ticaret A.Ş.
Tüketici Danışma Merkezi"
Bunun üzerine ben de İngilizce sitesinde boynun üstünde kullanım için uygun olmadığını yazdığını, kadınlarda yüzde kullanımında sakınca olup olmadığını yazdım. Onlar da erkeklerde uygun olmadığını ancak kadınlar için uygun olduğunu yazmış. O maili de ekliyorum:
"Tüketici Danışma Merkezimize göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak, Lumea epilasyon ürünümüz bayan tüketicilerimizde bıyık bölgesinde etkisini göstermektedir. Ancak erkek tüketicilerimizde tüyler daha sert olduğundan dolayı etkisini göstermemektedir.
Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,
Türk Philips Ticaret A.Ş.
Tüketici Danışma Merkezi"
Ancak unutmayın kızlar, diğer özellikler aynı olsa da atım sayıları farklı.
SC2003 ürünü 100.000 atışlı,
SC2006 ürünü 140.000 atışlı
SC2007 ürünü 250.000 atışlı
TT3003/11 ürünü ise 100.000 atışlı.
Ancak bu 100bin atım için de minimum 370 seans demişler. Seans dedikleri sanırım iki şarj arasındaki atımlar.
Ben sabırsızlık yapıp cevabı beklemeden 2007/00'ı aldım ancak bazı yerlerde bu ürün için gerçekten neredeyse yarı fiyatına çok güzel indirimler gördüğümden ilgilenenler olur diye buraya da yazmak istedim