selam arkadaşlar,
phılıps maratonun son çıkan modelını kullanan varmı?
Canım bend philips'in süpürgesini kullanıyorum, farklı bir modeli.
Gayet memnunum, eğer almayı düşünüyorsan ve bütçen yetiyorsa (benim yetmemişti) bunu almanı tavsiye ederim.
Harika bir süpürge bence
bende baktım bugun süpürgelere. arnica bora yı çok tavsiye etmişlerdi gittiğim yerde fakirin yeni bi ürünü çıkmış garanada die. oda çok ii dedi satıcı. ben asıl bu marathonlara bakayım dedim ama, parası ne kadar acaba?
Bende bugün baktım elektrik süprgesi.Philips maraton alıcam ama 2 çeşit biri filtresini kendi temizlyomuş diğerini biz temizliyomuşuz ve okuduğum kadarıyla da zahmetli oluyomuş.Teknosada filtresini kendi temizlemeyen 529 tl idi.
kararsız kaldım ikisi arasında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
arkadasım 2bucuk yıldır phılıps maraton kullanıorum ve cok memnunum aayda bir toz haznesını boşaltmak yeterli olur parkelerıni başlıgın fırcasını acmadan supuremezsın yapısıp kalıyo halılarımı dahi süpürürken güç sarfetmek gerekiyor o kadar güzel çekiyorki ben şşahsen çok memnunum arkadan toz verme olayı kesınlıkle yok ve bir çok süpürgeye göre çok sessiz motor değilde çekim gücünün sesini duyuyorsun daha çok kablo boyu ve devrilmemeside cabası yenı cıkan modeli daha sessız ve daha guclu dıe bılıyorum ben tavsıye ederim
canım DYSONLA PHILIPS arasında kaldım açıkcası:)
canım eğer phılıps alacaksan son çıkan modelını al derım.Fıltresını kendı temızlesın.Eğer maddı durumun yeterse gözünü kapa dyson al bence.Bende dyson alacağım.
Ben de maratonla dyson arasında kaldım. Süpürgemi değiştireceğim 2 aydır düşünüyorum. Sanırım dyson alacağım da kampanya bekliyorum. Forumda araştırırken fark ettim sen de bayadır araştırıyorsun. dc 37 animal için bulduğun en uygun fiyat nedir
canım evet bende DYSON alerjı almak istıyorum çeyız için.anımalın fıyatıysa medıamarkette 1.600 gibi bır rakamdı yanlış hatırlamıyorsam
dyson çok güzelde para bırıktırmek lazım:) ben kart kullanmıyorum peşin alacağım yazın kısmet bakalım:26:
Geçen bir sitede 1500 dü kliksa da gg da eklemiş ama biz kartla alacağız.
Sence değer mi parasına bir de neden allergy çok farkları yok ben başlığını istiyorum açıkçası
canım ben netten alışverışı açıkcası sevmıyorum hele bu tür ürünler alacaksam.Çünkü garantı vermıyorlar.şöyle canım başlıkları arttıkça fıyatta artıyor.Ben hayvan beslemıyorum . alerjı modelınıde toza karşı ne bıleyım huyluyum.Alerjım yok ama o modelı istıyorum:)anımal ile alerjı arasında fark sadce başlık kısmında .
canım maratonu denedim ben ama yere yapıştı kaldı o benı süpürüyordu az kalsın
insanın belını ıncitmezmı o yahuzor zapteddım makıneyı benı yutucak nerdeyse:))
dysonı denediğimde çok kolay süpürdüm mağazada o daha güzel bence.
:) demiştim parkelerı kalebodurları fırcasını acmadan supurmek ımkansız süpürge gerçekten çok önemli temizlk için umarım enn iyisi senin olur
canım maratonu denedim ben ama yere yapıştı kaldı o benı süpürüyordu az kalsın
insanın belını ıncitmezmı o yahuzor zapteddım makıneyı benı yutucak nerdeyse:))
dysonı denediğimde çok kolay süpürdüm mağazada o daha güzel bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?