Bende burdaki yerimi alayım, benim de kafam ikisi arasında karıştıMerhaba ev de ipl cihazı alacağım. Braunun otomatik ayarlaması cok cezbediyor fakat philips 4500 atımlık da asiri ilgimi cekti lumea 9900 /BRI951/03 de karar kıldım ama yinede size sorayım dedim aklım cok karışık. Forumlarda da tam net bilgi edinemedim.
Daha önceden alzer merkezlerine gittim. Az kil tuyum var . Ama kizim 14 yasinda ve o da kullansın istiyorum. Önerileriniz icin şimdiden teşekkür ederim
Aksam sipariş verdim konu açınca iptal ettim o dereceBende burdaki yerimi alayım, benim de kafam ikisi arasında karıştı
Kadın arkadaşların bilgi ve tecrübelerine güvenimiz ektedirAksam sipariş verdim konu açınca iptal ettim o derece
Ben bundan iki üç yıl önce sizin gibi kararsız kaldım ve Philips 8000 prestige bri 950aldım onun adına konuşayım. Daha önce hiç lazere gitmedim. Vucutta ki kil yoğunluğum baya değişkenlik gosteriyorMerhaba ev de ipl cihazı alacağım. Braunun otomatik ayarlaması cok cezbediyor fakat philips 4500 atımlık da asiri ilgimi cekti lumea 9900 /BRI951/03 de karar kıldım ama yinede size sorayım dedim aklım cok karışık. Forumlarda da tam net bilgi edinemedim.
Daha önceden alzer merkezlerine gittim. Az kil tuyum var . Ama kizim 14 yasinda ve o da kullansın istiyorum. Önerileriniz icin şimdiden teşekkür ederim
Ben birkaç yıl önce philips almıştım. Heryerimde alerji yaptı kızarıklık falan daha önce başıma gelmemiş bişey. 2 ay denedim iade ettim kabul ettiler. Şimdi Braun IPL 5 aldım inşallah bu sefer memnun kalırım.Merhaba ev de ipl cihazı alacağım. Braunun otomatik ayarlaması cok cezbediyor fakat philips 4500 atımlık da asiri ilgimi cekti lumea 9900 /BRI951/03 de karar kıldım ama yinede size sorayım dedim aklım cok karışık. Forumlarda da tam net bilgi edinemedim.
Merhaba. Ben daha önce bir merkezde lazere de gittim. Sadece alt bacağımdaki yoğunluğu azalttı, bikini bölgesi ve koltuk altı için pek bir fayda göremedim. Asla tamamen bitmemişti. 3 aydır braun ipl cihazı kullanıyorum çok memnunum. Kullanma kılavuzunda anlatıldığı gibi ilk 8 hafta boyunca haftada bir uygulayıp daha sonra sıklığı azalttım. Şu an neredeyse hiç çıkmıyor. Koltuk altı ve bikini bölgesinde diğer bölgelere göre daha geç sonuç aldım ama onlarda da %80 oranında bitti diyebilirim. Çıkanlar da çok geç ve ince çıkıyor.Merhaba ev de ipl cihazı alacağım. Braunun otomatik ayarlaması cok cezbediyor fakat philips 4500 atımlık da asiri ilgimi cekti lumea 9900 /BRI951/03 de karar kıldım ama yinede size sorayım dedim aklım cok karışık. Forumlarda da tam net bilgi edinemedim.
Sadece kablosuz olanının daha konforlu olduğu kanaatindeyim. Braun var bende. Memnunum. Bacak kol çıkmıyor artık. Koltuk altı çok azaldı. Ama kablolu olması bana göre çok dezavantajMerhaba ev de ipl cihazı alacağım. Braunun otomatik ayarlaması cok cezbediyor fakat philips 4500 atımlık da asiri ilgimi cekti lumea 9900 /BRI951/03 de karar kıldım ama yinede size sorayım dedim aklım cok karışık. Forumlarda da tam net bilgi edinemedim.
Geçen sene kolumdaki sarı ve ince tüylerime ev tipi lazer denedim azaltmayı geçtim aksine daha da çoğalttı kalın ve siyah tüylerde kesinlikle daha iyi etki ediyorBiri de sarı kılları daha iyi görüyor yazmışsarı kılları gören bir lazer markası varsa ben bu işi bırakırım