PHİLİPS mi Braun mu ?

Philips mi / Braun mu ?

• Ankete Katılan
    56

Hangi tip yaptırdınız peki? Aleksandır mı? Buz mu?

Kaşlı saçlı sert siyah kıllı biri olarak yazayım, herkesin hormonları ve kıl genetiği aynı değil. Benim kıllar kuduruk.
Ben öğrencilik zamanlarımda çok gittim lazer epilasyona, bıraktıktan sonra yıllar içinde hep geri geldi. Bayağı eski haline döndü. Tekrar lazere başlamaktansa hem iş hayatıyla seans ayarlamak çok zor hem de hijyen açısından içim rahat değildi, eve cihaz alayım dedim ve atış hızı artı otomatik ayarlama olduğu için braun’u tercih ettim.
Bacak kol kalmadı, koltuk altı 3-5 çıkıyor gitmeyen inatçı kıllar gitmiyor. Bikini de etraf üst tertemiz oldu sadece o dudak kısmı asla bitmiyor(lazere giderken de bitmedi) ama yumuşadılar yavaş çıkıyorlar bana da zorluk çıkarmıyor arada bir alıp atış yapıyorum. Çenemde çıkanlara veda ettim, yüze bıyığa bir faydası yok.
Memnun muyum? Çok. Tek tüklere iki traş iki atış duş anında çok pratik. Evlilikte ağda vs olmuyor ben yapamıyordum, Atlet etek istediğim gibi giyiyorum. Güzellik merkezlerine gitmek benim için eziyet, her şeyini evde yapan tiplerdenim. Ama çoğu arkadaşım düzenli seans alıp gitmeyi tercih ediyor, cihaz alıp evde yapmayıp randevu alıp merkezlerde devam edenler var, evde kendilerine atış yapma planını sabrını gösteremiyorlar. Seans ayarla, koştur koştur git, bir de orada en az yarım saat bekle, iğrenç sedyelere çıplak uzan. Benlik değil.
Evde duşunu al çık dizini aç 15-20 dk atış yap bitti gitti mis gibi. Tamamen kişisel tercih meselesi. İnatçılar için tek seanslık gidebilirim sadece, o inatçı kıllar da tamamen genetiğimle alakalı diye düşünüyorum.

Merhabalar benim görümcem kullandı hamgi modeli bilmiyorum ama çok iyi zaman ayırman gerekiyor diyor sanırım 5 sene oldu kullanıyor hala aynı çıkıyor tüyleri heleki kızınız 14 yaşında yeni ergenlik çağına girecek hormonların deli gibi çalıştığı bşr dönem.Ayrıca ben kendi kuaförüme de sormuştum 40 yada 50 yaşındaki kadınlar için daha uygun olduğunu söyledi hormonlardan ötürü

Otomatik ayarlama için şunu söyleyeyim, tene göre atış ışığını ayarlamak ciddi zahmet isteyebilir. Çünkü braunla görüyorum ki alan değiştikçe sürekli atış ışığı değişiyor bunu kendim ayarlayamazdım. Ya çok acırdı belki yakardım böyle olduğu için kullanamayabilirdim. Alana göre ışığı ayarlaması ciddi bir konfor. Atış hızı da ısındıkça düşüyor 10 dakika mola veriyorum tekrar tıktıktık

Kuaförlerin de yalan ağızlarına yuva yapmış her konuyla ilgili akla hayale gelmeyecek iddiaları var

Bende çok araştırdım Braun aldım memnunum. ilk kullanımdan 2 gün sonra tekrar yaptım bir arkadaşımın tavsiyesi inanılmaz döküldü ve haftalarca çıkmadı memnunum

Hangi tip yaptırdınız peki? Aleksandır mı? Buz mu?
satarken buz dediler ama alexti makina
şu sitede paylasilan yerler disinda kimsede orijinal buz lazer makinasi yok diye biliyorum
ben zaten tamamen bir anlik gaza gelisle yazildim. asiri uygun fiyatli ve sacma bir yerdi. ama bitti gitti neredeyse tum killarim. simdi hamileyim, hormonlarim yeniden ergenlikteki gibi costu, bazi killarim cikti. ona ragmen kolum bacagim koltukaltim yine yok, rahat rahat etek elbise giyiniyorum.
bebekten sonra 5 ayda bir hatirlatma atisi alacagim yine

Ben ergenlik döneminde kızıma aldım şu an 17 yaşında gayet memnun tamamen yok etmesede uzun süre kıl tüy derdi olmuyor hatırlatma atışlarını bile Unuttuğunu söyledi

Bende dün araştırdım, sadece uyutuyor, lazer merkezlerine gitmek daha mantıklı diye söylediler. Daha önce gittim lazere eskisi kadar olmasa da yine de çıktı tüylerim. Bazı yerlere tövbe işe yaramadı desem yeridir. Sizce lazer merkezi mi yoksa lazer makinesi mi mantıklı

Ben yıllar önce lazere gittiğim için vücudumda kıl tüy derdi yok. Ama yine de evde bulunsun ilerde çocuklar kullanmak ister diye philips lumea almıştım. Bir kaç kez yüzümde kullandım sonra uzun zaman kullanmadım (bir yıla yakın) ve şimdi hiç çalışmıyor, hiç kullanmadan da atış süresi doluyor mu niye çalışmıyor anlamadım servisine de götürmedim. Götürsem yapılır mı kaça malolur bir fikrim yok.
Ben olsam o kadar parayı makineye vermem yani şimdi ki aklımla
Gidip iyi bir yerde lazer yaptırsanız daha iyi bence.

Vay canına ne güzel site

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Allah sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu arada bebeğinizi çok merak ediyorum şimdiden , Melez olacak ya, aşırı güzel olur inşallah

Bende yaklaşık 13-14 sene önce 6 seans lazer epilasyon, üstüne kalan ince kıllar için iğneli yaptırdım. Kurtuldum. Ev tipi nasıl bilmiyorum sağlık açısından,
Bende kızım için sorsam 11 yaşında. Ev tipi ipl önermiyor doktor. Peki bu yaştaki çocuklara ağda mı yoksa epilatör mi iyi olur? Epilatör sanki kıl dönmesi yapıyor. Ama emin de değilim.
Bana yapmıştı. Lazere başlama sebebim zaten batıklardı.

Özel bölgene kullanabiliyor musun ben 2 sene lazere gittim hala hatırlatma atışına gidiyordum bacaklarımda hiç yok ama çenemde özel bölge ve koltuk altımda ince olarak az olarak yine de çıkıyor çenem artmış hatta bu makineyi alsam özel bölgeme kullanabilir miyim

Ben hiç lazer merkezine gitmedim, rahatiniza duskunseniz lazer makinesi alabilirsiniz. Evet uyutuyor ve gerçekten hatırlatma dozlarini yaptiginiz sürece çıkmıyor. Çiksa bile o kadaaaar ince ki gozukmuyor. Zaten sizin dediğiniz gibi de lazer merkkezine gidince de tüyler az da olsa yıllar sonra çıkıyor. Ben bugün olsa yine makineyi tercih ederdim oh evde otur efil efil yap lazerini o güzellik merkezlerinde ki kadinlarin muhabbetleri beni sarmıyor, yok onu da yapalım yok bunu da yapalım yok lazer yaparken göbek eritme yapalım yahu yap lazerini geç jsjdjshhs

o güzellik merkezlerinde ki kadinlarin muhabbetleri beni sarmıyor, yok onu da yapalım yok bunu da yapalım yok lazer yaparken göbek eritme yapalım yahu yap lazerini geç jsjdjshhs
ay ondan ben de nefret ediyorum. gercekten ak akcadir koltuk altim, bikini bolgem. kara olsa bilmez miyim?
lazerden cikip danismaya gittim gün yazdircagim bir dahaki seans icin, orada baska musteriler de var . lazerci sirf ürün satmak icin "sizin koltukaltiniz ve genitaliniz cok kara oldugu icin makina goremeyebiliyor, bu beyazlatici kremlerden oneriyoruz" dedi. orada baska biri olsa insanlarin yaninda kara seyli olmaya utanip alacak icerigi ne oldugu belli olmayan kremi cok fenalar cok

Merhaba daha önce şöyle bir şey okumuştum, kullanmazsanız bile arada şarja takın bataryası tamamen bosalmasin diye. Öyle olunca sanırım çalışmiyormus. Öyle bir durum olmuş olabilir benim 2yili geçti bence alalı yapmasam bile arada şarja takarım ve çalışıyor hala.

Hahahhahahah ay çok güldüm Allah da sizi güldürsün evet arkadaşlarımla gittiğimde orda beklerken bu tarz şeyleri hep duyuyorum, diyorum bunlara nasıl tahammül ediyorsunuz, tabi işleri o mecbur satmaya calisiyorlar da yani ne bileyim insan kendini bilmese psikolojisi bozulup çıkar oradan hala guluyorum çok Kara olduğu için hahahhahahahha

Genitalin ıslak bölgelerinde çok etkili olmuyormuş diye ben vazgeçtim kullanınca haber eder misn

philips al abla bence.
benim kuzenimde var
8 seansta halletti kollarını ve bacaklarını

Ben de buraya sormak için girdim, konuyu takip edeyim bari. İyice kafam karıştı zaten

`