- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Kızlarr bir yıldırr blendır alıcamm hala alamadımm, önce çok aparatlı olsun dedim sonra dedim kabı büyük olmasın elimin altında küçük bişi olsun dedim. Sonra 3 lü olsun dedim blendır, rondo, mikserr. Biraz araştırdım o 3 lü setlerin mikser aparatlarının telleri ince olduğundan kullanışlı değilşmiş. Hadi dedim ikili set olsun, buraya kadar düştüm ama hala karar veremiyorum. Kime sorsam philips yada braun diyorr, siyah olsun istiyorum onda hem fikirim.
Şuan philips bir sitede indirimlii alıcam ama elim gitmiyoo bana akıl verin lütfenn kullanan arkadaşlarr. Motoru güçlüü biliyorum, blendırına diycek yok amaa rondosuu kullanışsız geliyorr dikinee bir şekli varr azcık bişey alırr ve doğrarken hepp aşttakiler un ufak olur üsttekiler kaba kalır gibime geliyorrrr.
Lütfenn bii el atınn
Eki Görüntüle 314122
Eki Görüntüle 314123
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
CANIM BEN BUNU KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM GERÇİ SEN PHİLİPS YADA BRAUN DEMİŞSİN AMA BENDE MEMNUN OLDUGUM BİŞEYİ YAZAYIM DEDİM
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
CANIM BEN BUNU KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM GERÇİ SEN PHİLİPS YADA BRAUN DEMİŞSİN AMA BENDE MEMNUN OLDUGUM BİŞEYİ YAZAYIM DEDİM
Evde Arçelik kullanıyorum
ama bu ikisinden birisi al desen ikisi de benim içim farketmezdi Phılıps çok duyulmuş olduğu için sadece onu tercih ederdim
aslında philips yada braunu ben demiyorum, sorduklarım diyor. Ben korkmazın var yeni çıktı ondan alıcaktım ama herkes illaki bu markaları al diyor. Seninki ne marka cnm söyle netten bakıym.
arzum canım Eki Görüntüle 314153
şimdi ekledim galiba resmini
aaa evet aslında arzumuda çok düşünmüştümm, memnunmusun cnm, kaç yıldır kullanıyosun, beklentilerini karşılıyormu.
Bende eksik kalmayım fikrimi söyleyim
Bende özellikle siyah aramıştım çeyizim için almaya karar verdiğimde.Birçok ürüne bakmıştım o zamanlar hatırladığım kadarıyla en son philips te karar kıldım...Ben çok memnunum modeli senin ilk eklediğin mi emin olamadım..Herhani bir şikayeim yok şu an ben alırken özellikle watt larını konrol etmiştim ..En yüksek 800 sanırım blender larda philips te 700 dü diye hatırlıyorum..Güç bakımından da iyi yani... Forumda bir arkadaş çalıştırırken dinlendirmek gerekiyor ısınınca çalışmıyor demişti ama ben öyle bir sorunla karşılaşmadım henüz. Çok parçalı olması konusunda ise blender,rondo su ve mikseri haricindekileri gereksiz buluyorum ben o yüzden almamıştım özellikle ben...
Canım paylaşımın için çok tşk, seninki philips memnunsun ve siyah. Ama hangi parçaları gereksiz bulduğunu anlamadım cnm. Blendır rondo ve mikser dışındakilerimi gereksiz buluyosun. Hani rendesi dilimlemesi olursa.
Kızlarr bir yıldırr blendır alıcamm hala alamadımm, önce çok aparatlı olsun dedim sonra dedim kabı büyük olmasın elimin altında küçük bişi olsun dedim. Sonra 3 lü olsun dedim blendır, rondo, mikserr. Biraz araştırdım o 3 lü setlerin mikser aparatlarının telleri ince olduğundan kullanışlı değilşmiş. Hadi dedim ikili set olsun, buraya kadar düştüm ama hala karar veremiyorum. Kime sorsam philips yada braun diyorr, siyah olsun istiyorum onda hem fikirim.
Şuan philips bir sitede indirimlii alıcam ama elim gitmiyoo bana akıl verin lütfenn kullanan arkadaşlarr. Motoru güçlüü biliyorum, blendırına diycek yok amaa rondosuu kullanışsız geliyorr dikinee bir şekli varr azcık bişey alırr ve doğrarken hepp aşttakiler un ufak olur üsttekiler kaba kalır gibime geliyorrrr.
Lütfenn bii el atınn
Eki Görüntüle 314122
Eki Görüntüle 314123
bende braun un beyaz seti var. her gün kullanırım nerdeyse.
şükür bir problemiyle karşılaşmadım. ısınma da yapmıyor.
yaşlanınca yapar mı bilemem :)
ikiside iyidir bu konuda. ama braunu tercih et yalnız şarjlı olmasın kablolu olsun. çelik olsun alt kısmı. braunun blender başlığı patentlidir sıçratma yapmaz.4 yıl çalıştım bu sektörde ne iyi ne kötü bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?