Philips mi Braun mu ?

bal_bocegi

♥♥Evlilik Hazırlığında ♥♥
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.089
1
66
Yalova
Kızlarr bir yıldırr blendır alıcamm hala alamadımm, önce çok aparatlı olsun dedim sonra dedim kabı büyük olmasın elimin altında küçük bişi olsun dedim. Sonra 3 lü olsun dedim blendır, rondo, mikserr. Biraz araştırdım o 3 lü setlerin mikser aparatlarının telleri ince olduğundan kullanışlı değilşmiş. Hadi dedim ikili set olsun, buraya kadar düştüm ama hala karar veremiyorum. Kime sorsam philips yada braun diyorr, siyah olsun istiyorum onda hem fikirim.

Şuan philips bir sitede indirimlii alıcam ama elim gitmiyoo bana akıl verin lütfenn kullanan arkadaşlarr. Motoru güçlüü biliyorum, blendırına diycek yok amaa rondosuu kullanışsız geliyorr dikinee bir şekli varr azcık bişey alırr ve doğrarken hepp aşttakiler un ufak olur üsttekiler kaba kalır gibime geliyorrrr.
Lütfenn bii el atınn

Eki Görüntüle 314122

bende de braunun buna benzer bi modeli var belkide aynısıdır rengi farklıdir şimdi bilemiyorum..
motoru filan çok güzel
ama ben şöle bi sorun yaşıyorum..
örneğin kek yaparken 2-3 dakika bazen daha fazla çırpıcıyı çalıştırman gerekiyo ve bu makinedede çalıştırma tuşuna sürekli basman gerekiyo
parmağım çok yoruluyo bazen gerçekten
ben böle bi özelliğini bilsem şimdi almazdım bunu..
bi kez basıp kapatana kadar çalışan bişi alırdım
kesmede problem olmuyo ama
zaten hemen doğruyo

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

CANIM BEN BUNU KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM GERÇİ SEN PHİLİPS YADA BRAUN DEMİŞSİN AMA BENDE MEMNUN OLDUGUM BİŞEYİ YAZAYIM DEDİM

Yorumun için öncelikle teşekkür ederim. Bizde philips var yaklaşık 12 yıldır kullanıyoruz ama sadece blendırını daha tık demedi, süreklide kullanırız ne servis gördü ne bişey. Ama ondan bi öncekide aynı modeldi o arıza yapmıştı tekrar aynısından almıştık. Bizimkide öyle parmağını basılı tutuyosun, ben hiç fark etmemiştim ama dediğin gibi biraz yorucu oluyo.

Bundada öyle sanırım hız ayarını diğer elinle değişebiliyomuşsun bir tek. Blendırdan şüphem yok ta işte rondosu aklıma takılıyo dikey olduğu için. Çok az şey alıcak içine bi de dikey altta kalanları parçalıycak üstte kalanlar ne olcak diyorum

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

CANIM BEN BUNU KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM GERÇİ SEN PHİLİPS YADA BRAUN DEMİŞSİN AMA BENDE MEMNUN OLDUGUM BİŞEYİ YAZAYIM DEDİM

Aslında philips yada braunu ben demiyorum, sorduklarım diyor. Ben korkmazın var yeni çıktı ondan alıcaktım ama herkes illaki bu markaları al diyor. Seninki ne marka cnm söyle netten bakıym.

Evde Arçelik kullanıyorum
ama bu ikisinden birisi al desen ikisi de benim içim farketmezdi Phılıps çok duyulmuş olduğu için sadece onu tercih ederdim

Evde Arçelik kullanıyorum
ama bu ikisinden birisi al desen ikisi de benim içim farketmezdi Phılıps çok duyulmuş olduğu için sadece onu tercih ederdim

Oyy sipaydimm napıyosunn, evlilik nasıl gidiyorr. Evlendikten sonraa görüşemedik, herşey yolundadır inş. Şuan pihilips indirimde yarına kadar karar vermem lazımm :18:

Son düzenleme:
aaa evet aslında arzumuda çok düşünmüştümm, memnunmusun cnm, kaç yıldır kullanıyosun, beklentilerini karşılıyormu.

valla tatlım ben ekimde evlendim ama hep elimin altında sürekli kullanıyorum özellikle el blendırından çok memnunum çok güzel rende yapıyor valla ben memnun kaldım yani

Canım ben şimdi seninkindne yola çıkarak bunuda eklemek istiyorum. Siyah olmasınıı tercih ettiğim için bu ürün hakkında da yorumlar alabilirim. Tabiki yabancı markadal kadar iyi olmayabilirr. Napsam bilemedimm.

Bende eksik kalmayım fikrimi söyleyim

Bende özellikle siyah aramıştım çeyizim için almaya karar verdiğimde.Birçok ürüne bakmıştım o zamanlar hatırladığım kadarıyla en son philips te karar kıldım...Ben çok memnunum modeli senin ilk eklediğin mi emin olamadım..Herhani bir şikayeim yok şu an ben alırken özellikle watt larını konrol etmiştim ..En yüksek 800 sanırım blender larda philips te 700 dü diye hatırlıyorum..Güç bakımından da iyi yani... Forumda bir arkadaş çalıştırırken dinlendirmek gerekiyor ısınınca çalışmıyor demişti ama ben öyle bir sorunla karşılaşmadım henüz. Çok parçalı olması konusunda ise blender,rondo su ve mikseri haricindekileri gereksiz buluyorum ben o yüzden almamıştım özellikle ben...

Canım paylaşımın için çok tşk, seninki philips memnunsun ve siyah. Ama hangi parçaları gereksiz bulduğunu anlamadım cnm. Blendır rondo ve mikser dışındakilerimi gereksiz buluyosun. Hani rendesi dilimlemesi olursa.

Evet senin ilk resimde eklediğin model benimki...Gereksiz bulduğum parçalar rendesi dilimlemesi vs...Ben memnunum söylediğim gibi herhangi bir sorun yok 5 aydır aktif olarak kullanıyorum evimde...

bende braun un beyaz seti var. her gün kullanırım nerdeyse.
şükür bir problemiyle karşılaşmadım. ısınma da yapmıyor.
yaşlanınca yapar mı bilemem :)

ikiside iyidir bu konuda. ama braunu tercih et yalnız şarjlı olmasın kablolu olsun. çelik olsun alt kısmı. braunun blender başlığı patentlidir sıçratma yapmaz.4 yıl çalıştım bu sektörde ne iyi ne kötü bilirim.

bende braun un beyaz seti var. her gün kullanırım nerdeyse.
şükür bir problemiyle karşılaşmadım. ısınma da yapmıyor.
yaşlanınca yapar mı bilemem :)

Kızlar ikisinide almadım, aslında hep ikisi arasında gidip geldim ama baktım hiç biri ihtiyacımı karşılamıyorr, arzumm aldımm. Blendır ucu çelikk gelince denedimm, beklediğimin üstündeydii ama ömrünüü kullandıkçaa görücem artık.

keşke arzum almasaydın. pek iyi değildir. ama biraz şans işi. inşallah sana uzun yıllar sorun çıkartmaz memnun kalırsın güle güle kullan.